Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот LoveAndPeace » 08 окт 2020 17:39

mikata написа:Лошото е, че три месеца освен да ходи за риба друго не е правил, да се не контузи и той :roll:

Хубавото на това да си лимитиран футболист :lol: е че трудно губиш форма :lol: :lol:

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 08 окт 2020 18:48

LoveAndPeace написа:
mikata написа:Лошото е, че три месеца освен да ходи за риба друго не е правил, да се не контузи и той :roll:

Хубавото на това да си лимитиран футболист :lol: е че трудно губиш форма :lol: :lol:

Чудесно чувство за хумор! :) Само се надявам Мартин да не чете какво се пише тук, защото ще му се охлади ентусиазма.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2020 21:11

А какво да се пише ? Че е чудесен играч ли ?
Ако школата не може да изкара по-читав играч от него - веднага да я закриват!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 окт 2020 21:30

А,защо да се закрива?Трябва тотално да се реформира.
САМО ЛЕВСКИ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 окт 2020 21:49

vlong написа:А,защо да се закрива?Трябва тотално да се реформира.

За реформи трябват пари.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2020 22:16

Първо трябва да имат желание. Воля. През годините е имало пари, но не се стремяха да създадат работеща школа.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 окт 2020 22:51

Мисля,че основното е пари.Чел съм някои изказвания на разбиращи от футбол.И като започнаха да описват всички условия,за качествена школа-треньори ,кастинги брой качествени терени,сграден фонд,условия за тренировки и възстановяване,хранене,режим...
То беше нещо немислимо за нашите условия.Затова и никой не се захваща.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 09 окт 2020 00:59

vlong написа:Мисля,че основното е пари.Чел съм някои изказвания на разбиращи от футбол.И като започнаха да описват всички условия,за качествена школа-треньори ,кастинги брой качествени терени,сграден фонд,условия за тренировки и възстановяване,хранене,режим...
То беше нещо немислимо за нашите условия.Затова и никой не се захваща.

Правилно си чел. Но това са идеалните условия, а за тях сме гладна кокошка, просо сънува. Все пак ние можем да надградим леко над това, което имаме и резултатите ще са чувствителни. Можем да внесем методика на трениране с методист от Испания, например.
Един професионален нутриционист да направи режими на хранене на цялата школа и 2-ма асистенти, които да водят лекции на младите в тази посока.
2-3-ма специалисти от чужбина по физическа подготовка да работят най-вече в специфичната материя с мускулното превръщане на юношата в мъж(според мен,там имаме най-големи проблеми)
Още 2-3 терена+ нововъведенията, които Йончо Арсов представи и вече реализира, то аз мисля, че това за начало ни е достатъчно да
вдигнем чувствително нивото на качеството. А парите не са чак толкова много на година. Ще се изплатят!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 окт 2020 08:45

Да припомням ли, че миналия сезон Райнов има най-много мачове за нас. Не казвам, че е незаменим, но такива са фактите - необходим.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 09 окт 2020 08:48

И кво стана, от уж голям шанс за юношите, изведнъж няма място за тпях
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”