Черно море - Ботев вр

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Re: Черно море - Ботев вр

Мнениеот ebvkoko10 » 12 мар 2012 20:18

ДНЕС НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА ДОНЧО :lol: :lol: :lol:

tessco
Контакти:

Мнениеот tessco » 12 мар 2012 20:28

Дончо най добрия на терена.

Вън чичо от ЧМ

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 12 мар 2012 21:54

ebvkoko10 написа:ДНЕС НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА ДОНЧО :lol: :lol: :lol:

аз съм го коментирал, където му е мястото - играч на мача :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 мар 2012 22:19

greenpeak написа:Голът ни е уникум:
1 стъпка: Сашо центрира - по некадърно центриране не съм виждал :mrgreen: .
2 стъпка: Топката се удря в тилът на Божилов и отскача както тя си знае (забелебете той е с гръб към нея) :mrgreen: .
3 стъпка: Отскочилата топка се шутира от Дончо с такъв вътрешен фалц, че вместо към вратата поема в посока аут линията с тенденция към тъча.
4 стъпка: Жоро вкарва без да му мигне окото.

уникално забавен гол наистина :mrgreen:
обаче забележи, че и двамата твои любимци взеха дейно участие при гола... може да се каже, че асистираха :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 мар 2012 23:14

Голът ни е уникум:
1 стъпка: Сашо центрира - по некадърно центриране не съм виждал .
2 стъпка: Топката се удря в тилът на Божилов и отскача както тя си знае (забелебете той е с гръб към нея) .
3 стъпка: Отскочилата топка се шутира от Дончо с такъв вътрешен фалц, че вместо към вратата поема в посока аут линията с тенденция към тъча.
4 стъпка: Жоро вкарва без да му мигне окото.

Само с една поправка към стъпка 4: И точно в този момент ошашавената топка хваща в крачка навлизащия на скорост Жоро
/устремил се в нак.поле на противника просто от едното любопитство/, като рикошира в десния му крак и влита в мрежата :mrgreen:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 мар 2012 23:25

ebvkoko10 написа:ДНЕС НИКОЙ НЕ КОМЕНТИРА ДОНЧО :lol: :lol: :lol:

Аз ще си позволя да коментирам всички, така както аз съм ги видял:

1. Денчев -- Не беше тестван сериозно.
25. Сашко -- Доста пасивен първото полувреме, но като цяло един от енергичните ни играчи. Направи няколко вересии в типичен негов стил, но както винаги се бори да коригира грешката и често успява.
15. Ал.Александров -- Стабилен, с изключение на една грешка в началото на мача.
55. Р.Колев -- Също като Големия Сашо, но пак си "спечели" жълт картон. Понякога изнася топката с 50-метров пас, което направо ме дразни.
18. Янев -- Пропиля поне едно положение, когато навлезе в противниковото наказателно поле и трябваше задължително да шутира с левия крак, ала Рийзе. Явно се притеснява да поеме отговорност. В защита нямам забележки; далеч не е дупката, която всички очаквахме да бъде.
5. Камазола -- Изключителна липса на движение и желание да играе с топката. Почти всеки пас към него от защитата беше връщан мигновено назад, точно обратното на това, което трябва да прави един опорен халф при изграждане на атаката. Много се пестеше в единоборствата, а пасовете му напред бяха дълги подавания (най-често към Дончо). Мисля, че това беше най-слабия му мач за нас.
21. Жоро -- Удивен бях, че през първото полувреме беше по-назад от Камазола и основно той се заемаше с изнасянето на топката. Много брак в действията му, не му потръгна играта, но все пак спаси мача (за пореден път).
86. Фернандес -- Напомня ми на Ратников на тази позиция. Безполезен, с изключение на едно центриране, което Дончо не успя да утилизира и един удар в ръцете на вратаря на Ботев. И Румбата, и Капитанов, а и Миро, с всичките им кусури, са повече флангови футболисти от него. Кощунство е да играе на фланга, предпочитам Сашко там и съвсем не се шегувам. Не съм убеден и в качествата му като атакуващ халф.
14. Божилов -- Нищо не направи, като КПД. Няколко пробива отляво, ако могат да бъдат наречени пробиви изобщо, един сватбарски шут и едно лигаво демонстриране на техника при един (несполучлив) пас.
8. Дончо -- Всичко интересно идваше от него. Можеше да реши мача още през първото полувреме, но си го знаем. Показа старание и движение, както и отговорност в дефанзивен план. Както казах в една друга тема, човека май се бори за нов договор.
9. Паломино -- Слаб. Сравнително добро движение, но без преса, не овладяваше умело топките към него и по много странен начин ги третираше като горещ картоф.

10. Манолов -- Внесе необходимата енергия, макар че и на него сякаш му липсва самочувствие. Трябваше да стреля сам срещу вратаря, а не да комбинира.
23. Симеонов -- Приятно се изненадах, че се появи той (а не Хр.Попов). Беше малко неориентиран в началото, но после захапа. Много енергичен футболист.
91. Ж.Атанасов -- Не направи грешки, това се искаше от него.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 мар 2012 00:36

И аз ще се опитам да направя лек разбор,защото успях да гледам мача.Е,по голямата част от него,де.Виждам че всеобщата нагласа е да се казват хубави неща за Дончо/което е радващо/ и отново опити да се оплюе Божилов.Искам да попитам гледалите мача,какза Бога забелязахте Дончо че игра добре/а той сам ли игра и пробива,или някой му я подава?/а Божилов който през първото полувреме направи прекрасен пас и само неумението на Дончо да я подаде както трябва ни лиши от гол.Не плюя Дончо,а констатирам факта.И поне още две подобни положения пак Дончо ги профука./И май пак Божилов ги беше създал/.Това ще рече че е бил много активен,но не и много полезен.Но на фона на всеобщата безхаберност,направо си блестеше.Сега да дам малкоо оправдателни мнения за лошата игра.МНОГО ЛОШ терен за футбол.То и крави да пасем на него,ще има опастност от нараняване на някое копито,а какво остава да се играе качествен футбол на него.Мисията невъзможна,поредна серия.Пак че някой не се контузи лошо.Втора МНОГО съществена причина за липсата на комбинативен футбол е бетона на Ботев.Не знам дали играха 4-6-0,но на мен ми приличаше на 10-0.И като сложиш и нашите които на моменти достигаха до седем на брой в полето на Ботев се получава едно нещо,което го разбират основно хората практикували тази игра.Хора има,но топката няма как да мине и да отиде в някой от нашите поо време на атака,защото няма място да се освободят от противниковите играчи.И следствие на този немалък проблем се започва с 50метровите пасове на Росен.Какк да ни хареса такава продукция?А относно Паломино не мисля че е липса на концентрация.Просто момчето помни един мач на Тича,когато се контузи без да има човек до него,просто поради лош терен.Е как искате да играе добре,като очевидно се пазеше от контузии.Че Марлон няма място на крилото е повече от ясно.Но защо го мъчи там Генов е въпроса.По тази негова логика,следващото място където очаквам да видя джуджето е на бека.А относно халфовете защо не играха добре.Ами как да играят,като просто не могат да се вклинят в тази стена от хора и се налагаше да ги заграждат и натикват с обиколни пасове в тяхната половина.Получаваше се така,че Жоро И и Камазола играеха на централната линия,а на 5 метра зад тях линията на защитата.Абе тегав мач.Догледах го само защото игра Черно море и не се знае кога ще имам отново шанс да ги гледам.Така че самоо Черно море ии молитви да стане поне Тича прилично място за футбол.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 мар 2012 02:27

Щастливци.. колкото и зле или добре да играем, това си е моя отбор и си го обичам. Но ще мине поне още година и кусур преди да стъпя на стадиона :) Ако не се е срутил де..

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 13 мар 2012 14:45

и аз се присъединявам към мнението на Готвача, да не се съглася с останалите че Дончо е играл добре, а Божилов зле. Дончо беше абсолютно посредствен, да бягаш като халтав, не значи че си играл добре и не знам кой каза че всичко добро идвало от него, но и всичко добро свършваше с него и некадърните му отигравания, докато Божилов беше съвсем нов играч, за първи път го виждам да направи спринт 20-30 метра с топка в крака и да не падне на земята, когато някой го докосне, въобще за 1ви път го виждам да не падне нито веднъж на земята, а да се държи мъжки, за мен той беше приятната изненада на вчерашният иначе трагичен мач

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 13 мар 2012 16:04

4erno-more написа:и аз се присъединявам към мнението на Готвача, да не се съглася с останалите че Дончо е играл добре, а Божилов зле. Дончо беше абсолютно посредствен, да бягаш като халтав, не значи че си играл добре и не знам кой каза че всичко добро идвало от него, но и всичко добро свършваше с него и некадърните му отигравания, докато Божилов беше съвсем нов играч, за първи път го виждам да направи спринт 20-30 метра с топка в крака и да не падне на земята, когато някой го докосне, въобще за 1ви път го виждам да не падне нито веднъж на земята, а да се държи мъжки, за мен той беше приятната изненада на вчерашният иначе трагичен мач

Не, че Дончо ми е любимец, но той и 5 гола да направи пак няма да ви харесва..........а не, че Жоро не ми е любимец ама и 5 пропуска, като вчерашният да направи пак няма да го отбележите. Някои футболисти са орисани да не се харесват. Аз лично такива, като Дончо, които не ги харесвам, не ги и коментирам, защото знам, че няма да съм обективен.
Последна промяна от dans1913 на 13 мар 2012 20:17, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”