Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Хахаха - това WC за корема ме изкефи.
Свинята винаги е плюла по нас и наистина незнам какво сме му сторили...
Свинята винаги е плюла по нас и наистина незнам какво сме му сторили...
- ralka_levskarka
- Контакти:
4000 продадени абонаментни карти
97,518 събрани за НАП за март.

97,518 събрани за НАП за март.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Цел 8000 карти 8-ми март 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
1914.1902 написа:mikata написа:
Т.е. Павел Колев се е махнал от БФС и от това да е делегат в УЕФА , за да дойде да работи в Левски за без пари?![]()
![]()
Нещо не ми се вярва.
Това ако е вярно, евала.
Мощно на мача "чичо Венци, чичо Венци ** ** *** ******". Колко доброжелатели се появиха. Ония мишки от ефбет, WCтефанов.. Всички искат Левски на крака. Сега чакам и Стойне Манолов да се загрижи за нас и да започне да дава акъл.
110 години любов!
Може ли да напълним стадиона за мача със Славия.Този днес ме изкара извън нерви,направо полудя.
LEVSKI_FOREVER
mikata написа:
Ами той и да се откаже и да не се откаже пари няма да вземе, така че по-добре да се откаже

Положителното е, че все още стои и дава индикации, че ще стои поне до края на първенството. Да видим с играчите какво ще се случи като не вземат 1-2 заплати. При три невзети могат да разтрогнат, ако не бъркам. Значи до към края на април ще имаме пълен отбор.
vvessel написа:mikata написа:
Ами той и да се откаже и да не се откаже пари няма да вземе, така че по-добре да се откаже![]()
Положителното е, че все още стои и дава индикации, че ще стои поне до края на първенството. Да видим с играчите какво ще се случи като не вземат 1-2 заплати. При три невзети могат да разтрогнат, ако не бъркам. Значи до към края на април ще имаме пълен отбор.
То няма кой да му приеме оставката на Павел Колев. Но истината е, че се държи мъжки, не абдикира от задълженията си и смятам, че към момента заслужава единствено нашето уважение за поведението си през последните два месеца.
- metodito
- Контакти:
meteorit написа:metodito написа:Левски е получил сериозна подкрепа от редица европейски клубове по време на мача с ЦСКА, пише "Меридиан мач".
То сигурно от толкова туристи, малко са останали реално подкрепящи отбора фенове. Заради "обединителите" от НКП Запад, сектора не подкрепя отбора на ниво, някои са изгонени в сектор А, други изобщо не ходят.
Нещо около мотивацията в "Левски" е тотално изгубено в послените години. Вече N-то поред дерби инициативата се отстъпва на червено-оранжевите, есента даже се отказаха да минават центъра през второто полувреме. При това се сменят ръководства, треньори и футболисти.
Но остават онези, които разделиха сините фенове, с партийните декларации и арменския говорител. 2009 изгониха Велев, след като с него отбора стана шампион, последва пълен срив. След това по поръчка на перчема от ГЕРБ - Иво Тонев, почнаха да гонят Тодор Батков, махна се и той. Резултатът е, че отборът е на ръба на фалит. С такива "фенове", на отбора врагове не му трябват.
Като народ вече не ставаме, не феновете, фракциите и не знам какво. Иначе го цитирах, заради Малага - симпатични са ми. Отборът беше пред влизане в Ла Лига, сега е пред изхвърляне от Сегунда. Заради един мошеник.
Не мога да разбера, защо няма никакви фен артикули и сувенири на официалния онлайн магазин. Исках да си взема шалове и шапка, но бутоните въпреки, че ги има не са активни.
Лично за мен шала конкретно си е задължителен атрибут.
Лично за мен шала конкретно си е задължителен атрибут.
България !!!!