Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот alexdb » 09 фев 2020 20:25

sin4ec написа:Аз друго не разбирам. Къде са доказателствата за престъпление срещу Божков и НЛ? Прокуратурата има пълно право да разследва и изгражда обвинения, това е нейната работа, но кой е виновен или не се решава в съда.
Как така без съдебно решение се изземват колекции за милиони? Ами ако утре съдът реши, че няма вина в НЛ, какво правим?
Черепа е реален милиардер, няма какво да го мислим. Той ще се оправи. Но дори Хитлер и Сталин са действали през съда. Обвинение, процес, присъда. Доколко съдът е бил безпристрастен е друга история...
А тук обвинителят директно произнася вече присъди и прави квалификации. Не беше ли в основата на правото " Всеки е невинен до доказване на противното"?
Някога един прокурор щеше да докарва една дама в чувал, пък съдът я оправда. Гафове-колкото искаш. Лошото е, че и Левски е замесен в цялата тази драма...
Черепа че не е сълза е ясно и за бебетата в парка. Но защо когато колекцията му бе в Европарламента по случай влизането ни в ЕС никой не повдигна въпроса?
Това с билетчетата е гнусна история, клетниците да търкат с някаква надежда и да си дават последните левчета. Но е законна и я има навсякъде по света.
В казината се проиграват цели бизнеси и имоти, но никой не коментира доколко са морални.
Черепа си има топ адвокати и ще си изгради защитата.
Левски обаче къде остава, с блокирани сметки и без приходи? И ако сега фалираме, а след врвме съдът постанови, че в Черепа и НЛ няма вина, кой ще поеме отговорност за този фалит?

Какво има да разбираш? Няма престъпления. Просто поръчка да се вземе един бизнес от правилните хора. Не искам да изкарвам Божков светец, със сигурност си има хиляди грехове, но в случая с лотарията той е най-обикновен акционер (макар и формално). А лакардията, че укривали не знам си колко милиона са глупости. Ревизионен акт за подобно нещо няма. Т.е. говорят се празни приказки и нЕкой требе да им вЕрва.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 фев 2020 20:49

skitnik32 написа:
За това казах че трябваше да застанем зад него.

Не подценявай левскарите. Не подценявай и противника-той слухти навсякъде.
Всичко си има време и място, както се пее в една песен на Ван Хален.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 09 фев 2020 21:18

Май точно заради тази и другите такива колекции прокараха преди години специален закон, за да ги узаконят. Самата колекция от археологически артефакти е безценна. Виждал съм я в Националния исторически музей, когато преди години беше изложена и съм говорил с водещи български археолози за нея. Ако тръгнат да я продават на аукцион ще е няколко милиарда евро.
П.С. Божков, ако толкова държи на Левски, му я подарява, Левски я дарява на държавата, тя ни опрощава всичко, строи ни стадион, и ни издържа, понеже и ние сме национално богатство и те така до края на държавата! (както е тръгнало и той ще е скоро на тази държава, но това са подробности)
П.С. А ниЙ ша кръстим два реда от секБтор на негово име! Казах!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 фев 2020 21:39

Един колега попита за абонаментна карта.Ето какво направих аз.От сайта на Левски взех телефона на маркетинг отдела и им казах-Искам да си купя карта,но съм от провинцията. Не мога да ходя на мачовете и искам да я даря на някой..Те ми казаха,че ще ми пратят по Спиди благодарствено писмо и документите за плащане.След малко им се обадих пак и им казах -Като е гарга да е рошава,дайте още една карта,но да дойде в събота,щото тогава почивам и ще си я платя аз,и жената няма да мрънка.Сега чакам в събота две карти по 150.Това е.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 09 фев 2020 21:51

sin4ec написа: Как така без съдебно решение се изземват колекции за милиони? Ами ако утре съдът реши, че няма вина в НЛ, какво правим?

При определени обстоятелства предварителната съдебна санкция не е задължителна, това е широко разпространена заблуда най-вероятно вследствие на многото ТВ сериали.Често пъти извършените действия се одобряват от съда впоследствие.Ти наистина ли си мислиш, че някакви хора отиват, товарят ценности за милиони в чували и си заминават без съдебна санкция, била тя предварителна или последваща?
Интересното е защо Божков, след като много хора тук и то с основание смятат, че е имал предварителна информация какво ще се случи не е предприел действия по разпореждане с акциите преди да изчезне, ако наистина е милеел толкова за клуба, както твърди той самият.Все пак сагата Цветан Василев е сравнително скорошна.Защото сега клубът е поставен наистина в много деликатна ситуация, а феновете бяха поставени едва ли не в положение да протестират в защита интересите на един олигарх.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2020 21:54

vlong написа:Един колега попита за абонаментна карта.Ето какво направих аз.От сайта на Левски взех телефона на маркетинг отдела и им казах-Искам да си купя карта,но съм от провинцията. Не мога да ходя на мачовете и искам да я даря на някой..Те ми казаха,че ще ми пратят по Спиди благодарствено писмо и документите за плащане.След малко им се обадих пак и им казах -Като е гарга да е рошава,дайте още една карта,но да дойде в събота,щото тогава почивам и ще си я платя аз,и жената няма да мрънка.Сега чакам в събота две карти по 150.Това е.

Не знам какво и кому ще даряваш, но картите са поименни. За да влезеш на стадиона трябва да покажеш абонаментната си карта плюс личната си такава за сравнение на лицето и притежанието му на въпросната сезонна карта. ;) Така че тия измишльотини за щедрост и две карти по 150 ги пробутвай другаде. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Nilim

Мнениеот Nilim » 09 фев 2020 21:56

openminded написа:Интересното е защо Божков, след като много хора тук и то с основание смятат, че е имал предварителна информация какво ще се случи не е предприел действия по разпореждане с акциите преди да изчезне, ако наистина е милеел толкова за клуба, както твърди той самият.Все пак сагата Цветан Василев е сравнително скорошна.Защото сега клубът е поставен наистина в много деликатна ситуация, а феновете бяха поставени едва ли не в положение да протестират в защита интересите на един олигарх.

Божков не се е занимавал с въпросите касаещи акциите именно защото така поставя клуба в деликатна ситуация, а оттам феновете биха могли да бъдат поставени в ситуация волно или неволно да защитават Божков. Но ако акциите бяха отстъпени на несвързани с него лица за нас щеше да е без значение какво се случва с него.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 фев 2020 22:00

TristaNNN написа:
vlong написа:Един колега попита за абонаментна карта.Ето какво направих аз.От сайта на Левски взех телефона на маркетинг отдела и им казах-Искам да си купя карта,но съм от провинцията. Не мога да ходя на мачовете и искам да я даря на някой..Те ми казаха,че ще ми пратят по Спиди благодарствено писмо и документите за плащане.След малко им се обадих пак и им казах -Като е гарга да е рошава,дайте още една карта,но да дойде в събота,щото тогава почивам и ще си я платя аз,и жената няма да мрънка.Сега чакам в събота две карти по 150.Това е.

Не знам какво и кому ще даряваш, но картите са поименни. За да влезеш на стадиона трябва да покажеш абонаментната си карта плюс личната си такава за сравнение на лицето и притежанието му на въпросната сезонна карта. ;) Така че тия измишльотини за щедрост и две карти по 150 ги пробутвай другаде. ;)

:lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Nilim

Мнениеот Nilim » 09 фев 2020 22:05

Всъщност като се замислих малко по рано ако картата се поръча с данните на тоя, дето ще я ползва номера ще мине като едното нищо. Щом не я плаща от джоба си едва ли ще възрази да си я получи :D

Не коментирам случая на човека над мен, просто по рано се замислих по темата. Пък и куриерите по принцип дават пратката на всеки, който им я плати хаха

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2020 22:07

Е що трябва да влиза :lol: Втората е, за да влязат парички в клуба :mrgreen: .

Аз идвам тук с не знам как да го кажа - подарък. Един човек, който е в чужбина ми писа, че иска да ми изпрати пари, за да се купят три карти за Б на хора, които нямат възможност да го направят. След него се появиха и още, и още, така че се търсят хора, които не могат да си позволят карта. До момента около 18 карти очакват своя притежател.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”