Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот bubka » 30 окт 2024 08:33

ReBorn1982 написа:
Uretsa написа:Протест в центъра на София срещу изборните нарушения
Организаторите заявиха, че не признават резултатите от изборите.

Опит за евтин copy/paste от Тбилиси.

Но като се замисля ... и в Тбилиси, и тук финансирането идва от едно място. Но там се плаща много повече, щото тук вече е овладяна територията, а там все още е във "вражески" ръце.

Не мисля, че случаят е същият. Все пак у нас статуквото и Посолството разчитат на тези купени гласове, за да я има новата коалиция с Шиши и ППДБ.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 окт 2024 09:58

Bog_Puyol написа:
ogrizko написа:https://www.youtube.com/@ymicikulev/videos прегледайте част от последните видеа в тоя канал и ще видите защо Величие е под чертата ;)

Бих ги пуснал с линкове за по-лесно ама имам само право на 2 линка в коментар....

Под чертата сте, щото измамника не успя да излъже достатъчно хора......

https://www.youtube.com/watch?v=KJmIsio2Yr4&t=1087s гледай тоя клип и ще видиш, че не е точно така! Говорят акционерите на Исторически Парк дето са много "ощетени" от Ивелин!
Нека всеки да изгледа клипа и после преценете дали не сте подведени и изманипулирани....

Също така - на 31.10 от 18ч. в триъгълника на властта ще има протест срещу мафията Бойко и Пеевски! Ще бъде надпартиен, всеки може да се включи, който иска да свалим мафията.... youtube.com/watch?v=bjR8CxhmiYc&t=249s (в канала на Emil Rusanov "на живо") - може да изгледате това интервю с Ивелин, особено след 10 мин. се засяга повече въпроса..... мисля, че сега е момента да се запали искрата и народното недоволства и да разкараме веднъж завинаги престъпните групи в управлението!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 окт 2024 10:34

https://www.youtube.com/watch?v=mGmtB0Jrl7k на живо започва след малко - "как да победим мафията"

Иначе за това за Възраждане как си качвали гласовете дето забравих да коментирам преди малко - сега покрай изборната фалшификация хората взеха да гледат клипове как в циганските села край Варна има мн гласували за Възраждане :))) Съмнява ме нещо ромите да са станали първи възрожденци ама как се е случил тоя вот дори не искам и да гадая...

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 30 окт 2024 11:09

Огризко, май бях прав и Величие не влезе в НС? Какво стана с твоите 10 процента?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 окт 2024 11:52

На тоя сега медиите ще му изграждат образ на мъченик вместо да му се изреждат в затвора..
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 окт 2024 12:08

bubka написа:Не мисля, че случаят е същият. Все пак у нас статуквото и Посолството разчитат на тези купени гласове, за да я има новата коалиция с Шиши и ППДБ.

Ми не знам, но тия БОЕЦ, доколкото си спомням оня списък, са едни от получателите на средства (грантове) от "Америка за България". Т.е. всичко, което правят, става под вещото наблюдение и одобрение на Big Brother ....

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 окт 2024 12:47

ReBorn1982 написа:
bubka написа:Не мисля, че случаят е същият. Все пак у нас статуквото и Посолството разчитат на тези купени гласове, за да я има новата коалиция с Шиши и ППДБ.

Ми не знам, но тия БОЕЦ, доколкото си спомням оня списък, са едни от получателите на средства (грантове) от "Америка за България". Т.е. всичко, което правят, става под вещото наблюдение и одобрение на Big Brother ....

БОЕЦ снощи уж протеста беше надпартиен, но не дадоха думата на Катинчарова и Григор Здравков от Величие ...дадоха на някакви от ППДБ кандидати, та явно са от ППДБ ;)

Затова се наложи Величие да организират собствен надпартиен протест, така че всеки който иска да съборим мафията да може да се изкаже - поканиха включително лидерите на другите уж опозиционни партии ако искат да дойдат да се изкажат, по-малки формации и прочие. Днеска не очаквам толкова мн хора, но утре като иде и Ивелин ще си проличи накъде вървят нещата. Който е от София - ще е хубаво да се влючи! Като са повече хората ще се запали искрата и може да успеем да съборим Бойко и Пеевски, телевизиите ще се наложи да отразяват, а не само да се правят, че нищо не се случва и да дрънкат само какви сглобки ще се правят ;)

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 окт 2024 12:56

Нормално, финансирането и на БОЕЦ, и на ПП-ДБ идва от едно място. Проводници са на едни и същи интереси.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 окт 2024 13:56

tmanolov написа:
pomiqrat написа:Представяте ли си Пеевским да е от добрите и да се е внедрил сред лошите, за да ги унищожи с цената всички да го мразят и всички негативи да са върху него и това да е заветът му от Илия Павлов?

Не, но е американски агент и магнитски е за парлама.

Де да знам,извъртя сумати далавери с руснаците покрай ктб,булгартабак ,втб!Дпс също беше с руснаци,Илия Павлов също,явно с магнитски го хванаха за топките!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 окт 2024 14:56

Величие според колегите от форума с колко гласа са прецакани, с 29 или 90 000, понеже пишеха за някакви 10%
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Свободна зона”