Не сме доста над тях. Барселона си е велик клуб, с велика история и най-вече философия. Имат си своите уникални черти, също както и ние. И двата клуба са сред най-големите. Просто не знам, сякаш се предава от поколение на поколение тази част да ни опорочават успехите и да надценяват себе си. Някак не виждат реалността. Ето сега чувам, че МСН-то било най-доброто трио в историята на спорта. Въобще възможно ли е да си помислиш нещо такова? Дори нашето ББС има повече европейски купи, а изобщо не сме в класацията.

Откъм престиж сме много над тях и ще е така вероятно завинаги. Реал се уважава из цял свят, макар Перес да прави и невъзможното да промени нещата.

Не че Барселона не бива уважавана, но не е същото. Ако щете и изразът uefalona идва от мнозинството, а нас основно те ни обиждат.
Та да се върна на първото изречение. Водим ги откъм най-важните трофеи, но цялостно сме г/д изравнени. Те имат 28 купи на Испания, ние 19. Те имат 24 титли на Испания, ние 32. Те имат 5 ШЛ, ние 11. При малките титли ни водят и с това компенсират цялостния брой. Даже не знам дали не ни водят.
paceto написа:Бас държа, че баща ти е станал фен на Барса след 2005 година или от ерата на Стоичков т.е. щом той е в Барса ставаме му фенове.
Ти пък след 2005-та.

Той последните години не гледа толкова футбол дори. Ами те испански футбол доста късно почнаха да дават по тв-то. Доста е запознат иначе с историята на клуба си, което мисля е най-важното. Наистина не знам откога е фен обаче. Иначе то по времето на Стоичков бе огромна еуфория в БГ. Аз бях леко малък тогава, но помня перфектно как целият град се събираше на центъра да празнува случилото се през 94-та. Не си мислете обаче, че легендите на Барса са само от дрийм тийма и сега след 2006-та. Това, че са клуб от 2009-та са теории на медийното пространство.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]