Не вярвам, че това се случи. Бях там, един от 15 хилядите, на който нещо в тях умря и не можеха да повярват, че се случи това, което стана. Не можеш да постъпиш така с публиката си. Нямаш право. Не може най-големият Левскар в отбора - Пламен, да плаче след мач. Не може играч не притесняван от никой, да "изчиства" преборвайки се с колегата си, за да може да си я вкара в собствената врата. Не може двама защитници взети от един и същ отбор Берое Стара Загора да нанесат през година такъв удар върху отбор и публика, какъвто никоя друга организация или отбор за 20 години не е успявал. Не може да нямаш чест и достойнство, да гледаш децата си вечер в очите докато заспиват и в същото време да плащаш на друг за да ти свърши работата в която самият ти си се провалил. Не може да злобееш на дребно пред публиката, която те е обичала и скандирала името ти, само заради личен конфликт. Това те прави малък. Прави те недостоен.
Трябва и навярно ще се реже до кокал. И ще останат 3-4 човека, който ги знаем, който плачат след мач и имат сърце да дойдат до трибуните за да видим сълзите в очите им. А те са най-достойните и най-невиновните. Другите носеща фланелката с голямо "Л" върху сърцата си за модна дрешка няма да ни липсват. Преди зазоряване е най-тъмно. НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ и вярваме в тази идея. Няма да я предадем. Пак ще сме там, ЗАЩОТО ВЯРВАМЕ!
Левски - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Славия
Ало, феновете на ЦСКА да си коментират във форума мача с Локо. Тези на Берое и онова фенче Бойко Беройко ли беше да се радват на купата и да си спомнят как преди години им помогнахме за титлата. Сега съжалявам, че сме го направили, трябваше тук да легнем на Ботев, но на тях им бяха дали нашата титла и за това. Тези на Славия пък да имат предвид, че все някога ще им потрябват точки от нас. Може теоретично за титла, но по вероятно ще е за да не изпаднат и най-вероятно тогава ще плачат. Дребното човече Вили Вуцов и баща му каквито и заслуги да има посления няма да стъпят повече на герена, а имената им ще бъдат изтирити за винаги и няма да бъдат споменавани при догодина при честването на юбилея.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Re: Мършите веднага изпълзяха.
iliyan написа:Отбор на народа и колко от този отбор е собственост на народа , че не се сещам !
Поне като пишете квалификация се съобразявайте ! И сега като го нема Боко и Иво си тръгна![]()
Какво става с Газпром а ?!
Ей товаа е големият цирк! Тонев избяга като мишка и излезе с номера, че го бил решил преди месец ?!

Преди това бяха приказки за "подсигурени пари за стадион", "една от многото поредни титли" и т.н.
Борат 100% си скуби мустаките, че бутна А сектор.
От достоверен източник знам, че Газпром влизат в Левски срещу титла и затова беше цялото драпане. Самите пари за стадиона зависят много от Газпром също.
Това може и да е причината за ситуацията с Баждеков.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:
Ей товаа е големият цирк! Тонев избяга като мишка и излезе с номера, че го бил решил преди месец ?!
Преди това бяха приказки за "подсигурени пари за стадион", "една от многото поредни титли" и т.н.
От достоверен източник знам, че Газпром влизат в Левски срещу титла и затова беше цялото драпане. Самите пари за стадиона зависят много от Газпром също.
Стадиона веднъж си го направихме сами, ще го направим пак! А вие ще продължавате да сте по 300 човека на мачовете и да копаете гробове!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Bobolin написа:Не вярвам, че това се случи. Бях там, един от 15 хилядите, на който нещо в тях умря и не можеха да повярват, че се случи това, което стана. Не можеш да постъпиш така с публиката си. Нямаш право. Не може най-големият Левскар в отбора - Пламен, да плаче след мач. Не може играч не притесняван от никой, да "изчиства" преборвайки се с колегата си, за да може да си я вкара в собствената врата. Не може двама защитници взети от един и същ отбор Берое Стара Загора да нанесат през година такъв удар върху отбор и публика, какъвто никоя друга организация или отбор за 20 години не е успявал. Не може да нямаш чест и достойнство, да гледаш децата си вечер в очите докато заспиват и в същото време да плащаш на друг за да ти свърши работата в която самият ти си се провалил. Не може да злобееш на дребно пред публиката, която те е обичала и скандирала името ти, само заради личен конфликт. Това те прави малък. Прави те недостоен.
Трябва и навярно ще се реже до кокал. И ще останат 3-4 човека, който ги знаем, който плачат след мач и имат сърце да дойдат до трибуните за да видим сълзите в очите им. А те са най-достойните и най-невиновните. Другите носеща фланелката с голямо "Л" върху сърцата си за модна дрешка няма да ни липсват. Преди зазоряване е най-тъмно. НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ и вярваме в тази идея. Няма да я предадем. Пак ще сме там, ЗАЩОТО ВЯРВАМЕ!
Пич, това е просто спорт, просто опит за забавление, за емоции, които искаме да са приятни, но не винаги са такива.
Аз пък бях един от 500-те в сектор Г на миналия мач на Герена. И аз не можах да повярвам че онази топка влезе. Тя най-вероятно ви правеше шампиони. И може би твърде предварително повярвахте в това. Не трябваше да вярвате, трябваше само да се надявате. И затова сега ви е тежко, както на нас ни беше тежно, но на нас и от това, че вие и много други вярваха, че мачът ви със Славия няма значение.
Народът е казал - всяко зло за добро! Хубавото е, че този мач е бил истински и че вашият клуб не се е договорил със Славия. Това прави шампионатът по-истински и доказва, че вашият клуб не е влязал в нередовна договорка. Другото е, че с тази титла щяхте да живеете с илюзията, че нещо много се е променило от равенството ви в Гоце Делчев, а реално почти нище не се е променило. Все пак титлата щеше да ви зарадва, както радва нас сега. При тези издънки на двата отбора и толкова близки точки, всеки трябваше да е готов на всякаква развръзка.
Дано можете да спите тази нощ, защото аз ще ти призная, че не можах да спя след като загубихме на Герена. И дано провалът е катализатор да се подобрят нещата в клуба ви и догодина да сте по-силни! Казвам го съвсем добронамерено. Не съм от тези, които използваха например нашата загуба да злобеят. Няма смисъл. Хора сме, разликата е че имаме различни симпатии.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Ало, феновете на ЦСКА да си коментират във форума мача с Локо. Тези на Берое и онова фенче Бойко Беройко ли беше да се радват на купата и да си спомнят как преди години им помогнахме за титлата. Сега съжалявам, че сме го направили, трябваше тук да легнем на Ботев, но на тях им бяха дали нашата титла и за това. Тези на Славия пък да имат предвид, че все някога ще им потрябват точки от нас. Може теоретично за титла, но по вероятно ще е за да не изпаднат и най-вероятно тогава ще плачат. Дребното човече Вили Вуцов и баща му каквито и заслуги да има посления няма да стъпят повече на герена, а имената им ще бъдат изтирити за винаги и няма да бъдат споменавани при догодина при честването на юбилея.
Нито малката, нито голямата Вуца, а още по-малко пък Славия имат вина, че не спечелихме титлата.
Просто така е било писано... Ще перифразирам една мисъл на Ницше и ще кажа, че това, което не ни убива, ни прави по-силни. Имали сме далеч по-тежки моменти, които не са ни убили, така че и този провал няма да успее. Остава другата възможност - загубената титла да ни направи по-силни...
Най-болезненото днес не беше загубата на титлата, а поведението на играчите. Явно са очаквали лесен мач и че онези ще им направят шпалир. Аз лично не мога да си обясня по друг начин играта. Цял стадион да пее, да празнува, нетърпеливо да чака още 90 минути, за да нахлуе и да те понесе на ръце, а ти да нямаш мотивация да смачкаш някакви смешници за едно полувреме и после радостно да доиграеш мача. А вече след изравнителния гол много ясно се забелязаха едни безхарактерни хора със свещената фланелка, които на всичкото отгоре нямат и техническите данни на големи футболисти. Да, и в техните очи имаше искрени сълзи, изразяващи разочарование, но това не променя реалността по никакъв начин - те просто не са достойни за Левски. Защото, както знаем, Левски не е футболен отбор, Левски е религия, Герена е нашият храм, а Гунди е върховният бог.
А онзи тупан от Берое е престъпник! Това е недопустимо за професионален футболист. Един срещу Лил изчисти по посока на вратата, а този направо си я ритна във вратата...
На евреите им пожелавам изпадане в Б група следващия сезон. До 94-та минута представянето им беше нормално (някои го наричат достойно, защото са очаквали да легнат, но аз нито съм очаквал, нито съм искал да лягат, затова за мен беше нормално представяне според възможностите им), но реакциите им при последния съдийски сигнал показаха много неща. Всеки да си прави изводи за себе си. Може би спечелиха много ценна точка, заслужаваща такава радост...
На вратарчето мога да му кажа, че въпреки отличните си изяви на терена никога не успя да достигне Митко Иванков, заради човешките си качества. Като е голям професионалист и не знам какво нека да се радва на гола, на равенството, но да си ходи при бялата публика, няма място при Сектор Б! Отношенията му с Батков са си негова работа и да не се опитва да настройва публиката.
[center]А всички сини привърженици да не забравят, че:
"Левскар да си нещо голямо е,
левскар да си, братче, е чест!"[/center]
Най-болезненото днес не беше загубата на титлата, а поведението на играчите. Явно са очаквали лесен мач и че онези ще им направят шпалир. Аз лично не мога да си обясня по друг начин играта. Цял стадион да пее, да празнува, нетърпеливо да чака още 90 минути, за да нахлуе и да те понесе на ръце, а ти да нямаш мотивация да смачкаш някакви смешници за едно полувреме и после радостно да доиграеш мача. А вече след изравнителния гол много ясно се забелязаха едни безхарактерни хора със свещената фланелка, които на всичкото отгоре нямат и техническите данни на големи футболисти. Да, и в техните очи имаше искрени сълзи, изразяващи разочарование, но това не променя реалността по никакъв начин - те просто не са достойни за Левски. Защото, както знаем, Левски не е футболен отбор, Левски е религия, Герена е нашият храм, а Гунди е върховният бог.
А онзи тупан от Берое е престъпник! Това е недопустимо за професионален футболист. Един срещу Лил изчисти по посока на вратата, а този направо си я ритна във вратата...
На евреите им пожелавам изпадане в Б група следващия сезон. До 94-та минута представянето им беше нормално (някои го наричат достойно, защото са очаквали да легнат, но аз нито съм очаквал, нито съм искал да лягат, затова за мен беше нормално представяне според възможностите им), но реакциите им при последния съдийски сигнал показаха много неща. Всеки да си прави изводи за себе си. Може би спечелиха много ценна точка, заслужаваща такава радост...
На вратарчето мога да му кажа, че въпреки отличните си изяви на терена никога не успя да достигне Митко Иванков, заради човешките си качества. Като е голям професионалист и не знам какво нека да се радва на гола, на равенството, но да си ходи при бялата публика, няма място при Сектор Б! Отношенията му с Батков са си негова работа и да не се опитва да настройва публиката.
[center]А всички сини привърженици да не забравят, че:
"Левскар да си нещо голямо е,
левскар да си, братче, е чест!"[/center]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
cska - maina написа:familyjewels написа:
Абе ти що пишеш тука бе ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
взимам си думите назад, ще пиша-хахахахахаххахахахахх
Чорбар от Пловдив...Класика !
Red_Neck написа:iliyan написа:Отбор на народа и колко от този отбор е собственост на народа , че не се сещам !
Поне като пишете квалификация се съобразявайте ! И сега като го нема Боко и Иво си тръгна![]()
Какво става с Газпром а ?!
Тва прасетата днес сте най-щастливите същества на света. Що не си коментирате нещастното отборче, което се надупи в "Надежда", а сте взели да грухтите за нашия стадион и за Газпром. Не се притеснявайте. Със или без Газпром, стадион ще има! И ЛЕВСКИ ще го има. "А вий, вий сте идиоти!"
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Вили Вуцов няма никаква вина. Достойно води отборът си. Със сигурност му е тежко на сърцето, но постъпи достойно. Безумие е да злобеем срещу него. Гошко Петков за това което направи след мача, за тази минутка - демонстрация на самодоволна злоба срещу цялата публика на Лесвки си гарантира вечното презрение на всеки Левскар и за няколко мига изтри всичко с голямото "Л" до което се е докоснал. За мен той е история - малък и недостоен човек. Презрението е максимум емоцията която мога да изпитам към него. Иво Тонев за няколкото години в Левски показа, че е по-голям Левскар от много хора в този отбор. Мястото му е на Герена. С Дани Боримиров. С Ицо Йовов. Хора допускали и грешки, носели ни разочарования но с големи Левскарски сърца!
А за Славия - ако са играли мача на живота си заради обещани чужди пари и това им е било стимула, лошо. Съдбата не щади такива. Ням по-сигурно или по-голямо наказание от това, което съдбата ще ди донесе. И точно когато ще са жизненоважни дадени точки за тях, съдбата ще даде това решение в ръцете на Левски. Играта със съдбата е нещо, което трябва да плаши човек повече от всичко друго на света. Вярвам, че след 2-3 години, когато А група ще е 10-12 отбора Венци ще си спомни този мач, взетите пари и предстоящата протоколна среща на Левски, който при победа ще оставят "белите" в елита. И ще проклина съдбата. Всъщност тя от доста време много тежко му е обърнала гръб...
А за Славия - ако са играли мача на живота си заради обещани чужди пари и това им е било стимула, лошо. Съдбата не щади такива. Ням по-сигурно или по-голямо наказание от това, което съдбата ще ди донесе. И точно когато ще са жизненоважни дадени точки за тях, съдбата ще даде това решение в ръцете на Левски. Играта със съдбата е нещо, което трябва да плаши човек повече от всичко друго на света. Вярвам, че след 2-3 години, когато А група ще е 10-12 отбора Венци ще си спомни този мач, взетите пари и предстоящата протоколна среща на Левски, който при победа ще оставят "белите" в елита. И ще проклина съдбата. Всъщност тя от доста време много тежко му е обърнала гръб...
Последна промяна от Bobolin на 25 май 2013 23:15, променено общо 4 пъти.