Жълто-черен Пловдив написа:Nuke написа:bluemight написа:Жълто-черен Пловдив написа:От евентуална патова ситуация ще го отнесете вие, защото, ако Божков не бъде екстрадиран от ОАЕ, той няма да ви върне акциите, за да направи напук на Б.Б. и компания - тогава ще се окажете между чука и наковалнята.
Черепа резонно ще се запита защо СЗ не са го подкрепили в най-тежкия момент. Доколкото знам, не обичал нелоялните. Може да ви гаври с години.
От друга страна, Б.Б. ви каза да си вземете акциите. Ще ви назначи друг собственик, но ако акциите са ваши. Ако не са, агонията ще продължи. Ще ви гаврят дълго време - внимавайте да не ви оставят дългове от още няколко десетки милиона, че тогава спасение няма.
Абсолютно точно. Вариант с нов собственик или така наречения вариант Б е невъзможен в момента. Смяна на мажоритарен акционер става само по негово желание. Бюджета ще се намали целенасочено, ще се напрупат спортни загуби и др. проблеми ще се появят и публиката ще се настройва повече срещу
управляващите. Тотален капан за Левски и феновете, но всички сме виновни да се стигне до тук.
Абсолютно точно от гледна точка на семкаджия, каквито сме ние. От гледна точка на милиардер, който е инвестирал няколко десетки милиона... някак не го виждам да "прави напук".
Тоест ще дава, за да сте щастливи?
Не знам откъде извади тва заключение, честно. Аз викам, че никой не се отказва ей така от направени инвестиции, ти ми говориш за щастие. Кво пушиш?