Уатара се връща в Бургас за мача с Левски
Исуф Уатара е информирал ръководството на Черноморец, че ще се появи в Бургас в следващите дни. Футболистът от Буркина Фасо, който стигна с националния отбор до финал за Купата на Африка, навъртя огромно закъснение за подготовката на “акулите” и ще бъде глобен сериозно.
В последния телефонен разговор с щаба на Черноморец африканецът заявил, че се намира във форма и е готов да излезе още в първия пролетен кръг, в който бургазлии посрещат Левски в неделя. Треньорът Димитър Димитров-Херо обаче едва ли ще го пусне в игра, ако не се убеди в тренировките, че Уатара е в добро състояние.
Така че “черната перла” трябва да се появи най-късно до четвъртък, за да има шанс да блесне и в мача със “сините”. От Черноморец настояват съдията да бъде определен чрез публичен жребий.
Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери
Супер новина за Уатара да се връща ! Важен играч е 

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:Супер новина за Уатара да се връща ! Важен играч е
Ш съ връща,ама май месец
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Супер новина за Уатара да се връща ! Важен играч е
Ш съ връща,ама май месец
Май, май таз седмица ще да е, а пък май месец сигур ще иде на майната си, ама срещу някой лев май...
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Черноморец представи двете си нови попълнения от чужбина, които вече официално са с екипа на бургазлии. По всяка вероятност Лорис Арно и Яник Юсеф ще попаднат в състава на Димитър Димитров –Херо за мача с Левски в неделя. Най-новия футболист в отбора наЧерноморец е 25-годишния централния нападател от френския гранд Пари Сен Жермен Лорис Арно. Класният играч подписа договор за три години с бургаския клуб.

снимка: Лорис Арно е бил централен нападател на френския гранд ПСЖ
„За българския футбол не знам много. Знам имената на Бербатов и Стоичков, но съм тук да науча повече,да играя и да се развивам. Знам че първият мач на Черноморец е с класен отбор който има участие в купата на УЕФА”, каза днес Лорис Арно

снимка: изп. директор на „Черноморец“ Пламен Киряков дава фланелката на Янис Юсеф
24-годишния юноша на Монако Янис Юсеф също подписа договор за три години. Алжирския халф с френски паспорт вече има своя философия за родния футбол, която ще му позволи да разгърне потенциала си. „След подготовката вече мисля че в България се играе повече силов футбол, а във Франция тактически. Аз ще опитам да съчетавам и двете”, заяви Юсеф.

снимка: Лорис Арно е бил централен нападател на френския гранд ПСЖ
„За българския футбол не знам много. Знам имената на Бербатов и Стоичков, но съм тук да науча повече,да играя и да се развивам. Знам че първият мач на Черноморец е с класен отбор който има участие в купата на УЕФА”, каза днес Лорис Арно

снимка: изп. директор на „Черноморец“ Пламен Киряков дава фланелката на Янис Юсеф
24-годишния юноша на Монако Янис Юсеф също подписа договор за три години. Алжирския халф с френски паспорт вече има своя философия за родния футбол, която ще му позволи да разгърне потенциала си. „След подготовката вече мисля че в България се играе повече силов футбол, а във Франция тактически. Аз ще опитам да съчетавам и двете”, заяви Юсеф.
Дано новината за Лорис Арно е вярна, че си е*ало мамата. Нямаме нападатели
Може ли да се вярва на зонабургас.бг? Някой от съфорумниците може ли да я потвърди?

[center]
[/center]

petkan написа:Дано новината за Лорис Арно е вярна, че си е*ало мамата. Нямаме нападателиМоже ли да се вярва на зонабургас.бг? Някой от съфорумниците може ли да я потвърди?
Отдавна е в Бургас. Потвърждавам

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:petkan написа:Дано новината за Лорис Арно е вярна, че си е*ало мамата. Нямаме нападателиМоже ли да се вярва на зонабургас.бг? Някой от съфорумниците може ли да я потвърди?
Нали си беше тръгнал? Подписал ли е наистина?
[center]
[/center]

petkan написа:Bourgas написа:petkan написа:Дано новината за Лорис Арно е вярна, че си е*ало мамата. Нямаме нападателиМоже ли да се вярва на зонабургас.бг? Някой от съфорумниците може ли да я потвърди?
Нали си беше тръгнал? Подписал ли е наистина?
Да, подписал, че и май го чакат да играе на мача

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Дано! Щото в официалния сайт на клуба нищо не пише. Онова момченце, чиято грижа е това, май пак само си е бъркало в носа 

[center]
[/center]