Трябва ли да има чуждестранни съдии за Лудогорец-ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трябва ли да има чуждестранни съдии за Лудогорец-ЦСКА?
И да са чужди, и да не са пак може да "осерат" пейзажа...според мен няма смисъл да се плаща на други съдии, тъй като пак могат да бъдат хванати дни преди двубоя...ефекта е нулев.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Стига сте ревали, ами докажете че сте по-добър отбор от Лудогорец. Няма нищо по-хучаво от това титлата да се реши в директен мач за няма приказки от рода на "ЦСКА купиха този мач" или "Лудогорец си вървят с парите и съдиите напред". Щом Стойчо е голям треньор и твърди, че отборът му е най-добрия, ще му се наложи да става шампион и на разградския стадион.
- blue avalanche
- Контакти:
Предлагам някой от блестящите английски рефери,които признават "гол" на един метър от голлинията!
Вижте сега прекалено много драматизирате нещата, шампиона на А група съм казал че от 95/96-та г. е без значение
печели този който трябва както искате го разбирайте !!! Наще по-млади фенове явно са и по-емоционални и драматизират
излишно . Казах го още в момента когато започнаха тежките мачове за ЦСКА 6/7 кръга преди края защото ние
преди това бяхме играли само с плявата като изкл. 1-ят кръг мача с/у Черноморец.
Та казах следното нещо, ЦСКА има достатъчна преднина ако си вземе мачовете да е шампион 2 кръга преди края
ако не може да си вземе важните мачове (което и стана) отива на вариант титлата да се реши в Разград.
И това не е толкова драматично защото ЦСКА има още е един много тежък мач не си мислете че с/у Литекс
ще е лесно имат страхотни играчи ловчанлии, да не стане вариант на ЦСКА да им трябва победа в Разград !!!
Относно мача с Лудогорец, видно е че разградчани имат игрово предимство с/у всеки отбор в А група но това само
не е достатъчно видяхме как загубиха от Ч.Море и от Литекс си губеха мача но няма да коментирам съдийство в момента.
Та идеята ми е че ако ЦСКА стане шампион в Разград ще е заслужил титлата си ако остане на 2-ро място няма какво
толкова да дрматизирате заслужено 2-ро място което с отбора който имаме пак си е геройство .
Ако ЦСКА остане с точкова преднина пред Лудогорец за последния мач си мисля че ще видим най-лошата черта на
Ст.Младенов точно тази му черта която го проваля в евротурнирите а именно яко защитна игра и няма да се
учудя да играеме с Янчев,Дюлгеров,К.Янев,П.Стоянов/Ап.Попов в средата !!!
Все пак Лудогорец има здраво кадрово предимство с/у ЦСКА защото ние разчитаме на един много класен играч като
Мораес и около него плява и един Присо който набързо го направиха звезда а не може да спре топката и да направи
пас като хората, даже на мен Паун ми харесва повече от камерунеца защото просто може да игра с топката в краката си.
Та няма какво толкова да му мислите ЦСКА има 180 невероятно важни минути Лудогорец имат само 90 защото
Калиакра едва ли ще е проблем за тях .
печели този който трябва както искате го разбирайте !!! Наще по-млади фенове явно са и по-емоционални и драматизират
излишно . Казах го още в момента когато започнаха тежките мачове за ЦСКА 6/7 кръга преди края защото ние
преди това бяхме играли само с плявата като изкл. 1-ят кръг мача с/у Черноморец.
Та казах следното нещо, ЦСКА има достатъчна преднина ако си вземе мачовете да е шампион 2 кръга преди края
ако не може да си вземе важните мачове (което и стана) отива на вариант титлата да се реши в Разград.
И това не е толкова драматично защото ЦСКА има още е един много тежък мач не си мислете че с/у Литекс
ще е лесно имат страхотни играчи ловчанлии, да не стане вариант на ЦСКА да им трябва победа в Разград !!!
Относно мача с Лудогорец, видно е че разградчани имат игрово предимство с/у всеки отбор в А група но това само
не е достатъчно видяхме как загубиха от Ч.Море и от Литекс си губеха мача но няма да коментирам съдийство в момента.
Та идеята ми е че ако ЦСКА стане шампион в Разград ще е заслужил титлата си ако остане на 2-ро място няма какво
толкова да дрматизирате заслужено 2-ро място което с отбора който имаме пак си е геройство .
Ако ЦСКА остане с точкова преднина пред Лудогорец за последния мач си мисля че ще видим най-лошата черта на
Ст.Младенов точно тази му черта която го проваля в евротурнирите а именно яко защитна игра и няма да се
Все пак Лудогорец има здраво кадрово предимство с/у ЦСКА защото ние разчитаме на един много класен играч като
Мораес и около него плява и един Присо който набързо го направиха звезда а не може да спре топката и да направи
пас като хората, даже на мен Паун ми харесва повече от камерунеца защото просто може да игра с топката в краката си.
Та няма какво толкова да му мислите ЦСКА има 180 невероятно важни минути Лудогорец имат само 90 защото
всички на мача ако съдята ни реже мач няма да има това трябва да им е ясно на някой хора
Задължително чужд съдия,български и добре да свири а не е видял нещо както трябва и не е дал задължителната стойчова дузпа,а червената орда са съборили стадиона.Българите сме страшно мнителни хора,и Мишел Платини да дойде да свири мача пак някои ще видят конспирация.Ще излязат псевдожурналисти като ГА и ще ни продънят ушите с директиви крал артур и тем подобни измишльотини.За да е всичко наред Бфс да даде на Стойчо сам да си избере съдията който да свири мача,ако може да се изиграе и на друг стадион още по добре,така ще е най честно спрямо Цска.
radovasto написа:Стига сте ревали, ами докажете че сте по-добър отбор от Лудогорец. Няма нищо по-хучаво от това титлата да се реши в директен мач за няма приказки от рода на "ЦСКА купиха този мач" или "Лудогорец си вървят с парите и съдиите напред". Щом Стойчо е голям треньор и твърди, че отборът му е най-добрия, ще му се наложи да става шампион и на разградския стадион.
Първенството се състои от 30 кръга ,а не от един мач !Друго си е да те бутат в 28 от тях

Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Би трябвало, не съм сигурен доколко е възможно, но все пак всички ще са щастливи ако този мач се ръководи от някой унгарец или швед примерно. Не че някой се съмнява в конспирацията, която великата личност от село Плоски прозря, просто чужденецът би свирил обективно и Лудогорец би победил по-спокойно.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Синьо сърце
- Контакти:
Pichichi написа:Вижте сега прекалено много драматизирате нещата, шампиона на А група съм казал че от 95/96-та г. е без значение
Перфектно си го написал, ама слуша ли те някой ? Сега да кажа три неща към анализа ти: Първо, съгласен съм, че Литекс са добър отбор и много трудно ще загубят сега, когато са на победа от третото място- сиреч мачът ще е на кръв. Казвам го в аспект, че Мораеш на два пъти му се размина картона, но в този мач надали-смятай ти без него закъде сте в Разград...
Второ-именно на забелязаното от теб за Стойчо се крепеше стратегията на Левски в Дербито-ЦСКА няма убедителна защита и вратар, за да играе по този начин. А Лц е по-добър от Левски. И трето-забелязал си как Лц паднаха от Славия и Морето. Ако си гледал внимателно-на Герена, с 10 човека на терена накрая за 5 минути им направихме 4 чисти положения и щяхме да ги бием като стой та гледай, при цялото им разцъкване и владеене. Така че аргументи и в двете посоки много, а изход-един, ама не сме пророци да го знаем!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- benquick
- Контакти:
..........Ако ЦСКА остане с точкова преднина пред Лудогорец за последния мач си мисля че ще видим най-лошата черта на
Ст.Младенов точно тази му черта която го проваля в евротурнирите а именно яко защитна игра.............
Е тук е разковничето....за туй предпочитам да влезем в мача с -1 точка, и да играем единствено за победа...
пък каквото стане....Лудогорец са по добрият отбор, но това не означава, че не може да ги победим...
п.п. се ми е едно какъв съдия ще свири, дори мисля че български такъв няма да ни пореже,
че ще настанат едни погроми и безредици........хм, даже не искам и да си го помислям...
Дано всичко се реши на терена, и който победи ще е заслужен шампион !
Ст.Младенов точно тази му черта която го проваля в евротурнирите а именно яко защитна игра.............
Е тук е разковничето....за туй предпочитам да влезем в мача с -1 точка, и да играем единствено за победа...
пък каквото стане....Лудогорец са по добрият отбор, но това не означава, че не може да ги победим...
п.п. се ми е едно какъв съдия ще свири, дори мисля че български такъв няма да ни пореже,
че ще настанат едни погроми и безредици........хм, даже не искам и да си го помислям...
Дано всичко се реши на терена, и който победи ще е заслужен шампион !
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си