Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 18 фев 2020 19:08

Хахаха - това WC за корема ме изкефи.
Свинята винаги е плюла по нас и наистина незнам какво сме му сторили...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 фев 2020 19:16

4000 продадени абонаментни карти :!:
97,518 събрани за НАП за март.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 фев 2020 19:17

Цел 8000 карти 8-ми март :)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 фев 2020 19:28

1914.1902 написа:
mikata написа:Изображение

Т.е. Павел Колев се е махнал от БФС и от това да е делегат в УЕФА , за да дойде да работи в Левски за без пари? :lol: :lol:
Нещо не ми се вярва.

Това ако е вярно, евала.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 фев 2020 21:18

Мощно на мача "чичо Венци, чичо Венци ** ** *** ******". Колко доброжелатели се появиха. Ония мишки от ефбет, WCтефанов.. Всички искат Левски на крака. Сега чакам и Стойне Манолов да се загрижи за нас и да започне да дава акъл.
110 години любов!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 фев 2020 21:22

Може ли да напълним стадиона за мача със Славия.Този днес ме изкара извън нерви,направо полудя.
LEVSKI_FOREVER

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 фев 2020 21:38

Ами той и да се откаже и да не се откаже пари няма да вземе, така че по-добре да се откаже :)
Положителното е, че все още стои и дава индикации, че ще стои поне до края на първенството. Да видим с играчите какво ще се случи като не вземат 1-2 заплати. При три невзети могат да разтрогнат, ако не бъркам. Значи до към края на април ще имаме пълен отбор.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 18 фев 2020 22:14

vvessel написа:

Ами той и да се откаже и да не се откаже пари няма да вземе, така че по-добре да се откаже :)
Положителното е, че все още стои и дава индикации, че ще стои поне до края на първенството. Да видим с играчите какво ще се случи като не вземат 1-2 заплати. При три невзети могат да разтрогнат, ако не бъркам. Значи до към края на април ще имаме пълен отбор.

То няма кой да му приеме оставката на Павел Колев. Но истината е, че се държи мъжки, не абдикира от задълженията си и смятам, че към момента заслужава единствено нашето уважение за поведението си през последните два месеца.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2020 23:10

meteorit написа:
metodito написа:
Левски е получил сериозна подкрепа от редица европейски клубове по време на мача с ЦСКА, пише "Меридиан мач".

То сигурно от толкова туристи, малко са останали реално подкрепящи отбора фенове. Заради "обединителите" от НКП Запад, сектора не подкрепя отбора на ниво, някои са изгонени в сектор А, други изобщо не ходят.

Нещо около мотивацията в "Левски" е тотално изгубено в послените години. Вече N-то поред дерби инициативата се отстъпва на червено-оранжевите, есента даже се отказаха да минават центъра през второто полувреме. При това се сменят ръководства, треньори и футболисти.

Но остават онези, които разделиха сините фенове, с партийните декларации и арменския говорител. 2009 изгониха Велев, след като с него отбора стана шампион, последва пълен срив. След това по поръчка на перчема от ГЕРБ - Иво Тонев, почнаха да гонят Тодор Батков, махна се и той. Резултатът е, че отборът е на ръба на фалит. С такива "фенове", на отбора врагове не му трябват.

Като народ вече не ставаме, не феновете, фракциите и не знам какво. Иначе го цитирах, заради Малага - симпатични са ми. Отборът беше пред влизане в Ла Лига, сега е пред изхвърляне от Сегунда. Заради един мошеник.

На линия
Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 19 фев 2020 01:05

Не мога да разбера, защо няма никакви фен артикули и сувенири на официалния онлайн магазин. Исках да си взема шалове и шапка, но бутоните въпреки, че ги има не са активни.
Лично за мен шала конкретно си е задължителен атрибут.
България !!!!

Върни се в “Левски”