Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- makedonski
- Контакти:
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Ако си пълним стадиона, всеки мач, няма да имаме проблеми с финансирането.
Да де, но не искате и твърдо отказвате да идате на стадиона. И въпреки това Герена е най-посетеният стадион в България.
Последна промяна от Fbf на 24 яну 2020 12:23, променено общо 1 път.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Хм, удариха шалтера на Адриан Петров в прякото предаване на изявленията............
Малко късно де, щото той повечето от нещата дето имаше да ги казва, ги каза

makedonski написа:Ако си пълним стадиона, всеки мач, няма да имаме проблеми с финансирането.
Първо, това е в сферата на фантазиите. Няма как да стане. Ако има качество, тогава ще има и повече публика. В БГ първеството качеството е много ниско. Второ, не сме Англия, Испания и т.н. Нямаме тази футболна култура която я има при тях.
Също така и цената на билета е фактор. Когато имаш заеми или сметките и данъците ти изяждат голяма част от заплатата, приоритет няма да ти е някакъв футболен мач.
Миналия сезон имаше 10 домакински мача на Левски с над 10 000 на трибуните...
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- ralka_levskarka
- Контакти:
helic написа:Хм, удариха шалтера на Адриан Петров в прякото предаване на изявленията............![]()
![]()
![]()
Много ми хареса изявлението му. Назова нещата с истинските им имена. А как Борисов не е проверил дали новият проект нарушава закона - не знам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:helic написа:Хм, удариха шалтера на Адриан Петров в прякото предаване на изявленията............![]()
![]()
![]()
Много ми хареса изявлението му. Назова нещата с истинските им имена. А как Борисов не е проверил дали новият проект нарушава закона - не знам.
туй е лъжа от страна на Борисов. Проверили са, поели са си риска, че няма да го обявят за противоконституционен
и на мен ми хареса изявлението на Адриан Петров
И оставам с убеждението слушайки и останалите, то всички други с изключение на НКП декларират подкрепа за ръководството, само НКП са в хлъзгава позиция, вероятно поради зависимостта си от ББ
Fbf написа:Миналия сезон имаше 10 домакински мача на Левски с над 10 000 на трибуните...
На сезон имаме примерно 20 домакинства, по 20 лв. билет и 10 000, посещаемост, прави 4 000 000 лв. и то с ДДС-то. Това в сферата на фантазиите. Още 16 000 000 от къде, аджеба ?
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
Бойко ходил на повече мачове на "Левски" от всички, които са се събрали на срещата при него. Тези при него да не са посетили вкупом един мач
Дянков съм го виждал да посещава мачове, но тоя само веднъж и му скандираха едни работи в Разград
Държавата ни е някакъв пълен експеримент, в който някакви хора искат да видят какво се случва с държава управлявана от чингета.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Дългия е пич. Каквото и да стане Само Левски! В, б ц група, Ние сме Левски а кои сте вие решаваме Ние, к.е за ББ и подлогите му!