Мисля,че можем да победим.
Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози
Напрежение винаги ще има и това е нормално.Ако бием на Гергьовден,имаме реални шансове за класиране на трето място.Левски Сф,разбира се,ще гонят и те класиране в тройката...Този мач е троен отвсякъде,т.е. всичко е възможно.След като биха ЦСКА,Левски ще излязат с повишено самочувствие.Освен това са с нов треньор,който няма навика да "разбива мозъци напра'о" Ние пък,напоследък,караме по схемата "Бием - празнуваме "...
Надявам се пак да празнуваме. За публиката няма да коментирам ,там всичко е ясно - и двата лагера ще са крайно мотивирани,отново се срещат двете най-велики агитки в България.Както каза един наш фен,аз също не изпитвам омраза към синята публика,дори напротив - симпатични са ми,но имам особено мнение за някои неща около "институцията ФК Левски Сф".Това ,разбира се,го оставям за себе си и разговорите на други места,не тук.Няма смисъл от излишни простотии,спазвайте добрия тон /важи за сини и черно-бели/
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Синьо сърце
- Контакти:
Естествено, че можете да победите! Ние отдавна нямаме презумпция за непобедимост и приемаме резултатите такива, каквито са! Относно публиките съм съгласен, а за нещата в ПФК Левски до месец-два всичко ще е ясно и официално. И там вече няма да има коментари-всичко старо и гнило се реже със скалпела, няма лабаво-виж Грийн и Тасевски...Но си мисля, че ще бием в този мач-не сме по-добри, но сме по-мотивирани и с импулс!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Синьо сърце написа:Естествено, че можете да победите! Ние отдавна нямаме презумпция за непобедимост и приемаме резултатите такива, каквито са! Относно публиките съм съгласен, а за нещата в ПФК Левски до месец-два всичко ще е ясно и официално. И там вече няма да има коментари-всичко старо и гнило се реже със скалпела, няма лабаво-виж Грийн и Тасевски...Но си мисля, че ще бием в този мач-не сме по-добри, но сме по-мотивирани и с импулс!
Така е.Забелязва се при вас промяната.Обаче и при нас доста неща се промениха...Ще победи по-добрия.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Сега прочетох в нета, че Тони Калво и Дъстли Мюлдер пропускат мача с нас поради натрупани жълти картони.
Супер доволен съм, че Калво няма да им играе...тоя им е най-добрия футболист в момента.В мача за купата просто ни развинти, майна.
Много бърз, техничен и повратлив футболист е, без тоя левскарите са умряли на "Лаута" и ще отнесат една 3-ка.
Да се надяваме, че ще има кутии на "Бесика" за хореото в Бургас.Срещу Левски "Бесика" ще е пълна, около 3 000 човека, ако всеки даде по едно левче сме готови.
Супер доволен съм, че Калво няма да им играе...тоя им е най-добрия футболист в момента.В мача за купата просто ни развинти, майна.
Много бърз, техничен и повратлив футболист е, без тоя левскарите са умряли на "Лаута" и ще отнесат една 3-ка.
Да се надяваме, че ще има кутии на "Бесика" за хореото в Бургас.Срещу Левски "Бесика" ще е пълна, около 3 000 човека, ако всеки даде по едно левче сме готови.

Ванко_Ултраса написа:Сега прочетох в нета, че Тони Калво и Дъстли Мюлдер пропускат мача .....левскарите са умряли на "Лаута" и ще отнесат една 3-ка.
Иване, не работи това мислене. Идеални са им тези футболисти, но и когато играеха не им се получаваше. Не им липсваха футболисти, а отбор. Срещу ЦСКА го имаха. Мен повече ме притеснява, че няма да им играят. Така ще са вдигнати по същия начин, както срещу червените - отборно, а не да разчитат на индивидуалности.
Ясен си го познаваме, може да не е гений, но създава спокойствие и приятелски отношения. В тях всеки се раздава. От мач на мач настроението им се променя.
Не само в Левски, и в Литекс положението ще е по-различно в последните кръгове. Това не са отбори, които "хвърлят кърпата". На умряла лисица по-можеш да ги оприличиш, но не и да ги подценяваш и самозаблуждаваш.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Alex-Plovdiv
- Контакти:
Какви тройки, какви 5лв.? И на 1/2 - 0 ще съм доволен! Левски ще хвърли всичко необходимо за да спечели този мач, а знаете какво става, когато на тях им трябват точки. В повечето случаи все ние го отнасяме. Ако мачът се играе само на терена шансовете са повече на наша страна - Левски излиза с по-некачествен състав от мача за купата. Въпросът е ние да си играем нашата игра с преса и здрава борба за всяка топка. На софийското дерби се видя, че сините увисват яко, когато ги пресират. Чудя се как ЦСКА не ги наказа с 2-3 гола още първото полувреме.
-
Пловдив1926.
- Контакти:
2:1 , Мисля , че играем доста по добре от Левски , все пак успех Левскари ..
----------------------------------------------
Оффтопик : http://topsport.ibox.bg/news/id_1843935276 ВЯРНО ЛИ Е ??
----------------------------------------------
Оффтопик : http://topsport.ibox.bg/news/id_1843935276 ВЯРНО ЛИ Е ??
- Пловдив1926
- Контакти:
Глупости. Тъпспорт.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Това е толкова смешно, че просто нямам коментар! На тези бастуни от т*пспорт, братле, няма смисъл да им се слага и линк дори.
Свършва ми учебната година, майна и се връща за този мач с високо настроение! Аиде 1 на 0 на терена, а на трибуните громене! Призовавам всеки да си вземе знаме и на стадиото да полудяваме, както само ние си знаме
Свършва ми учебната година, майна и се връща за този мач с високо настроение! Аиде 1 на 0 на терена, а на трибуните громене! Призовавам всеки да си вземе знаме и на стадиото да полудяваме, както само ние си знаме
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
шивача написа:SFHC написа:искрено и от цялото си сърце желая успех на Локомотив Пловдив във финала за купата. Този мач обаче трябва да е за Левски..
аз пък им го желая и в двата мача, а за вас остава супата
защо ли не съм изненадан.. нормална дискусия между феновете на два отбора - задължителна намеса на някоя красная петолъчка, нямаща нищо общо с мача и участниците в него, гарнирана с плоска обида от репертoара на бивша червена "легенда" интелектуалец, пратила целия ни народ на духа въпросната супа... нали знаеш, къде можеш да си го нашиеш?
по темата, трудно 1-0 за Левски...
p.s.
надявам се също загубата от нас да не понижи настроението в лагера на Локо преди финала за купата, който, както вече споменах, се надявам да спечелят.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."