Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Nuke » 09 фев 2020 18:02

W84me написа:
vlong написа:Дарителска сметка веднага,не съм от София и искам да помогна,сигурно има доста като мен.
Трябва да и се прави постоянна и агресивна реклама навсякъде и най-вече със бивши играчи,треньори,деятели,които да и станат рекламни лица.Българинът постоянно трябва да се подсеща и подръчква,това трябва да стане нашата мисия.
Примерно с 50лв на месец едва ли ще си оправиш дереджето,но тези пари ,ако се стичат при Левски работата мисля,че ще стане сериозна.Това да не бъде нещо моментно и кампанийно,дори и да се намери нов собственик,трябва ясно да афишираме ,че има левскари,и те помагат на клуба.

Колега, знаеш ли колко пъти съм давал? Последния път беше на онова маркетингово директорче, една клубна карта от 50лв, като обещаваше много и големи неща. Прибраха обаче парите, а феновете не видяха нищо насреща.

Ма недей да даваш, не е задължително. Защо обаче опитваш да обезсърчиш онези, които искат да помогнат? Мълчи си и не давай...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 фев 2020 18:23

Положението е Марио Метушев :(
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Nilim

Мнениеот Nilim » 09 фев 2020 18:34

Всички, които казват че отбора не би могъл да се издържа чрез феновете са прави. Но пък изпускат нещо важно: АКО се види масовост в опитите да се спаси Левски, да му се помогне, било чрез карти, билети, фен артикули или дарения по сметка Левски би си вдигнал цената за спонсори, рекламодатели. А в България това е голям плюс, защото към момента се налага мнението, че поради ниската посещаемост и интерес към българския шампионат рекламните ползи за спонсора са меко казано спорни. Масова и трайна кампания би направила Левски изключение в очите на тези, които срещу реклама биха могли да дадат пари колкото хиляди и хиляди желаещи да помогнат фенове.

Но за да има този ефект е нужно възможност да има всеки. Тогава дарителската сметка е нужна. Защото много хора са от провинцията, други не могат да отделят време за мачове, а трети са като мен: по други причини не ходят по стадиони, не трупат фен артикули дома и тн.. но биха отделили пари. Ефекта може да се постигне само с голям БРОЙ доброволци, с масова дейност.

Но нека бъдем честни: ако искаме повече хора да дават пари продължително време, те трябва след месец, след 5, след година да видят нещо: стабилност, разумно управление, отчетност... да видят, че ползата е за отбора, а не за шепа хора.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2020 18:40

Сладки приказки зад клавиатурата и пълен абсурд на практика ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 фев 2020 18:44

Аз съм готов да помогна с каквото мога за любимия отбор. Кой има топки ще си проличи сега, а не само на хартия да си левскар. Някой може ли да ми каже къде от интернет мога да си поръчам абонаментна карта за мачовете на Левски за пролетния полусезон. Няма да мога да присъствам на всички мачове, понеже съм доста далеч от София, но поне ще се опитам да помогна с нещо на любимия отбор в този труден момент. Направете го и вие!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2020 18:54

LSFC 1914 написа:Аз съм готов да помогна с каквото мога за любимия отбор. Кой има топки ще си проличи сега, а не само на хартия да си левскар. Някой може ли да ми каже къде от интернет мога да си поръчам абонаментна карта за мачовете на Левски за пролетния полусезон. Няма да мога да присъствам на всички мачове, понеже съм доста далеч от София, но поне ще се опитам да помогна с нещо на любимия отбор в този труден момент. Направете го и вие!

Вече няколко минути ровя в онлайн магазина на levski.bg и се опитвам да ти намеря линк, ама там положението е оле-мале и карти онлайн - нанайси! :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Nilim

Мнениеот Nilim » 09 фев 2020 18:56

TristaNNN написа:Сладки приказки зад клавиатурата и пълен абсурд на практика ...

Винаги може да се пробва. Пък и да няма голям ефект, все нещо ще дадат хората (о, знам че няма да са милионите фенове, за които бълнуват някои хора), все е от полза.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 фев 2020 18:58

TristaNNN написа:
LSFC 1914 написа:Аз съм готов да помогна с каквото мога за любимия отбор. Кой има топки ще си проличи сега, а не само на хартия да си левскар. Някой може ли да ми каже къде от интернет мога да си поръчам абонаментна карта за мачовете на Левски за пролетния полусезон. Няма да мога да присъствам на всички мачове, понеже съм доста далеч от София, но поне ще се опитам да помогна с нещо на любимия отбор в този труден момент. Направете го и вие!

Вече няколко минути ровя в онлайн магазина на levski.bg и се опитвам да ти намеря линк, ама там положението е оле-мале и карти онлайн - нанайси! :shock:

И аз гледах вече в официалният сайт на отбора, но нищо не намерих и затова реших да попитам тук, ако някой знае да сподели.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 фев 2020 19:07

LSFC 1914 написа:
И аз гледах вече в официалният сайт на отбора, но нищо не намерих и затова реших да попитам тук, ако някой знае да сподели.

Левскари, във връзка с множеството запитвания как може да бъде поръчана абонаментна карта онлайн за територията на България, бихме желали да ви информираме, че всеки желаещ да се сдобие със сезонен пропуск за своето място на „Герена“ може да го направи като изпрати на office@levski.bg две имена, ЕГН, телефон за връзка, желан имейл адрес за кореспонденция и физически адрес за доставка. Заедно с това трябва да посочите вашите предпочитания за сектор, блок и места. Картата ще ви бъде изпратена до адрес или офис на „Спиди“, като ще я получите срещу наложен платеж.
Повече за цените на отделните карти и цялостна информация около абонаментната кампания на ПФК „Левски“,- „ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ“ може да получите тук: https://levski.bg/news/details/177416
Последна промяна от mikata на 09 фев 2020 19:08, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2020 19:08

LSFC 1914 написа:
TristaNNN написа:

То ако няма онлайн продажба в официалния сайт, няма как да има другаде в нета. :(
А миналия сезон имаше такава екстра. Цъкаш си на служебното лаптопче в офисчето, и хоп - решаваш да си поръчаш карта онлайн, че Герена ти е далече. Отваряш официалното сайтче на клуба, пишеш там каквото трябва и на другия ден един човек ти звъни да пита кое място си избираш и за всеки случай ти потвърждава адреса за доставка. След още ден-два куриерчето ти подава плика и слагаш картата в джоба. Сега тая дейност е в ръцете на клуба и за твое удобство ... трябва да пращаш някой познат да ходи да ти купи карта на място на стадиона и да мислиш как да ти я прати и какво да го черпиш. :mrgreen:
[offtopic]

Върни се в “Левски”