lisynger написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:lisynger написа:Че Долапчиев не е подготвен е ясно дори и на него,но за това голяма вина има и Стойчо Младенов,лятото,когато му връзваше играта и откъдето ритнеше влизаше,Стойчо го пускаше по 10 минути.Вместо това пускаше македонеца,Сидибе и оня дървар от Португалия и реално играехме без нападател,сега чета в спортал,че искал някакъв от Босна,който има 6 гола за 300 000евро...незнам,а проблемите не са ни само в нападателите,изнасяме топката като някакви ботушари от селските лиги на Англия.
Точно това имам предвид и аз,но Кировеца все е не съгласен въпреки,че ми изглежда от разумните хора тук.Боже Долапчиев не е юноша от близо 2 години??Как така не е готов?Това звучи доста смешно ''не бил готов'' все едно А група е на някакво супер ниво?Истината е,че Стойчо няма желание да работи с младите.
За какво купуват всякакви акъла не ми го побира,имам чувството,че нарочно правят простотия след простотия,нито Сънди ще ни направи шампион,нито Силва ще ни изведе до полуфинал в ШЛ.Съжалявам,че го казвам,но нито един от дошлите тая години не ме впечатлява,а Менди,който е уж любимеца на публиката и незнам какво имам чувството,че никога не е играл преди това организиран футбол...да всичко беше направено на пожар,не се знаеше дали ще почнеме,но така няма да излеземе от тинята в която сме никога докато не започнеме да изкарваме футболисти и да ги продаваме навън,всичко в момента ни е ден за ден.За мен пътя е да изкарваме огромно количество футболисти и да ги продаваме от 20 все един ще излезе голям играч
Не мога да проумея този фетиш на тема юноши. Във всеки уважаващ себе си отбор, на терена пускат най-подготвения , а не най-младия. Какво против Сънди имаш ? И против Силва ? Не сме тръгнали към полуфинал в ШЛ все още. А колкото до Менди е най-стабилния и най-добре изнасящ топка централен защитник в "А"-група.
За да изкарваме всеки сеозн по 5 юноши при мъжете, трябва да се оправи политиката в школата, да се вземат талантливи играчи, а не такива с богати бащи. И като се оправи това първите резултати ще са след 2-3 години. Дори тогава пак ще вземаме чужденци като Менди, Силва и Съни, защото няма на света отбор да е само от собствени юноши или само от собствената страна футболисти, с изключение на Атлетик Билбао.