enguerino написа:Утре ще е интересно РМ как ще подходи към мача
Имаш предвид дали ще си правим сметки за първо и второ място?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Утре ще е интересно РМ как ще подходи към мача
sapio0o написа:enguerino написа:Утре ще е интересно РМ как ще подходи към мача
Имаш предвид дали ще си правим сметки за първо и второ място?Уверявам те, че Реал ще излезе за победа.
Groucho написа:В протокола от днешния ден трябва да се отбележат и трите гола на Тура Ардан
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:sapio0o написа:Ти си от останалите 5% значи.![]()
Сериозно, какво да им гледам на Бенфика-Наполи? Та аз ще заспа. Мен Юнайтед-Челси, Юве-Милан, Байерн-Дортмунд и т.н. не са ми интересни (разбирай го като не играе моя отбор), какво остава до тия.. Сигурен съм, че това важи за повечето хора. Пък и в крайна сметка има бая линкове из нета, винаги можеш да намериш желаният от теб сблъсък.
Гледам са ме изпреварили, ама и аз да си кажа-след тая тъпня оня ден, да разправяте точно вие за скучни мачове......
Първо, няма да съм си вкъщи, че да си търся линкове. Второ, ако исках да гледам контроли с резерви, щях да го правя и през лятото. Поне в Бенфика-Наполи ще има напрежение, двата отбора ще играят за нещо. В Мюнхен предимно ще подтичват за здраве. Да, не е изключено да стане мач, ама като цяло, не съм обнадежден.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Eminem написа:rhaegar написа:sapio0o написа:Ти си от останалите 5% значи.![]()
Сериозно, какво да им гледам на Бенфика-Наполи? Та аз ще заспа. Мен Юнайтед-Челси, Юве-Милан, Байерн-Дортмунд и т.н. не са ми интересни (разбирай го като не играе моя отбор), какво остава до тия.. Сигурен съм, че това важи за повечето хора. Пък и в крайна сметка има бая линкове из нета, винаги можеш да намериш желаният от теб сблъсък.
Гледам са ме изпреварили, ама и аз да си кажа-след тая тъпня оня ден, да разправяте точно вие за скучни мачове......
Първо, няма да съм си вкъщи, че да си търся линкове. Второ, ако исках да гледам контроли с резерви, щях да го правя и през лятото. Поне в Бенфика-Наполи ще има напрежение, двата отбора ще играят за нещо. В Мюнхен предимно ще подтичват за здраве. Да, не е изключено да стане мач, ама като цяло, не съм обнадежден.
То пък щото всяко английско дерби е мега якия мач, нали ? Колко пъти съм заспивал на английски дербита.......
Ако го документирам, фирмите, произвеждащи приспивателни хапчета ще фалират.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
sapio0o написа:То поначало, за да гледаш първенство без любим отбор, трябва или да разполагаш с много време, или просто да обичаш футбола. Лично на мен няма мач, който да ми достави същите емоции като тези на любимия отбор, пък ако искат и 10 гола да си вкарват. Просто не е същото. Но това разбира се си е мое мнение. Всеки е с правото си да преценява кое как за себе си.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта