Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот sinqkrepost1914 » 02 фев 2020 20:57

Никой на никого не вярва вече, дори помежду си. Това е заради разединението между феновете. Това феновете да издържаме отбора за определен период е напълно възможно и лесно постижимо, стига да има оперативен компетентен екип, който да разпорежда парите по предназначение. Тук обаче идва момента, че има определена група фенове с люлински произход и техните лизачи, които се издържат всички знаем от какво. Другите (НКП), които са с две мозъчни гънки повече от първите (СЗ) пък цокат от клуба, или има се иска да цокат от клуба. Тотални безхаберници като Гугутката, Младежа и още няколко, си оправиха животите без един работен ден, на гърба на Левски. Именно заради такива цари недоверие сред левскарите, а не защото хората не биха искали да помогнат.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 фев 2020 21:09

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ic4kRyxvFSs[/youtube]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 фев 2020 21:52

Да речем, че даваме по десет лева на месец - кой е проучил колко души ще сме, че да си правим сметката или да предлагаме модел. Това за един милион левскари при положение, че може би работещите българи, заедно с българските, са може би около 2 и половина милиона - най-малко. Колко души работят с трудов договор за над минималната заплата и са мъже? Радка да не се сърди, но статистически едва ли са значими нейните посестрими, макар че и аз може би греша, като си мисля, че семейните бюджети ги управляват мъжете :)
Пенсионерите като мене са бонус - ние сме с твърди доходи :) След някоя и друга година, когато държавата ще ми плаща лекарствата, цялата сума за тях дарявам месечно на новия модел :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2020 22:54

alexdb написа:
metodito написа:
Офтопик:
alexdb написа:
toristo написа:Aз си мисля, че поне до лятото бюджета на клуба ще е уреден. Ясно е, че бизнеса с хазарт на черепа ще умре, но ще трябва време. Трябва да се приеме в НС, след това най-вероятно ще бъде върнат от Конституционният съд и така още няколко месеца лотарията ще си работи. Черепа сигурно ще го пуснат под домашен арест и официално ще приключи с хазарта, а талончетата ще преминат към спортния тотализатор, естествено с оператор частна фирма, случайно близка до Пеевски. Оборотът ще е съвсем различен, защото умствения и бизнес капацитет на дебелия е ясен на всички.
В крайна сметка очаквам лятото да бъде спуснат новият собственик или в краен случай фалит и на есен А окръжна. Ясно е че тук номера от сорта Септември или Бистрица да се преименуват на Левски тире София, няма как да станат.

Ти пък. То и тире не е нужно. Достатъчно е на Левски Чепинци да им сменят седалището и да дойдат да играят на Герена :lol: :lol: :lol:

Относно тирета... сложно е. Аз самият не знам за себе си ще приема ли нещо с тире, играещо на "Георги Аспарухов". Отборът се пълни с външни за "Левски" хора вече няколко години- хора нямащи или имащи много малко с клуба, с ценностите му и философията му. Хора, които успяха да променят идентичността му, докато в същото време левскари биват държани на разстояние, сакън да не стане някой фал. Като почнеш от треньори и ръководители и свършеш с ходещите далавери на терена. Така че не знам. Най-вероятно спирам да се интересувам от бг футбол и това е. Кой знае... Със сигурност обаче има хора, които не са колебаещи се като мен относно позицията си.

На този етап не съм мислил по въпроса с тиретата и запетайките. На този етап не вярвам да ни фалират по простата причина, че дължим пари и то не малко към фирми на Тиквуньо и присъдружните му мутри. Ще ни държат на командно дишане докато дължим. Иначе Чепи не беше толкова отдалечен от Левски. Не забравяй, че беше в борда на Левски при Лафчис, после си напазарува покойника. В момента и треньор е бивш футболист на Левски. Наред с това прави добро впечатление, че се правят някакви опити да се привличат българи и да се налага по някой футболист от школата. Така че мое мнение е, че от последното десетилетие след Батков последната година е по-скоро положителен отколкото отрицателен период.

Офтопик:
Според теб Хубси и ПК отговарят ли на манталитета на "Левски". Другото... това си е мое мнение, не се опитвам да те убеждава в кво да е... та, на дядо Сраз селекцията си беше много добра. Ако пък бяха успели поискали да задържат някой измежду Мечката, Мехди, Краев, Роман, Фигейредо и да, сещащ се... Относно селекцията - добра е, мисля. И Миятович много ми допада, Жиката, разбира се, тоя Стайн... гледах само репортаж... тоя изглежда много добро попълнение. Относно младите, недей. Един интегриран в първия състав, ако имат Лудогорец, ще направят национален празни. При "Левски" е друго. А според мен се дава малко на сегашни юноши шанс. Евала за Стаси. Аз виждам как се опитват да налагат по същия начин Мартин Петков, ма... Не пускат други. Като това момче Марин Петков. Май... Както и да е. Иначе в момента Иванов е най-добрия младок в ппл. Много отбори си нямат въобще. Мен ме кефи друго. Че има три генерации юноши на терена титуляри. Това сууууупер ме кефи. Замислял ли си се?

пс. И привличнаето на Славчев. Това също ме кефи. Робърта даже и не го коментирам.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 фев 2020 23:31

ralka_levskarka написа:
THE G.A.M.E написа:А кой ще оперира с въпросните фенски пари ?
Както писа един колега по назад... "Аз пари на С.З. няма да дам".
Или на човек ( организация ) които ще са под техен контрол/натиск. :roll:

То като гледам май на никой да нямаш вяра.. Няма гаранция, че тия пари ще отидат за НАП, а не за някоя черна перла, примерно..

Ами това е най-големият проблем. Иначе пари не се съмнявам, че съберем. Но и Георги Аспарухов да оживее, и да стане президент/касиер, и той ще бъде оплют след 3 месеца.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 фев 2020 00:04

tiamat написа:
ralka_levskarka написа:

То като гледам май на никой да нямаш вяра.. Няма гаранция, че тия пари ще отидат за НАП, а не за някоя черна перла, примерно..

Ами това е най-големият проблем. Иначе пари не се съмнявам, че съберем. Но и Георги Аспарухов да оживее, и да стане президент/касиер, и той ще бъде оплют след 3 месеца.

Кой през последните 6-7 години от ръководните фактори не е бил за оплюване?

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 03 фев 2020 00:51

metodito написа:
Офтопик:
alexdb написа:
toristo написа:Aз си мисля, че поне до лятото бюджета на клуба ще е уреден. Ясно е, че бизнеса с хазарт на черепа ще умре, но ще трябва време. Трябва да се приеме в НС, след това най-вероятно ще бъде върнат от Конституционният съд и така още няколко месеца лотарията ще си работи. Черепа сигурно ще го пуснат под домашен арест и официално ще приключи с хазарта, а талончетата ще преминат към спортния тотализатор, естествено с оператор частна фирма, случайно близка до Пеевски. Оборотът ще е съвсем различен, защото умствения и бизнес капацитет на дебелия е ясен на всички.
В крайна сметка очаквам лятото да бъде спуснат новият собственик или в краен случай фалит и на есен А окръжна. Ясно е че тук номера от сорта Септември или Бистрица да се преименуват на Левски тире София, няма как да станат.

Ти пък. То и тире не е нужно. Достатъчно е на Левски Чепинци да им сменят седалището и да дойдат да играят на Герена :lol: :lol: :lol:

Относно тирета... сложно е. Аз самият не знам за себе си ще приема ли нещо с тире, играещо на "Георги Аспарухов". Отборът се пълни с външни за "Левски" хора вече няколко години- хора нямащи или имащи много малко с клуба, с ценностите му и философията му. Хора, които успяха да променят идентичността му, докато в същото време левскари биват държани на разстояние, сакън да не стане някой фал. Като почнеш от треньори и ръководители и свършеш с ходещите далавери на терена. Така че не знам. Най-вероятно спирам да се интересувам от бг футбол и това е. Кой знае... Със сигурност обаче има хора, които не са колебаещи се като мен относно позицията си.

Ако бастисат Левски, аз лично ще се ориентирам към женски футбол...все ще се намери отбор за припознаване, пък може и фанелки да си разменят :lol: :lol: :lol:
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 фев 2020 00:54

Напук на всичко отбора изглежда тренира с настроение и подготовката върви добре. След две седмици ще видим какво е положението.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 фев 2020 00:59

metodito написа:
tiamat написа:
ralka_levskarka написа:

Кой през последните 6-7 години от ръководните фактори не е бил за оплюване?

Аз не казвам, че не са. Казвам че и светец би бил оплют. ПП Павката не е чак толкова зле ИМО.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 фев 2020 06:20

Ще си позволя да изпреваря , mikata

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”