Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pazlama
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот pazlama » 12 яну 2011 15:43

Петър Стоянов е изключително добър дефанзивен халф с завидна техника за поста си .Освен това притежава и лидерски качества .От доста време се надявах да го привлечем.+ ако говорим за таланти от Сливен ще спомена Димо Бакалов - изключителен талант.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 яну 2011 17:06

Сeлекцията ни през лятото определно си беше провал и cska_90 е напълно прав. Като чух, че ще взимаме италианци, ми стана лошо, защото предусещах какво предстои. Малко от новите играчи показаха нещо.
Нелсън в първите мачове ми хареса много, но след това му спадна формата - надявам се, че това е било заради контузията, а не се е отпуснал самият той. Дано след пълното си възстановяване да бъде на ниво.
Акуаро в началото започна много зле (аз го бях нарочил за най-слабия от новите), но с времето показа, че поне е наясно какво значи ЦСКА и не е дошъл само за пари тук, за разлика от другите трима жабари. Играеше с огромно старание, макар играта му да не спореше в някои мачове.
Шеридън показа много по-малко от очакваното. Все пак в края на полусезона се събуди и се надявам да почне да вкарва редовно.
Другите италианци и Тиеро разочароваха тотално.
Ако бях треньор, Трекаричи бих го оставил в отбора само заради младостта му, макар че с многото крила, които купихме, и той трудно ще бъде предпочетен от Радуканов.
Сегашната селекция обаче, сигурен съм, няма да е провал. Младите българчета знаят какво е ЦСКА, а и на тази възраст още не ламтят за големи пари, така че единствено се стремят да се докажат и нищо друго.
И още нещо държа да повторя, защото много хора май не го осъзнават: Когато си изчистим задълженията, тогава ще мислим за по-скъпи играчи - докато сме зле финансово, сме принудени да се задоволяваме с т.нар. "План Б".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

На линия
Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 яну 2011 18:11

За селекцията мен по ме притеснява че никой не си тръгва , защото и без да бяхме взели нови играчи ние имаме доста раздута бройка играчи които доказаха че не стават за ЦСКА : Саидходжа , Д.Илиев , Тиеро , Тибони ,Грило , Р.Трифонов ,Трекаричи сега вече имаме и 4-ма вратари .
Засега единствения сигурен напуснал е Еспозито , Делев все още не е подписал , Минев може би също напуска .

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 яну 2011 19:06

Pichichi написа:За селекцията мен по ме притеснява че никой не си тръгва, защото и без да бяхме взели нови играчи, ние имаме доста раздута бройка играчи, които доказаха че не стават за ЦСКА: Саидходжа, Д.Илиев, Тиеро, Тибони, Грило, Р.Трифонов, Трекаричи, сега вече имаме и 4-ма вратари .
Засега единственият сигурен напуснал е Еспозито, Делев все още не е подписал, Минев може би също напуска .

Да, и мен това ме притеснява. За Чавдаров, Муши и Илиев уж е голям шансът да отидат в Академик, но за Тиеро, Грило и Тибони малко ме притеснява ситуацията - усещам как ще имат някакви претенции към клуба преди да бъдат освободени. Иначе от всички тези играчи, които спомена, само Муши е имал добри изяви за отбора, но той беше заклеймен от Любо Пенев преди и после така и не можа да си върне титулярното място. Колкото до Трекаричи и Трифонов, те май със сигурност остават. Жалко, че Минев може да напусне - дано Бандаловски и Виданов да го заместят добре.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 12 яну 2011 19:10

против съм за преминаването на Здравко Чавдаров в Академик, той си е за ЦСКА.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 яну 2011 19:15

emi_loko_plovdiv_usa написа:против съм за преминаването на Здравко Чавдаров в Академик, той си е за ЦСКА.

Е, и аз не се радвам много, ама...стават 4 вратари, както се спомена по-горе. Очевидно е, че ръководството ще предпочете в отбора да останат по-младите Караджов и Стойчев.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 яну 2011 22:09

Pichichi написа:За селекцията мен по ме притеснява че никой не си тръгва , защото и без да бяхме взели нови играчи ние имаме доста раздута бройка играчи които доказаха че не стават за ЦСКА : Саидходжа , Д.Илиев , Тиеро , Тибони ,Грило , Р.Трифонов ,Трекаричи сега вече имаме и 4-ма вратари .
Засега единствения сигурен напуснал е Еспозито , Делев все още не е подписал , Минев може би също напуска .

Продължавам да твърдя ,че на Митко Илиев не бе даден шанс ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 яну 2011 22:32

От тоя отбор-който и да махнат се тая! :? :? :? Всички са шайка некадърници!Ама не са виновни момчетата-не е луд тоя дет яде баницата-а тоя дет му я дава!
И ако се надявате на топ 3 тая година-просто забравете!
КЗТ! :evil:
Изображение

zavinagicska
Контакти:

ТИТАН ще направите ли един нормален трансфер.

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 12:32

Абе титан ще направят ли един нормален трансфер то бива срамна работа ма то вече не се търпи превърнаха клуба в синоним на неплащане на недаване на пари ето сега Христов пак проблем за Садула не плащат абе като нямате пари махйте се от ЦСКА бе леле по добре да сме във В група ма да спре тая мъка .
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА.
Последна промяна от zavinagicska на 13 яну 2011 12:42, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”