Покрай толкоз приказки за карти и пари почти бях забравил с кой играем...
Да не ни се обидят там от Армията, че не мислим за мача с тях :D
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Тристан Неверни ,това е самата истина.Не съм спец по качвания на снимки,но в събота като получа писмото,казаха че и някакви пластики ще пратят,ще ги снимам ,и ако мога да се справя с технологиите ще ги представя.
Който иска да вярва,това е самата истина,както е истина,че ако има сметка всеки месец ще вкарвам поне100.
Ами,това е.
Който иска да вярва,това е самата истина,както е истина,че ако има сметка всеки месец ще вкарвам поне100.
Ами,това е.
САМО ЛЕВСКИ!
- ralka_levskarka
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Е що трябва да влизаВтората е, за да влязат парички в клуба
.
Аз идвам тук с не знам как да го кажа - подарък. Един човек, който е в чужбина ми писа, че иска да ми изпрати пари, за да се купят три карти за Б на хора, които нямат възможност да го направят. След него се появиха и още, и още, така че се търсят хора, които не могат да си позволят карта. До момента около 18 карти очакват своя притежател.
5 изразиха желание.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
openminded написа:sin4ec написа: Как така без съдебно решение се изземват колекции за милиони? Ами ако утре съдът реши, че няма вина в НЛ, какво правим?
Интересното е защо Божков, след като много хора тук и то с основание смятат, че е имал предварителна информация какво ще се случи не е предприел действия по разпореждане с акциите преди да изчезне, ако наистина е милеел толкова за клуба, както твърди той самият.Все пак сагата Цветан Василев е сравнително скорошна.Защото сега клубът е поставен наистина в много деликатна ситуация, а феновете бяха поставени едва ли не в положение да протестират в защита интересите на един олигарх.
Ами явно не се е отказал. Това личи и от думите на адвоката му:
"Васил Божков заяви, че по един или друг начин винаги ще помага на Левски. Сигурен съм, че с неговия широк портфейл, широко портфолио и международен бизнес, уважаван в цял свят, включително в Китай и Румъния, разполага с ресурса и потенциала да издържа Левски. Ако не той, поне негови дъщерни компании".
[offtopic]
Човече, да не си чинги? Първо ще разкажа история от 90-тте. Разказа ми я прокурор. Чингитата без вещо лице изземват златни накити х на брой и грама. За тях са златни, защото са жълти. Златни са, защото са ги описали, че са златни.Оказва се, че са просто жълти. Човекът си иска златните накити. Описани са, че са златни, ама не са. Сещаш ли се кой е платил стойността на жълтите дранкулки в злато?
Та за конфискацията:
Конфискация на имущество е принудително отчуждаване на собственост чрез съдебна (окръжен съд) или на друг компетентен орган (Министерството на правосъдието при хипотеза, че не могат да се свържат с Окръжния съд) заповед или решение..
-[/offtopic]openminded написа:sin4ec написа: Как така без съдебно решение се изземват колекции за милиони? Ами ако утре съдът реши, че няма вина в НЛ, какво правим?
При определени обстоятелства предварителната съдебна санкция не е задължителна, това е широко разпространена заблуда най-вероятно вследствие на многото ТВ сериали.Често пъти извършените действия се одобряват от съда впоследствие.Ти наистина ли си мислиш, че някакви хора отиват, товарят ценности за милиони в чували и си заминават без съдебна санкция, била тя предварителна или последваща?
Интересното е защо Божков, след като много хора тук и то с основание смятат, че е имал предварителна информация какво ще се случи не е предприел действия по разпореждане с акциите преди да изчезне, ако наистина е милеел толкова за клуба, както твърди той самият.Все пак сагата Цветан Василев е сравнително скорошна.Защото сега клубът е поставен наистина в много деликатна ситуация, а феновете бяха поставени едва ли не в положение да протестират в защита интересите на един олигарх.
Човече, да не си чинги? Първо ще разкажа история от 90-тте. Разказа ми я прокурор. Чингитата без вещо лице изземват златни накити х на брой и грама. За тях са златни, защото са жълти. Златни са, защото са ги описали, че са златни.Оказва се, че са просто жълти. Човекът си иска златните накити. Описани са, че са златни, ама не са. Сещаш ли се кой е платил стойността на жълтите дранкулки в злато?
Та за конфискацията:
Конфискация на имущество е принудително отчуждаване на собственост чрез съдебна (окръжен съд) или на друг компетентен орган (Министерството на правосъдието при хипотеза, че не могат да се свържат с Окръжния съд) заповед или решение..
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- buhata_prime
- Контакти:
Влизам редовно във форума. Чета, но не пиша.
Днес това изказване на адвокат Ивков ме накара да влеза и да го споделя.
Имаме нужда от оптимизъм, сплотяване на привържениците и действие.
Който колкото може и както може.
Адвокат Иво Ивков: Срещу Левски се водят 21 дела
10 февруари 2020 | 04:37
Поне 21 дела се водят срещу Левски, разкри адвокат Иво Ивков, който защитава интересите на сините. В тази бройка не влизат многомилионните искове на бивш генерален спонсор и фирмата, построила сектор “А” на “Герена”.
“Делата на 21 плюс-минус едно, но непрекъснато излизат нови. Лешоядите започват да кръжат все по-ниско. Левски може да е ранен, но в момента всичко в клуба функционира”, заяви юристът, който е син на легендата Кирил Ивков, пред БНТ. Той допълни, че 21-те иска са на стойност около 400 000 лева и са за периоди, в които е управлявало предишното ръководство.
“Жалкото е, че сред тези лешояди е и БФС. В нарушение на собствената си процедура и неспазвайки собствения си дисциплинарен правилник, оттам ни заплашиха с отнемане на точки. В БФС трябва за влязат в 21 век, за съжаление 20-и го пропуснаха”, казва още Ивков, който преди дни спечели дело срещу бившия треньор на Левски Делио Роси и спести 345 000 евро на клуба.
“Всеки сега трябва да върши каквото зависи от него. Не мисля, че положението е толкова пагубно. Ще цитирам голямата американска писателка Тони Морисон - тя е Нобелов лауреат и има есе “Няма място за страх, няма място за притеснение”. Това казвам на привържениците, нека малко да се усмихнем. Каквото има да се случи, ще стане. В някои от случаите има суми, които се дължат, но ние не смятаме, че са толкова. В други случаи изобщо не смятаме, че дължим. В трети - да, дължим, но ще платим, когато клубът има възможност. Чакат ни тежки месеци, но това може да се окаже, че е за добро”, казва още Ивков в “Арена спорт”.
Той изтъкна важността на ролята на изпълнителния директор Павел Колев в сегашните събития, както и на футболистите.
“Ролята на изпълнителния директор е да направи Левски атрактивен и да привлече инвеститори. Моята е да спечеля поверените дела, тази на треньора - да има добър тим, а тази на футболистите да играят. Ако на 15 февруари победят пред пълен стадион сини фенове, а след това отстранят и Лудогорец за Купата, мислите ли, че Левски няма да е атрактивен за инвеститори и да продължи да съществува.
Не бива да рисуваме апокалиптични картини.
Акциите да отидат при феновете? Премиерът е премиер от 10 години, не съм съгласен с него, но няма да го коментирам, предполагам, че той знае какво говори. Всички тези срещи са излишни. Ние трябва да се хванем за ръце и да си помогнем сами. Ако някой дойде и помогне по неунизителен начин - добре дошъл. Всичко си зависи от екипа и как ще бъдат привличани средства. На първо време двигателят може да работи и без големи запаси от гориво”, завършва Ивков.
sportal.bg
Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски
Днес това изказване на адвокат Ивков ме накара да влеза и да го споделя.
Имаме нужда от оптимизъм, сплотяване на привържениците и действие.
Който колкото може и както може.
Адвокат Иво Ивков: Срещу Левски се водят 21 дела
10 февруари 2020 | 04:37
Поне 21 дела се водят срещу Левски, разкри адвокат Иво Ивков, който защитава интересите на сините. В тази бройка не влизат многомилионните искове на бивш генерален спонсор и фирмата, построила сектор “А” на “Герена”.
“Делата на 21 плюс-минус едно, но непрекъснато излизат нови. Лешоядите започват да кръжат все по-ниско. Левски може да е ранен, но в момента всичко в клуба функционира”, заяви юристът, който е син на легендата Кирил Ивков, пред БНТ. Той допълни, че 21-те иска са на стойност около 400 000 лева и са за периоди, в които е управлявало предишното ръководство.
“Жалкото е, че сред тези лешояди е и БФС. В нарушение на собствената си процедура и неспазвайки собствения си дисциплинарен правилник, оттам ни заплашиха с отнемане на точки. В БФС трябва за влязат в 21 век, за съжаление 20-и го пропуснаха”, казва още Ивков, който преди дни спечели дело срещу бившия треньор на Левски Делио Роси и спести 345 000 евро на клуба.
“Всеки сега трябва да върши каквото зависи от него. Не мисля, че положението е толкова пагубно. Ще цитирам голямата американска писателка Тони Морисон - тя е Нобелов лауреат и има есе “Няма място за страх, няма място за притеснение”. Това казвам на привържениците, нека малко да се усмихнем. Каквото има да се случи, ще стане. В някои от случаите има суми, които се дължат, но ние не смятаме, че са толкова. В други случаи изобщо не смятаме, че дължим. В трети - да, дължим, но ще платим, когато клубът има възможност. Чакат ни тежки месеци, но това може да се окаже, че е за добро”, казва още Ивков в “Арена спорт”.
Той изтъкна важността на ролята на изпълнителния директор Павел Колев в сегашните събития, както и на футболистите.
“Ролята на изпълнителния директор е да направи Левски атрактивен и да привлече инвеститори. Моята е да спечеля поверените дела, тази на треньора - да има добър тим, а тази на футболистите да играят. Ако на 15 февруари победят пред пълен стадион сини фенове, а след това отстранят и Лудогорец за Купата, мислите ли, че Левски няма да е атрактивен за инвеститори и да продължи да съществува.
Не бива да рисуваме апокалиптични картини.
Акциите да отидат при феновете? Премиерът е премиер от 10 години, не съм съгласен с него, но няма да го коментирам, предполагам, че той знае какво говори. Всички тези срещи са излишни. Ние трябва да се хванем за ръце и да си помогнем сами. Ако някой дойде и помогне по неунизителен начин - добре дошъл. Всичко си зависи от екипа и как ще бъдат привличани средства. На първо време двигателят може да работи и без големи запаси от гориво”, завършва Ивков.
sportal.bg
Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски
ПК днес ще говори по дарик в 17ч.
от Приказката
от Приказката
От следващата седмица, клубът започва мащабна кампания за набиране на средства. Ще бъдат включени всички фракции, ветерани, популярни лица и деца от школата...
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
vlong написа:Тристан Неверни ,това е самата истина.Не съм спец по качвания на снимки,но в събота като получа писмото,казаха че и някакви пластики ще пратят,ще ги снимам ,и ако мога да се справя с технологиите ще ги представя.
Ами,това е.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ArvR1MxnPYA&feature=youtu.be[/youtube]
-
- Контакти:
Ако купуваме билети за Г и В, приходите ще влязат ли в касата на Левски?