Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Nuke » 08 фев 2020 03:28

Жълто-черен Пловдив написа:
Nuke написа:
bluemight написа:
Жълто-черен Пловдив написа:От евентуална патова ситуация ще го отнесете вие, защото, ако Божков не бъде екстрадиран от ОАЕ, той няма да ви върне акциите, за да направи напук на Б.Б. и компания - тогава ще се окажете между чука и наковалнята.
Черепа резонно ще се запита защо СЗ не са го подкрепили в най-тежкия момент. Доколкото знам, не обичал нелоялните. Може да ви гаври с години.

От друга страна, Б.Б. ви каза да си вземете акциите. Ще ви назначи друг собственик, но ако акциите са ваши. Ако не са, агонията ще продължи. Ще ви гаврят дълго време - внимавайте да не ви оставят дългове от още няколко десетки милиона, че тогава спасение няма.

Абсолютно точно. Вариант с нов собственик или така наречения вариант Б е невъзможен в момента. Смяна на мажоритарен акционер става само по негово желание. Бюджета ще се намали целенасочено, ще се напрупат спортни загуби и др. проблеми ще се появят и публиката ще се настройва повече срещу
управляващите. Тотален капан за Левски и феновете, но всички сме виновни да се стигне до тук.

Абсолютно точно от гледна точка на семкаджия, каквито сме ние. От гледна точка на милиардер, който е инвестирал няколко десетки милиона... някак не го виждам да "прави напук".

Тоест ще дава, за да сте щастливи :) ?

Не знам откъде извади тва заключение, честно. Аз викам, че никой не се отказва ей така от направени инвестиции, ти ми говориш за щастие. Кво пушиш?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 фев 2020 03:38

koisa написа:Не знам защо, но все още съм на мнение, че ще ни спуснат нов бащица в краен случай. Някак не ми изглежда изгодно нито за Тиквата, нито за Домуса и телевизията му да го няма Левски. Така си мисля поне... Лошото е, че няма измъкване от тази ситуация.
Дори да фалираме и да започнем на чисто от А окръжна, то няма гаранции, че като стигнем Б група няма да ни натресат нов бащица и след 2-3 години клуба пак да дължи 15-20 млн.
А, това феновете да издържат отбор на високо ниво в България е голяма фантастика.

Е каква фантастика е да отделяш пет процента от заплатата си за любимия отбор? Кое точно му е фантастичното?

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 08 фев 2020 05:37

zlatan написа:Ако Васил Божков иска все още да бъде на върха единствения му ход е още по-мощен и силен Левски.Пари той има на 68 години има няма 10-15 год. живот,но правейки Левски още по-силен финансово ще привлече много хора на своя страна.
Има обаче едно НО дали не е с тях в тази инсценировка.

абе той де факто помоли феновете за подкрепа и какво стана? феновете му обърнаха гръб, както обърнаха гръб преди години и на Чорни, на какво да се надяваме сега? Допуснахме спуснати от Тиквата привърженици да управляват фен-клуба, сега ще си плащаме за тая глупост.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 08 фев 2020 05:53

goshopileto написа:
THE G.A.M.E написа:
goshopileto написа:
Jordan1914 написа:А ако конституционният съд отхвърли закона или президентът наложи вето?

Ако президентът наложи вето се прегласува. Ако се приеме отново, президентът е длъжен да го одобри.
Честно, не разбирам тази отявлена подкрепа към един определено голям мафиот у нас, но вие си знаете.
Алтернативата е мафиот, облечен в официална власт. :lol:
Българите отдавна избираме "по-малкото" зло.

За "по-малкото зло" съм съгласен напълно. Иначе всеки, който е насила накаран да прави нещо го прави колкото да отбие номера.
При вас Спас Русев е толкова ярко светещ пример, че трябва и слепите да го видят. Сега се добави и Божков.

разликата Русев-Божков е от Земята до Луната. изобщо как ти хрумна да ги сравняваш. Да не си от Организираните гробокопачи?

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 08 фев 2020 08:25

Nuke написа:
....никой не се отказва ей така от направени инвестиции

Не знаех, че наливането в една бездънна яма, може да се определи като инвестиция. :lol: .Вижте си приходите, разходите и собствения капитал, па седнете си отговорете на въпроса "аджеба, кой нормален ще дойде да даде, без да му е наредено ?".Едните бяха "марка и харизма", вие па сте "народния отбор" обичан от милиони.И едните и другите ще сте си най-доволни, пак на държавна хранилка - така нали, да има кой да дава.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 фев 2020 09:24

Nuke написа:
koisa написа:Не знам защо, но все още съм на мнение, че ще ни спуснат нов бащица в краен случай. Някак не ми изглежда изгодно нито за Тиквата, нито за Домуса и телевизията му да го няма Левски. Така си мисля поне... Лошото е, че няма измъкване от тази ситуация.
Дори да фалираме и да започнем на чисто от А окръжна, то няма гаранции, че като стигнем Б група няма да ни натресат нов бащица и след 2-3 години клуба пак да дължи 15-20 млн.
А, това феновете да издържат отбор на високо ниво в България е голяма фантастика.

Е каква фантастика е да отделяш пет процента от заплатата си за любимия отбор? Кое точно му е фантастичното?

Фантастика е, защото за тази цел трябва да участва голяма маса от хора. Да кажем едни 100 000 човека, които всеки месец да отделят по 20 лв. примерно...
Дори да предположим, че се намерят толкова хора, то това няма да изтрае дълго и при първите лоши резултати голяма част от хора ще се откажат да дават... Все пак си знаем манталитета. Пък и аз лично не виждам откъде ще се намерят толкова хора да дават по 20 лв. Ако ги имаше, стадиона щеше да е пълен всеки мач. Приказките за милионите фенове са само приказки.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 08 фев 2020 09:30

Tука някои чак жито тръгнали да вадят ..
Абе хора, ние няма да си оставим отбора си да умре, както направиха едни безмозъчни левскимразци, които плюха и замеряха с бутилки собствените си юноши, насред кочинпарк. Протеста е на 15.02 на стадион ,, Васил Левски ,, ! Тогава трябва да покажем за пореден път любовта си към Левски, както и тази към ББПП. Нека нашите сектори се пръскат по шевовете, нека стадиона да кънти Левски, Левски.. пък да видим кой ****** дебелоглав глупак ще си помисли да остави такава институция да фалира.
А след мача, кой знае ? Жълтите павета са на 15 мин. не се знае 20 000 левскари накъде ще тръгнат.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 фев 2020 09:35

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 08 фев 2020 09:44

sinqkrepost1914 написа:Tука някои чак жито тръгнали да вадят ..
Абе хора, ние няма да си оставим отбора си да умре, както направиха едни безмозъчни левскимразци, които плюха и замеряха с бутилки собствените си юноши, насред кочинпарк. Протеста е на 15.02 на стадион ,, Васил Левски ,, ! Тогава трябва да покажем за пореден път любовта си към Левски, както и тази към ББПП. Нека нашите сектори се пръскат по шевовете, нека стадиона да кънти Левски, Левски.. пък да видим кой ****** дебелоглав глупак ще си помисли да остави такава институция да фалира.
А след мача, кой знае ? Жълтите павета са на 15 мин. не се знае 20 000 левскари накъде ще тръгнат.

Eдни други също мислеха че с масовост на стадиона ще избегнат фалита.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 фев 2020 11:25

sinqkrepost1914 написа:А след мача, кой знае ? Жълтите павета са на 15 мин. не се знае 20 000 левскари накъде ще тръгнат.

И като тръгнем какво? Ще бъде един път за малко... А, след това? Хората протестират масово с месеци докато ги вземат насериозно.
Ако си мислиш, че с един път за два-три часа ще се постигне някаква революция, значи жестоко се заблуждаваш... То тези, от които зависят най-много нещата са навели глави и обясняват как положението не е никак розово и не се знае дали ще изкараме сезона, а ти си мислиш, че с един протест за няколко часа ще се оправи всичко.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”