24 часа: Титан продава ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

NAKEV
Контакти:

Re: 24 часа: Титан продава ЦСКА!

Мнениеот NAKEV » 06 мар 2012 19:09

:arrow: Кирил Домусчиев си е цесекар и много искаше да вземе отбора от праховеца и гърнето но те му отказаха/защо ли като все се набутвали/ и човечеца съвсем логично се захвана с Разград за да направи показно най вече на ТИТАН че са сгрешили с отказа си.Кой печели от туй мерене на ку...е......не и Титан защото Кирчо ще предпочете титлата да отиде в Левски.....Черноморец или който и да е......само не и при цска.......и те така :mrgreen:
и ловец съм......и рибар съм.........абе злобар съм си от манечок и те това е.........рече Кирчо на синьото си братче.......и те така

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 мар 2012 21:31

Прекалено е хубаво за да е истина :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 мар 2012 15:41

Аз вярвам на Стойчо, но не знам дали и той може да се справи в тази каша. Досега винаги всичко му беше наред и играчи и шефове. И при Лупи и при Божков, каквото поиска му го дадоха. Сега не е така, затова си мисля, че или ще се гради отбор за догодина или Младенов ще се махне след края на сезона. Няма да е лошо ако догодина се върнат Тунчев и Вальо Илиев, за Янев не съм сигурен дали е нужен. Така ще се стабилизира защитата, която плюс вратара е най-важната част от отбора. Само си спомнете, колко точки загубихме, заради гофовете отзад. Смешни отигравания във Враца, а това с Лудогорец беше направо престъпление. Една защитна линия с Бандаловски, Илиев, Тунчев е мечта.

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 07 мар 2012 15:53

За мен цялото назначение на Стойчо стана някакси учудващо бързо, а може и да разговряли още от преди с него Титаните. При назначаването не съм гледал пресконференции и т.н. за да чуя дали от ръководството са дали някакви гаранции на Младенов. За мен той Стойчо, ако има глава, е трябвало да поиска много гаранции от Титан преди да подпише договор с тях, защото знаем- вълкът козината си мени, ала нрава не. И после да излезе и да каже пред цяла Б-я: Така и така подписах договор с ЦСКА, но съм се разбрал с ръководството, че само аз ще имам думата за привличане на играчи, продажби, първи състав и т.н. Такова нещо не чух да е казано. Стойчо много време беше извън Армията и съм чел през този период няколко негови интервюта и в тях си личеше, че той копнее и адски много желае пак да работи на Армията. И все пак, ако е професионалист и има мозък в главата, е трябвало да загърби тези свои чувства и да настоява твърдо за гаранции от страна на ръководството. Въпреки че те са такива мошеници, че съм сигурен, че каквито и гаранции да дават рано или късно ще ги нарушат. но въпросът е, че Титан също го бяха закъсали и бяха притиснати до стената и при евентуален разговор с Младенов и поставени от него условия за новия договор сигурно щяха да клекнат. Когато имаме такива гаранции в полза на треньора в дадена ситуация, когато собствениците се опитат или ги нарушат, Младенов може да излезе и да каже: Така и така еди кой си играч е продаден зад гърба ми или селекцията не я правя, не мога в такъв случай да нося цялата отговорност. И тогава при евентуален неуспех на тима привържениците така ще скочат на Титан и този път буфери няма да има. ;) Дори не съм видял за колко години е договора на Стойчо с ЦСКА ;)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 мар 2012 16:28

Договора на Стойчо е за 2 години и 3 месеца + още 2 години.

И не си прав, защото той каза, че ще има цялата спортно-техническа власт в ЦСКА, заедно с Пената, който освен да пуска по някой друг лаф, друго няма да прави.

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 07 мар 2012 16:57

Янис Зику написа:Договора на Стойчо е за 2 години и 3 месеца + още 2 години.

И не си прав, защото той каза, че ще има цялата спортно-техническа власт в ЦСКА, заедно с Пената, който освен да пуска по някой друг лаф, друго няма да прави.

Да бе много ясно че ще каже, че ще има цялата спортно-техническа власт, ама като почнат ония боклукчии да му докарват тоя и оня и да продават зад гърба му и кво ше стане тогава?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 мар 2012 17:08

danko_lud написа:
Янис Зику написа:Договора на Стойчо е за 2 години и 3 месеца + още 2 години.

Да бе много ясно че ще каже, че ще има цялата спортно-техническа власт, ама като почнат ония боклукчии да му докарват тоя и оня и да продават зад гърба му и кво ше стане тогава?

Още тая седмица ще стане ясно какво се случва. Ако Йовчев е в групата, значи всичко си е по старому...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 07 мар 2012 17:38

Хе хе.А никой до тук не се сети за варианта ЦСКА и Лудогорец се обединяват :lol: ,Домусчиев се мести в Сф и ето Ви ШЛ. :) :) :) :)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 мар 2012 18:00

Домусчиев хвърли доста пари в Разград и едва ли ще захвърли всичко и да дойде в ЦСКА. Сигурен съм, че няма да се хване да оправя бакиите на Титан, а те не са една и две. Изобщо аз смятам, че всички потенциални спонсори бягат от отбора именно, заради шефовете. Изчезнат ли Титан, тогава ще се намерят и нормални бизнесмени. Съгласен съм и на по-нисък бюджет, но даван от човек или от хора искащи да работят за ЦСКА, а не против. Не е толкова сложно устройството на един футболен клуб. Важно е всеки да си знае мястото и да е професионалист. Досега, какво беше: не се знаеше, кой е треньор, кой директор за какво отговаря, кой мениджър води играчи и кой ги е гледал тези футболисти. В ЦСКА е пълен хаос! Не знам дали Стойчо ще може да се оправи със всичките простотии сътворени от Титан. А както знаем той не е от най-спокойните.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 мар 2012 20:16

Тук някой спомена за няколко човека, които да купят ЦСКА...Това е най-логичното, още повече така стана при нас. Сам човек не може-но 10-20 става, и още как! Само ви казвам, че има контрасхема на схемата Титан–Батков.( сиреч се приписват на ПФК дългове и заеми на съответната фирма и после се иска да се изплатят от новите). Е да, ама не-има си начин явно...
Но при Левски е по-лесно, има някаква база-при вас няма нищо.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”