Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2014 19:49

GOLEADOR написа:
THE G.A.M.E написа:Аз все си мисля, че казусите са различни, ама непрекъснато контра-атакувате с т'ва Косово. :|

Кажи каква е твоята причина да твърдиш,че Крим е украински.
1.Защото един руски диктатор даде Крим на Украйна по случай рождения ден на жена си.
2.Защото Русия,Украйна и САЩ през 1994 се събраха в Унгария и решиха съдбата на Крим въпреки резултата от референдума.Така трябва да се решава съдбата на всички държави.
3.Защото в Крим няма украинци.
Дано ми отговориш. ;)

Какво да ти отговори като Европа и САЩ нямат отговор защо Косово стана държава. Даже и Обама си каза, че не знае как Косово стана държава.
Шиптърите едностранно си обявиха независимост, хоп съдът в Хага каза, че не вижда причина да спъне мерака на шиптака и готово.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 ное 2014 19:57

ИГРА, губиш позиции и олекваш сериозно, то бива двоен стандарт, ама ти надмина и Олбрайт и Псаки, стана по-католик от Папата...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2014 20:03

sin4ec написа:ИГРА, губиш позиции и олекваш сериозно, то бива двоен стандарт, ама ти надмина и Олбрайт и Псаки, стана по-католик от Папата...

Позицията на Ватикана преди беше за непризнаване на Косово, сега е същата. Това за Папата.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 ное 2014 21:01

FLANKER написа:Войниците да подали рапорти за оставка, като обосновават действието си с това, че „нямат намерение да излагат живота си на опасност”.

Ама и тия са скици, хем са войници и им плащат като на такива хем ако може и безопасно да бъде..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 ное 2014 21:33

THE G.A.M.E написа:Но не Щатите започнаха конфронтацията, независимо какво твърдят конспираторите, за майдана, ЦРУ и тем подобни простотии.

След като самите американци признаха наливането на пари, които да движат Украйна накъдето им изнася (което не включва Янукович определено) да твърдиш със сигурност подобно нещо е смешно. Особено след като лъсна, че те са определили кой и как да замести Янукович след преврата. Сигурно щото просто са видяли, че има преврат и "случайно" участниците в него са били удобни за тях хора, ей така, без да имат пръст..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 ное 2014 21:51

fcb_bg написа:Хъ-хъ, САЩ ходят и казват кой да имал ядрена програма и кой да нямал. Страната, единствена използвала ядрено оръжие определя кой да има такова. И използва методи за влияние, които винаги вредят на местното население.
То даже не е и смешно.

Да бе, ако Иран да речем или КНДР имали такава програма били опасни за другите. Предполагам в Хирошима август 45-та е било горе-долу безопасно понеже актуалната атомна сила са били САЩ?

Зарежи, няколко философа тук ще поддържат линията за "оправданите действия на САЩ и/или ЕС" или дори за абсолютно правилните такива до дупка. Като част от тях за лице ще твърдят, че просто са по-малкото зло, че те по принцип не са и за САЩ или ЕС и т.н.

Ама после се присмиват или мръщят на хора като КНДР и виали, които правят същото в обратна посока. Хърбел и Щърбел в акция..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 ное 2014 21:57

sin4ec написа:ИГРА, губиш позиции и олекваш сериозно

А, глупости, утре налазвам с пълна сила. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2014 21:59

THE G.A.M.E написа:

Силно се надявам да предоставиш анализ защо Косово трябваше да се отцепи. Аз досега не съм чел такъв.
Ама най-интересна ми е позицията на военния министър относно атлантическата там к'во беше американска инсталация на танкове в страната. Дали е вярно, ако да - съгласни ли сме и защо.
Чакам с нетърпение да видим какво ще каже.
Последна промяна от fcb_bg на 26 ное 2014 22:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 ное 2014 22:01

fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:

Силно се надявам да предоставиш анализ защо Косово трябваше да се отцепи. Аз досега не съм чел такъв.

Щото е демократично. Така казват зад океана поне. Така че въпроса ти е направо проява на ерес и доказателство, че си промит червен мозък или рубладжия!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2014 22:26

Betchualeng Arnaikem написа:
fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:

Щото е демократично. Така казват зад океана поне. Така че въпроса ти е направо проява на ерес и доказателство, че си промит червен мозък или рубладжия!

Ааа, такова животно нема в международното право. На него все се позовават демократите и тук и отатък океана.
Явно си важи правото на по-силния и това е. Виждаме го и в НАТО, виждаме го и в политиките на редица държави, голяма част от които са подтикнати по съответния ред на по-силноправовия да провежда "правилната" политика. Ако това е демокрация, съвсем спокойно я преименувам на WC.

Върни се в “Архив”