Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Aronaks » 11 фев 2020 09:35

vlong написа:Вчера друго ми направи впечатление от изказването на ПК по радиото.
Искал е да отвори сметка за дарения в някаква банка, но тя му е отказала. Как така банката ще отказва, нали тя ще печели от това, това и е работата?
Не означава ли това, че някой властимащ е наложил забрана, отрязва и малкото начини за помощ?
Дали някоя държавна мутра не се взема много на сериозно?

Здравейте, От много време чета форума, но реших едва сега да се включа. На мен също ми направиха впечатление думите, че една или повече банки са отказали да ни отворят сметка. Не знам дали се дължи на това, че имам задължения и срещу нас се водят дела, но напълно е възможно да има нещо повече. Не смятате ли, че срещу Левски е започнала война с цел клубът да бъде унищожен? Не е ли странно, че точно в този момент няма нито един желаещ, който да рекламира в Левски?

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 11 фев 2020 10:13

Това с отказа на банка за откриване на дарителска сметка е силно притеснително...тогава остава варианта да се привеждат пари директно към сметките на клуба, но там като, нищо ще ни треснат запор в най-скоро време.

Май мутрьо наистина е решил да ни бастиса , тамън малко от малко започнахме да приличаме на нещо.

Да вземем да му купим една сезонна карта, нали е най-големият левскар и е ходил на повече мачове от нас, и на крадл-ефф също, нека се порадват на народната любов.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 фев 2020 10:15

Влади, дадох ти номера на 4-5. Свърза ли се някой с теб :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 11 фев 2020 10:18

Искам да се обърна към хората от провинцията, които искат да помогнат. Няма значение дали можете да дойдете на мач или не. Отивате два пъти в месеца до някоя бензиностанция на OMV и си купувате билет. Така стадиона и да е полупразен, касата ще е пълна.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 фев 2020 10:27

Това със забраната за откриване на дарителска сметка е произвол от страна на Боко. Иска да си вземе обратно клуба и пак да назначи негови протежета - подобни на тия дето ни управляваха от времето на Батков до идването на Божков. Тия, дето умело успяха да ни докарат дълга до близо 35 млн.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 11 фев 2020 10:43

За клубна карта е задължително да се отиде в клубния магазин на Герена, така ли?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 фев 2020 10:48

Jordan1914 написа:За клубна карта е задължително да се отиде в клубния магазин на Герена, така ли?

Не. Може и с онлайн заявка.

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 11 фев 2020 10:59

Не живея в България, но ще се взема карта. Чудя се, при милионите левскари фенове и други, защо, за Бога, се налага, някакво момче да купува 300 билета по 10 лева и две карти.Как така не могат да се намерят 20 000 човека в София или провинцията, за да ги вземат?Мачът е в почивен ден, на обяд. Ако някой не живее в София и няма кола, автобус или влак ще има след това. Става дума за 20000. Умът ми не го побира. То умът ми не побира и как най-обичаният български отбор изпада в положение да проси пари. Обяснете, моля!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 фев 2020 11:02

noo написа:Това със забраната за откриване на дарителска сметка е произвол от страна на Боко. Иска да си вземе обратно клуба и пак да назначи негови протежета - подобни на тия дето ни управляваха от времето на Батков до идването на Божков. Тия, дето умело успяха да ни докарат дълга до близо 35 млн.

Има само една възможност да се измъкнем от тоя батак и лапите на "болния левскар" и боклуджия, като бъдем активни, но не кампанийно, а колкото е нужно във времето. Трябва да покажем и докажем, че не сме отбора на властта, а отбора на народа. Няма власт, която може да победи един народ освен ако народа сам не се предаде. Оцеляхме през комунизма ще оцелеем и през ГЕРБеризма.

П.С. Има възможност да се привеждат пари директно по сметка на ФК Левски?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 фев 2020 11:07

streetbard написа:Не живея в България, но ще се взема карта. Чудя се, при милионите левскари фенове и други, защо, за Бога, се налага, някакво момче да купува 300 билета по 10 лева и две карти.Как така не могат да се намерят 20 000 човека в София или провинцията, за да ги вземат?Мачът е в почивен ден, на обяд. Ако някой не живее в София и няма кола, автобус или влак ще има след това. Става дума за 20000. Умът ми не го побира. То умът ми не побира и как най-обичаният български отбор изпада в положение да проси пари. Обяснете, моля!

То и на мен не ми го побира умът как от милионна София едва се намират 4-5 000(че и по-малко понякога) човека да ходят на мач, ама... Нито влак им трябва, нито междуградски автобус...

Върни се в “Левски”