Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Никой на никого не вярва вече, дори помежду си. Това е заради разединението между феновете. Това феновете да издържаме отбора за определен период е напълно възможно и лесно постижимо, стига да има оперативен компетентен екип, който да разпорежда парите по предназначение. Тук обаче идва момента, че има определена група фенове с люлински произход и техните лизачи, които се издържат всички знаем от какво. Другите (НКП), които са с две мозъчни гънки повече от първите (СЗ) пък цокат от клуба, или има се иска да цокат от клуба. Тотални безхаберници като Гугутката, Младежа и още няколко, си оправиха животите без един работен ден, на гърба на Левски. Именно заради такива цари недоверие сред левскарите, а не защото хората не биха искали да помогнат.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ic4kRyxvFSs[/youtube]
- Странджата
- Контакти:
Да речем, че даваме по десет лева на месец - кой е проучил колко души ще сме, че да си правим сметката или да предлагаме модел. Това за един милион левскари при положение, че може би работещите българи, заедно с българските, са може би около 2 и половина милиона - най-малко. Колко души работят с трудов договор за над минималната заплата и са мъже? Радка да не се сърди, но статистически едва ли са значими нейните посестрими, макар че и аз може би греша, като си мисля, че семейните бюджети ги управляват мъжете 
Пенсионерите като мене са бонус - ние сме с твърди доходи
След някоя и друга година, когато държавата ще ми плаща лекарствата, цялата сума за тях дарявам месечно на новия модел 

Пенсионерите като мене са бонус - ние сме с твърди доходи

- metodito
- Контакти:
alexdb написа:metodito написа:Офтопик:
На този етап не съм мислил по въпроса с тиретата и запетайките. На този етап не вярвам да ни фалират по простата причина, че дължим пари и то не малко към фирми на Тиквуньо и присъдружните му мутри. Ще ни държат на командно дишане докато дължим. Иначе Чепи не беше толкова отдалечен от Левски. Не забравяй, че беше в борда на Левски при Лафчис, после си напазарува покойника. В момента и треньор е бивш футболист на Левски. Наред с това прави добро впечатление, че се правят някакви опити да се привличат българи и да се налага по някой футболист от школата. Така че мое мнение е, че от последното десетилетие след Батков последната година е по-скоро положителен отколкото отрицателен период.
Офтопик:
ralka_levskarka написа:THE G.A.M.E написа:А кой ще оперира с въпросните фенски пари ?
Както писа един колега по назад... "Аз пари на С.З. няма да дам".
Или на човек ( организация ) които ще са под техен контрол/натиск.
То като гледам май на никой да нямаш вяра.. Няма гаранция, че тия пари ще отидат за НАП, а не за някоя черна перла, примерно..
Ами това е най-големият проблем. Иначе пари не се съмнявам, че съберем. Но и Георги Аспарухов да оживее, и да стане президент/касиер, и той ще бъде оплют след 3 месеца.
- metodito
- Контакти:
tiamat написа:ralka_levskarka написа:THE G.A.M.E написа:А кой ще оперира с въпросните фенски пари ?
То като гледам май на никой да нямаш вяра.. Няма гаранция, че тия пари ще отидат за НАП, а не за някоя черна перла, примерно..
Ами това е най-големият проблем. Иначе пари не се съмнявам, че съберем. Но и Георги Аспарухов да оживее, и да стане президент/касиер, и той ще бъде оплют след 3 месеца.
Кой през последните 6-7 години от ръководните фактори не е бил за оплюване?
metodito написа:Офтопик:
Ако бастисат Левски, аз лично ще се ориентирам към женски футбол...все ще се намери отбор за припознаване, пък може и фанелки да си разменят

Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016
09.09.2016
-
- Контакти:
Напук на всичко отбора изглежда тренира с настроение и подготовката върви добре. След две седмици ще видим какво е положението.
metodito написа:tiamat написа:ralka_levskarka написа:THE G.A.M.E написа:А кой ще оперира с въпросните фенски пари ?
Кой през последните 6-7 години от ръководните фактори не е бил за оплюване?
Аз не казвам, че не са. Казвам че и светец би бил оплют. ПП Павката не е чак толкова зле ИМО.
Ще си позволя да изпреваря , mikata

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.