skitnik32 написа:sin4ec написа:openminded написа:Не знам как ще приключи, но мога да ти кажа кога ще приключи - няма да е скоро.Само експертизите на документи, антики и др. ще отнемат години, а през това време акциите не могат да бъдат джиросани по очевидни причини, освен ако Попов не отпадне от списъка на обвиняемите.Цветан Василев поне успя да прехвърли акциите на Ботевъ на феновете преди да драсне за Сърбия.
Наблягам на въпроса за собствеността, защото [url]само евентуален нов собственик[/url], може да ви донесе спокойствие и визия за бъдещето
На мен това ми е пределно ясно.
и защо " само ... НОВ собственик"?
Хипотетично : 1 Божков се е захванал по собствено желание с Левски. 2. пада тиквата. 3. всички скалъпени обвинения лъсват. 4. нещата отиват в изходна точка преди да започне тая дандания ---> следователно защо САМО НОВ
Няколко експерти, между тях и Проф. Огнян Герджиков казаха, че закона за хазарта ще трябва да мине през конституционния съд и там ще бъде съборен...защото е противоконституционен. На практика делото дори няма да стигне до Европа, защото ако България е правова държава КС е задължен да отхвърли закона.
Изпълнителния директор на лотарията, която осигурява парите в Левски Димитър Ганев днес ясно заяви, че след щателни проверки всичко ще е наред и ще продължи да се работи в пълен режим. В бизнеса с лотарията всичко е ОК и нямало как да се обърка. Защо ли е толкова сигурен Ганев? Еми защото се доказа, че всичко е плащано според закона, и че поправките в закона за хазарта нарушават конституцията на България. На практика и на теория те са неосъществими. На колкото и заседания да ги приемат в народното събрание, накрая КС ще ги прати в кошчето за боклук. Не знам за колко години имаме договор с компанията Национална Лотария, но докато тя продължава да функционира, ще продължава да функционира и Левски. А тази компания има бесни печалби и не би имала никакъв проблем с издръжката на отбора. Полека с това нови собственици (парашутисти) Тонев и Русев бяха предостатъчни.