modor написа:А как решихте, че Принца са го разкаралиСлед като от клуба не са казали нищо за него
И аз това се чудя ... единственото инфо е
което не е много достоверно... научи Sportal.bg

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:А как решихте, че Принца са го разкаралиСлед като от клуба не са казали нищо за него
което не е много достоверно... научи Sportal.bg
mikata написа:Не бие ли Литекс-София на 04.03 да си заминава
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Ние сме Левски написа:Честно казано ме е гнус от някои хора тука. Не мога да повярвам как говорят за човек като Елин,невероятен боец и ЛЕВСКАР, заедно с Гонзо единствените останали със сърце и топки !Да, Гонзо не е ракетен инжинер , но във време в което Левски не плащаше заплати 5 месеца той единсвтен остана и работи и държа съблекалнята. Много бързо забравяте , но вие като цяло ползвате GPS за да стигнете до Герена и то да свършите някоя работа ,а не да отидете на стадиона.Топчо има топки и налагаше 4-5 млади момчета и те играеха добре. И Мисяк и Цоневи и т,н.но им даваше спокойствие и работеше. Сега знае ,че няма играчи за предишната схема и отново се хвърля да направи промяна. При липса на бекове 3-5-2 е идеалната опция пред нас за момента,още повече,че за мен има играчите . Остава да свикнат което не е никак лек процес. След 3-4 контроли в които играеше с по два състава ,още повече уморени играчи от тренировките и т.н нормално да няма свежест и креативност на такова ниво. Бъдете нормални хора и дайте шанс на момче с огромно синьо сърце пък ако нестане псувните и клетвите ви те са си дежурни и пак ще си ги кажете.
Ние сме Левски написа:Честно казано ме е гнус от някои хора тука. Не мога да повярвам как говорят за човек като Елин,невероятен боец и ЛЕВСКАР, заедно с Гонзо единствените останали със сърце и топки !Да, Гонзо не е ракетен инжинер , но във време в което Левски не плащаше заплати 5 месеца той единсвтен остана и работи и държа съблекалнята. Много бързо забравяте , но вие като цяло ползвате GPS за да стигнете до Герена и то да свършите някоя работа ,а не да отидете на стадиона.Топчо има топки и налагаше 4-5 млади момчета и те играеха добре. И Мисяк и Цоневи и т,н.но им даваше спокойствие и работеше. Сега знае ,че няма играчи за предишната схема и отново се хвърля да направи промяна. При липса на бекове 3-5-2 е идеалната опция пред нас за момента,още повече,че за мен има играчите . Остава да свикнат което не е никак лек процес. След 3-4 контроли в които играеше с по два състава ,още повече уморени играчи от тренировките и т.н нормално да няма свежест и креативност на такова ниво. Бъдете нормални хора и дайте шанс на момче с огромно синьо сърце пък ако нестане псувните и клетвите ви те са си дежурни и пак ще си ги кажете.
Заклет Левскар написа:Ние сме Левски написа:Честно казано ме е гнус от някои хора тука. Не мога да повярвам как говорят за човек като Елин,невероятен боец и ЛЕВСКАР, заедно с Гонзо единствените останали със сърце и топки !Да, Гонзо не е ракетен инжинер , но във време в което Левски не плащаше заплати 5 месеца той единсвтен остана и работи и държа съблекалнята. Много бързо забравяте , но вие като цяло ползвате GPS за да стигнете до Герена и то да свършите някоя работа ,а не да отидете на стадиона.Топчо има топки и налагаше 4-5 млади момчета и те играеха добре. И Мисяк и Цоневи и т,н.но им даваше спокойствие и работеше. Сега знае ,че няма играчи за предишната схема и отново се хвърля да направи промяна. При липса на бекове 3-5-2 е идеалната опция пред нас за момента,още повече,че за мен има играчите . Остава да свикнат което не е никак лек процес. След 3-4 контроли в които играеше с по два състава ,още повече уморени играчи от тренировките и т.н нормално да няма свежест и креативност на такова ниво. Бъдете нормални хора и дайте шанс на момче с огромно синьо сърце пък ако нестане псувните и клетвите ви те са си дежурни и пак ще си ги кажете.
Много добре им го каза. Синът ми още няма 6г, а сигурно е бил на повече мачове на Герена от форумните "специалисти" тук взети заедно.
Сега е на мода да се подкрепя любимия отбор от клавиатурата.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
rhaegar написа:mikata написа:Не бие ли Литекс-София на 04.03 да си заминава
Не че нещо, ама това някак си не обезсмисля ли идеята, че Литекс не е ЦСКА? В смисъл, не ги признаваме, ама е важно да ги бием, защото..............?
Warped написа:Заклет Левскар написа:Ние сме Левски написа:Честно казано ме е гнус от някои хора тука. Не мога да повярвам как говорят за човек като Елин,невероятен боец и ЛЕВСКАР, заедно с Гонзо единствените останали със сърце и топки !Да, Гонзо не е ракетен инжинер , но във време в което Левски не плащаше заплати 5 месеца той единсвтен остана и работи и държа съблекалнята. Много бързо забравяте , но вие като цяло ползвате GPS за да стигнете до Герена и то да свършите някоя работа ,а не да отидете на стадиона.Топчо има топки и налагаше 4-5 млади момчета и те играеха добре. И Мисяк и Цоневи и т,н.но им даваше спокойствие и работеше. Сега знае ,че няма играчи за предишната схема и отново се хвърля да направи промяна. При липса на бекове 3-5-2 е идеалната опция пред нас за момента,още повече,че за мен има играчите . Остава да свикнат което не е никак лек процес. След 3-4 контроли в които играеше с по два състава ,още повече уморени играчи от тренировките и т.н нормално да няма свежест и креативност на такова ниво. Бъдете нормални хора и дайте шанс на момче с огромно синьо сърце пък ако нестане псувните и клетвите ви те са си дежурни и пак ще си ги кажете.
Много добре им го каза. Синът ми още няма 6г, а сигурно е бил на повече мачове на Герена от форумните "специалисти" тук взети заедно.
Сега е на мода да се подкрепя любимия отбор от клавиатурата.
И ако отида там кво да видя? как пикаят около него или как се бият некви тъпаци?
Warped написа:....................
И ако отида там кво да видя? как пикаят около него или как се бият некви тъпаци?
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, DoSomethingDifferent, noo, vlong и 38 госта