Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот sapio0o » 07 дек 2016 00:06

enguerino написа:Утре ще е интересно РМ как ще подходи към мача :roll:

Имаш предвид дали ще си правим сметки за първо и второ място? :lol: Уверявам те, че Реал ще излезе за победа.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 дек 2016 00:08

В протокола от днешния ден трябва да се отбележат и трите гола на Тура Ардан :roll:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 07 дек 2016 00:15

sapio0o написа:
enguerino написа:Утре ще е интересно РМ как ще подходи към мача :roll:

Имаш предвид дали ще си правим сметки за първо и второ място? :lol: Уверявам те, че Реал ще излезе за победа.

В момента за РМ е по-добре да е втори. ПСЖ, Сити и Байерн вс Юве и Арсенал... После е жребий, но в даден момент 2то място може да не е толкова лошо.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 дек 2016 01:01

Groucho написа:В протокола от днешния ден трябва да се отбележат и трите гола на Тура Ардан :roll:

С третия ми взе 12 лева, говедото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 дек 2016 01:07

rhaegar написа:
sapio0o написа:Ти си от останалите 5% значи. :lol:

Сериозно, какво да им гледам на Бенфика-Наполи? Та аз ще заспа. Мен Юнайтед-Челси, Юве-Милан, Байерн-Дортмунд и т.н. не са ми интересни (разбирай го като не играе моя отбор), какво остава до тия.. Сигурен съм, че това важи за повечето хора. Пък и в крайна сметка има бая линкове из нета, винаги можеш да намериш желаният от теб сблъсък.

Гледам са ме изпреварили, ама и аз да си кажа-след тая тъпня оня ден, да разправяте точно вие за скучни мачове......

Първо, няма да съм си вкъщи, че да си търся линкове. Второ, ако исках да гледам контроли с резерви, щях да го правя и през лятото. Поне в Бенфика-Наполи ще има напрежение, двата отбора ще играят за нещо. В Мюнхен предимно ще подтичват за здраве. Да, не е изключено да стане мач, ама като цяло, не съм обнадежден.

То пък щото всяко английско дерби е мега якия мач, нали ? Колко пъти съм заспивал на английски дербита.......
Ако го документирам, фирмите, произвеждащи приспивателни хапчета ще фалират.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 дек 2016 01:07

Арсенал теглят Байерн или БВБ/Реал, БДЖ - Барса и чичо Гошо ще остане до по-късно в Европа от тия нефелници :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 дек 2016 01:11

Eminem написа:
rhaegar написа:
sapio0o написа:Ти си от останалите 5% значи. :lol:

Сериозно, какво да им гледам на Бенфика-Наполи? Та аз ще заспа. Мен Юнайтед-Челси, Юве-Милан, Байерн-Дортмунд и т.н. не са ми интересни (разбирай го като не играе моя отбор), какво остава до тия.. Сигурен съм, че това важи за повечето хора. Пък и в крайна сметка има бая линкове из нета, винаги можеш да намериш желаният от теб сблъсък.

Гледам са ме изпреварили, ама и аз да си кажа-след тая тъпня оня ден, да разправяте точно вие за скучни мачове......

Първо, няма да съм си вкъщи, че да си търся линкове. Второ, ако исках да гледам контроли с резерви, щях да го правя и през лятото. Поне в Бенфика-Наполи ще има напрежение, двата отбора ще играят за нещо. В Мюнхен предимно ще подтичват за здраве. Да, не е изключено да стане мач, ама като цяло, не съм обнадежден.

То пък щото всяко английско дерби е мега якия мач, нали ? Колко пъти съм заспивал на английски дербита.......
Ако го документирам, фирмите, произвеждащи приспивателни хапчета ще фалират.

Що продължаваш да си ги причиняваш, като не ти харесват? Аз не гледам Примера и съм си ОК и със съня и с мачовете.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 дек 2016 01:17

Не съм казал, че първенството не ми харесва като цяло, а че и там има скучни мачове като във всяко първенство.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 дек 2016 07:53

То поначало, за да гледаш първенство без любим отбор, трябва или да разполагаш с много време, или просто да обичаш футбола. Лично на мен няма мач, който да ми достави същите емоции като тези на любимия отбор, пък ако искат и 10 гола да си вкарват. Просто не е същото. Но това разбира се си е мое мнение. Всеки е с правото си да преценява кое как за себе си. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 дек 2016 08:12

sapio0o написа:То поначало, за да гледаш първенство без любим отбор, трябва или да разполагаш с много време, или просто да обичаш футбола. Лично на мен няма мач, който да ми достави същите емоции като тези на любимия отбор, пък ако искат и 10 гола да си вкарват. Просто не е същото. Но това разбира се си е мое мнение. Всеки е с правото си да преценява кое как за себе си. :lol:

Т.е. да си безделник :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”