Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот tiamat » 10 окт 2014 05:53

dunavfc написа:
1982 написа:Имам братовчед, който дълго време живя в Сан Диего, така че, позволи ми да не се съглася. Самият той работеше с мексиканци там.

"Циганин", "работа" и "пушек ще се дига" ..... извини ме, ама това е някаква утопия. Виж ги, че където и да идат, всички пропищяват от тях и гледат да ни ги върнат. :oops: :oops: И то, говорим за развити общества, където може да се интегрираш, ако си работлив и дисциплиниран.

Всичко е до средата, бе човече...90 % от циганите в нашата махала работят на Запад и наистина работят, може да са на най-ниското стъпало, да са докери и чистачи, но работят. И това е така, защото средата там не им позволява да живеят по начина по който живеят тук. Ние сме ги направили мързеливи, ние им даваме правото да живеят на социални помощи и безнаказано. Аз също имам впечатления от мексиканците, не толкова от приятели и роднини, колкото от информацията, която получавам, било то от телевизията, книгите, вестниците, ако щеш и филмите, смятам се за средно интелигентен човек и мога да отсея, кое за тях е вярно и кое не. Казваш ми за братовчед си, но това са случаи 1 на 100. Огромна част от всички мизерии , които става в САЩ са причинени от мексиканците. Отвличания, изнасилвания, нарковойни, убийства , грабежи и т.н. огромна част от тези престъпления се извършват от етническите мексиканци.

Хайде и аз да ти кажа, от първа ръка, че не е съвсем така. Процентът на интегрирани мексиканци е многократно, ама многократно по-голям от процента на интегрирани цигани. Сега, друг е въпроса какво разбираш под мексиканци - мексиканци или латиноси като цяло. Щото от латинос до латинос има голяма разлика. Пуерториканците да речем, са повече като нашите цигани :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 окт 2014 08:39

Tommi написа:
smoothc написа:
Тази ниска избирателна активност дава много отговори, включително и на твоя въпрос в първото изречение.
Последните два реда не ги разбрах.

Знаеш ли,всъщност акцентът трябва да бъде НЕ върху рекордно ниската избирателна активност,а върху рекордно високата пасивност!
Това,че не си ги разбрал/или не искаш да ги разбереш...изобщо не е мой проблем :)
В отговор на твоя коментар,аз ти задавам контра-въпрос:А колко процента от гласувалите,са сигурни в подкрепата си към съответната политическа партия?

Не знам и не ме интересува колко процента са сигурни. Това си е тяхна работа. Аз казах, че негласуването, при положение, че никой от кандидатите не печели доверието ти, не е по-безотговорно от гласуването на принципа "колкото да гласувам, няма значение за кого".
Висока пасивност и ниска активност в конкретния случай са тъждествени.

Колкото повече негласували има, толкова повече циганските, турските и купените гласове имат стойност. Колкото повече гласували има, толкова повече впросните гласове нямат стойност. От тук натам всеки си прави изводи кое е безотговорно и дали нещата са "тъждествени".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 10 окт 2014 09:36

1982 написа:CSKA69, то не е тайна, че Доган беше изкаран от затвора от другарите Луканов, Лилов, Тодоров и сие. Те го изкараха от затвора, те му дадоха връзките и парите, за да създаде ДПС.

Аджеба, същите създадоха и борческите групировки, както и олигарсите - Павлов, Мутафчийски, Божков, Стойчев и т.н.

Синтезирано-целия преход от последните 30години. Колегата е ударил 10-ка!
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 10 окт 2014 09:50

Днес показаха в сутрешен блок на една от телевизиите, как роми и турци от Шумен, Търговище, Разград и др. източват социалната система на Белгия (базирани в Гент, отначало 2008г са били 1000, а сега са почти 20000) Едва ли се скъсват от работа там-получават по около 1000 евро на месец
.......................
И за протестите в Кюстендил, Дупница и Габрово:
Да по-добре е да има реакция, макар и закъсняла в годините. Така се разпределят гласове от чужбина от много години насам.
Когато се приемаше изборния кодекс на Манолова, къде бяха експертите на ГЕРБ в парламента? (да се противопоставят и да вдигнат протести тогава) В т.ч. и видният спец по избори-М.Константинов....В 42-то НС нар.представители на ГЕРБ си играха на кворуми и на влез-излез и тайно се надяваха Орешарски да продължи да управлява.
Мръсната игра на всички политически партии на прехода продължава с "тупкане на топката" и игра в средата на терена. Да си получават скромните заплатки от около 4000лв. Народа кучета го яли. ББ млъкна от 5 дни...... ;)...
Коригирам се: Появи се на ПКФ на ГЕРБ - днес 10.10.2014г в 10.00ч
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 окт 2014 10:49

tiamat написа:
dunavfc написа:
1982 написа:Имам братовчед, който дълго време живя в Сан Диего, така че, позволи ми да не се съглася. Самият той работеше с мексиканци там.

"Циганин", "работа" и "пушек ще се дига" ..... извини ме, ама това е някаква утопия. Виж ги, че където и да идат, всички пропищяват от тях и гледат да ни ги върнат. :oops: :oops: И то, говорим за развити общества, където може да се интегрираш, ако си работлив и дисциплиниран.

Всичко е до средата, бе човече...90 % от циганите в нашата махала работят на Запад и наистина работят, може да са на най-ниското стъпало, да са докери и чистачи, но работят. И това е така, защото средата там не им позволява да живеят по начина по който живеят тук. Ние сме ги направили мързеливи, ние им даваме правото да живеят на социални помощи и безнаказано. Аз също имам впечатления от мексиканците, не толкова от приятели и роднини, колкото от информацията, която получавам, било то от телевизията, книгите, вестниците, ако щеш и филмите, смятам се за средно интелигентен човек и мога да отсея, кое за тях е вярно и кое не. Казваш ми за братовчед си, но това са случаи 1 на 100. Огромна част от всички мизерии , които става в САЩ са причинени от мексиканците. Отвличания, изнасилвания, нарковойни, убийства , грабежи и т.н. огромна част от тези престъпления се извършват от етническите мексиканци.

Хайде и аз да ти кажа, от първа ръка, че не е съвсем така. Процентът на интегрирани мексиканци е многократно, ама многократно по-голям от процента на интегрирани цигани. Сега, друг е въпроса какво разбираш под мексиканци - мексиканци или латиноси като цяло. Щото от латинос до латинос има голяма разлика. Пуерториканците да речем, са повече като нашите цигани :)

Ама, аз съм написал, защо е така, защото едните са американски граждани и живеят по американски закони, докато нашите мангали живеят в една малка, безнаказана , корумпирана страна, където цари анархията. И нашите мангали да живееха в САЩ и те щяха да бъдат по-интегрирани многократно от колкото са тук.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Да се легализира ли купуването на гласове по изборите?

Мнениеот ogrizko » 10 окт 2014 11:25

Какво мислите по въпроса? :) С удоволствие бих си продал гласа за 50 лв., понеже всичките политици са ми един дол дренки... и ми е все тая за кого ще гласувам като изключим дпс :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Да се легализира ли купуването на гласове по изборите?

Мнениеот ogrizko » 10 окт 2014 11:30

Logical person написа:Ами ако ДПС дават 100 лв ?

:lol: :lol: :lol:

Аз съм ЗА морал в политиката, няма как да съм за дпс все пак :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 10 окт 2014 11:36

Ако не искат доказателство, че съм гласувал за тях с удоволствие ще им взема педесетте лева. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 окт 2014 11:39

Нека да го легализират . Така или иначе съществува . Поне преди избори да се изръсят яко партиите за да намаже и народа .

Върни се в “Свободна зона”