Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Преди да се спекулира, е добре да се припомним Витгенщайн - все пак е написал книга със заглавие "Философия на езика". А един от най-често използваните цитати от нея е "За което не може да се говори, трябва да се мълчи." ... Това е моят коментар за повечето въпроси защо това, защо онова ...
- metodito
- Контакти:
Черепа трябва да е баси кретена да не е виждал накъде отиват работите. Просто няма как да не е знаел. А атаките към него от пеевските медии са още от есента на миналата година. Виж, ако Колев не е знаел, простено му е.
Не само, че е знаел [strike]Кокала[/strike] Черепа, предполагам, ми си е вързал и гащите през това време.
И още един офтопик, сори: Абе някой чувал ли е, че и Еврофутбол си заминава? Букито тук цяла седмица ходи като **сран, горкия.

Не само, че е знаел [strike]Кокала[/strike] Черепа, предполагам, ми си е вързал и гащите през това време.
И още един офтопик, сори: Абе някой чувал ли е, че и Еврофутбол си заминава? Букито тук цяла седмица ходи като **сран, горкия.
Каква лафка по селата е лаладжия
А бг си разпространяват абонаменти от 1970та

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Каква лафка по селата е лаладжия![]()
А бг си разпространяват абонаменти от 1970та
![]()
Превод?
metodito написа:Черепа трябва да е баси кретена да не е виждал накъде отиват работите. Просто няма как да не е знаел. А атаките към него от пеевските медии са още от есента на миналата година. Виж, ако Колев не е знаел, простено му е.![]()
До колкото съм запознат 55% собственик е грък, Божков е с другия дял. Иначе Еврофутбола си умира бавно и славно от 10 години!
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
И аз аз знам, че има и чуждо участие, та се зачудих[/offtopic]
miro_rz написа:metodito написа:Черепа трябва да е баси кретена да не е виждал накъде отиват работите. Просто няма как да не е знаел. А атаките към него от пеевските медии са още от есента на миналата година. Виж, ако Колев не е знаел, простено му е.![]()
До колкото съм запознат 55% собственик е грък, Божков е с другия дял. Иначе Еврофутбола си умира бавно и славно от 10 години!
metodito написа:[offtopic]miro_rz написа:metodito написа:Черепа трябва да е баси кретена да не е виждал накъде отиват работите. Просто няма как да не е знаел. А атаките към него от пеевските медии са още от есента на миналата година. Виж, ако Колев не е знаел, простено му е.![]()
[offtopic]Гледам им върви рекламата на Васил Левски![/offtopic]
Ако народа, и в частност левскарите не излязат на протести, нищо добро не го чака
Очевидно идеята на сик е клубът да бъде контролиран от държавата чрез подставени лица. Кое дружество, поставено под контрол от "държавата", не е доведено до крайна мизерия и опустошение
НАП, язовири, боклуци, винетки, където мине герберастката напаст резултатът е катастрофа. Това с даренията добре, но не измества генералния въпрос за промяна на статуквото.

Очевидно идеята на сик е клубът да бъде контролиран от държавата чрез подставени лица. Кое дружество, поставено под контрол от "държавата", не е доведено до крайна мизерия и опустошение

damyanov1963 написа:Дали пък този коронавируса не е създаден изкуствено, за да спре хегемонията на китайската икономика![]()
Извинявам се за отклонението от темата.
[offtopic]Не е създаден изкуствено, това е потвърдено. Но пък предизвиквайки допълнителна паника могат да се възползват от нея.[/offtopic]
Nilim написа:damyanov1963 написа:Дали пък този коронавируса не е създаден изкуствено, за да спре хегемонията на китайската икономика![]()
Извинявам се за отклонението от темата.
[offtopic]Не е създаден изкуствено, това е потвърдено. Но пък предизвиквайки допълнителна паника могат да се възползват от нея.[/offtopic]
[offtopic]Кой го е потвърдил? Американски учени?
Много гнило е не само появата ами и паниката около него. Няма нищо случайно.[/offtopic]