Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 28 фев 2024 22:41

bubka написа:Абе говедата кога са успяли да отпаднат и от Купата бе. Аз ги търся тука кой им е съперник на четвъртфинала Изображение.

Ти остави, аз като видях, че са 4 точки зад кандидат шампионите и ми падна ченето.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 28 фев 2024 22:47

Dust написа:
bubka написа:Абе говедата кога са успяли да отпаднат и от Купата бе. Аз ги търся тука кой им е съперник на четвъртфинала Изображение.

Ти остави, аз като видях, че са 4 точки зад кандидат шампионите и ми падна ченето.

Ти нали беше неутрален ве Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 фев 2024 22:54

Само това ли успя да ти роди главицата?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 28 фев 2024 23:00

Dust написа:Само това ли успя да ти роди главицата?

Какво точно трябва да роди на мега тъпото ти включване? Вече е постижение за Левски да се доближи само на 4 точки до ЦСКА ли?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 фев 2024 23:06

Когато фактите говорят на човек всичко му изглежда тъпо.
Сините са отпаднали от КБ, факт. Този слаб отбор на Левски направо се чудя как е само на 4 точки зад кандидат шампионите.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 фев 2024 23:46

Dust написа:Когато фактите говорят на човек всичко му изглежда тъпо.
Сините са отпаднали от КБ, факт. Този слаб отбор на Левски направо се чудя как е само на 4 точки зад кандидат шампионите.

Единствено за този, който вземе купата има значение, че е постигнал нещо. За другите е все тая дали ще отпаднат в първия кръг или ще загубят на финала ;)
А иначе, като гледам програмата като нищо разликата с кандидат-шампионите може да стане и по-малка, че и хептен да я няма до прекия мач.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 фев 2024 00:03

miro_rz написа:
W84me написа:НЕМ да Иляди в Тирето! Абсолютно слаби.

2-3 години работа му трябват и ще газят

Угърчин, Тетевен и Троян треперят! :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 фев 2024 07:58

El_Capitano_Puyol написа:Първенството трябва да е от 10 отбора, но това не изнася на гнома от Микре, щото ще липсва пълнежа от сателити, с които се мъчи да бори Лудогорец. В някои от годините 2019 и 2023г когато микренци бяха близо до титлата, това изобщо нямаше да се случи ако отборите бяха 10 и сателитите на Микре, от които печелеха дежурни 6 точки просто ги нямаше. Толкоз по тоя въпрос.

Последно време се надпреварваш да пускаш тъпи коментари, за какви сателити ми говориш като Лудогорец държат БФС, Професионалната лига и телевизията излъчваща първенството.Лицето Караманджуков беше назначено от Домусчиеви в Разград за да работи със съдиите.В БФС всяко решение се взема само с благоволението на хората от Лудогорец.Довечера с интерес ще гледам Железов железен ли ще е или пластмасов :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 фев 2024 08:35

W84me написа:НЕМ да Иляди в Тирето! Абсолютно слаби.

НЕМожача е идеален за ашладисаните натрапници.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 29 фев 2024 10:29

peliforewer написа:
El_Capitano_Puyol написа:Първенството трябва да е от 10 отбора, но това не изнася на гнома от Микре, щото ще липсва пълнежа от сателити, с които се мъчи да бори Лудогорец. В някои от годините 2019 и 2023г когато микренци бяха близо до титлата, това изобщо нямаше да се случи ако отборите бяха 10 и сателитите на Микре, от които печелеха дежурни 6 точки просто ги нямаше. Толкоз по тоя въпрос.

Последно време се надпреварваш да пускаш тъпи коментари, за какви сателити ми говориш като Лудогорец държат БФС, Професионалната лига и телевизията излъчваща първенството.Лицето Караманджуков беше назначено от Домусчиеви в Разград за да работи със съдиите.В БФС всяко решение се взема само с благоволението на хората от Лудогорец.Довечера с интерес ще гледам Железов железен ли ще е или пластмасов :) .

Къде биеш, къде се пука!!!
Какви БФС та, съдии, манджуци! Сателитите не се "назначават" от БФС.
Един ниЗък господин ги обработва със обещания, завещания и ако не се получи със закани и заплахи!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”