Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Да нямаш точно 125хил.евро,това вече е гибел.

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 14:05

anti78 написа:За Асус си в грешка.Когато Вуцан го искаше през 2008 тогава струваше пари да,но през 2009 макаби тел авив го освободиха.Относно Темиле-при Селския как се рита без пари а?Не мисля че се е провалил там,даже при последното гостуване на ботев в пловдив много прилично се представи.

Добре, хайде да приемем, че Асус, Жоб и Темиле са в Левски. Ти твърдиш, че от останалите само Минев и Гаджев стават. Кои трябва да са другите 6 човека тогава?

Потребителски аватар
red_devil_cska15
Контакти:

Мнениеот red_devil_cska15 » 20 яну 2010 14:08

L_Messi написа:
anti78 написа:За Асус си в грешка.Когато Вуцан го искаше през 2008 тогава струваше пари да,но през 2009 макаби тел авив го освободиха.Относно Темиле-при Селския как се рита без пари а?Не мисля че се е провалил там,даже при последното гостуване на ботев в пловдив много прилично се представи.

Добре, хайде да приемем, че Асус, Жоб и Темиле са в Левски. Ти твърдиш, че от останалите само Минев и Гаджев стават. Кои трябва да са другите 6 човека тогава?

Аз не знам ! Другите се избират попринцип от Европа (Италия, Франция, Испания....) ! Но затова се изискват пари каквито Левски нямат! Са не знам как е при нас, но щом има нов тренер значи имаме пари... [offtopic]Абе тея работи ми писнаха вече :D сАмо ЦСКА!![/offtopic]

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 20 яну 2010 14:13

Смешно е, че Батков няма 125000 евро, за да вземем Иво Иванов.
Продадохме Зе и Миланов и пак нямаме пари за трансфери.
При условие, че Гонзо желае този футболист в Левски.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 20 яну 2010 14:16

Cesc Fabregas написа:Ако продаде Сърмов, аз ще съм изключително щастлив! :mrgreen: :lol:

Аз също ще бъда изключително щастлива.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 яну 2010 14:20

PFC Litex написа:Гледате само приходите, а не гледате разходите и точно там ви е грешката.
Годишния приход на ПФК Левски е около 5 милиона евро или лева не зная, а годишния разход е около 7 милиона. (това са по официални документи които се внасят в НАП)
Аз не защитавам никой, но кажете ми тези 2 милиона кой ги дава и от къде идват за да се покрие баланса?

Съгласен!
"Финансовата 2008 г. не се е оказала печеливша за футболния шампион "Левски". Изпълнителният директор на сините Константин Баждеков разкри, че за нея е регистрирана загуба от 2.3 млн. лв., но "тя няма да се отрази фатално на клуба".
"Голямата загуба се дължи на промяна в отчетността и методологията", коментира изпълнителният директор.
Според него загубите се дължат на новите изисквания на НАП. Те са били свързани с промяната на трансферите на играчите от разход в дълготрайни нематериални активи.
"В това се включват само купените нови играчи. Ако към тях се включваха и юношите, и дошлите със свободни трансфери, загубите ни сигурно щяха да са и по-големи", допълни Баждеков.
Приходите на клуба за 2008 г. са в размер на 11.05 млн. лв., като 4 млн. лв. от тях са от трансфери. През 2008 г. бяха продадени Валери Домовчийски на "Херта", Ричард Еромоигбе на "Химки", Димитър Телкийски и Елин Топузаков на "Апоел" (Тел Авив) и др.
Други 4 млн. лв. от приходите са лични средства на собственика Тодор Батков. Останалите са от рекламодатели, спонсори, приходи от билети, продажба на фен артикули и т.н.
Разходите на сините за изминалата година са в размер на 13.63 млн. лв. От тях 21 процента са за заплати на играчите, както и за купуване на нови футболисти. За осигуровки на играчите са платени близо 1 млн. лв.
"Важното е, че сметките ни са абсолютно изрядни. След одиторския доклад стана ясно, че всичко отговаря на законодателството на България и няма никакви забележки към нас. Всички отбори имаха забележки от НАП за осигуровките, но ние не", заяви заместник-председателят на надзорния съвет на "Левски" Христо Друмев."
1.Сега за феновете с калкулаторите:2х400 000=800 000-125 000=всичко е тип-топ,така ли?А -2,3млн. лева?Няма значение !Важното е трансферките да вървят!"Феновете" с бомбичките и свастиките,които редовно "носят" глоби на клуба,сигурно са едни от най-активните.
2.Това,че Левски,в тези времена е с изрядно счетоводство,само по себе си,малко ли е?Сигурно е малко.Нищо работа.
3.За "борсовите брокери",които "оцениха" 'милионния" Иванов за 3 години напред-в някаква "кристална топка" ли гледате?А там,случайно,вижда ли се и на кого точно ще го продадем?
4.Кой е казал,че Левски не води преговори за Иванов?Или,щом му е лепнат етикет 250 000,бъркаме в джоба и плащаме.И най-големите отбори се пазарят като цигани при покупките,без изобщо да се стесняват.А ако могат да лапнат "свободен агент"(не визирам конкретния случай)-хич не се срамуват.Тъй че...
Знам,че отчета е за 2008г.!За 2009 няма да е много различен,освен че в графата продадени футболисти-какво ще запишем(някой да ми подскаже)?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2010 14:22

Пак се нищят неща наедро. Аз като един не толкова бродещ из сайтовете не видях никъде в тая тема откъде се разбра, че Иво Иванов струва толкова малко? Интересно, но възниква въпросът в мен, защо аджеба Черноморец не го купиха-нали и те имаха интерес към него. Като е толкова за без пари защо ли не го купиха. И какво следва-1 милион човека плюят за нещо, което може да няма нищо общо с истината. Но нали няма къде да си избием отрицателните емоции-дай да плюем по всеки, който дойде...
Второ-тука някакъв разправя за някакви играчи, на които не съм чул имената-освен, че са свързани с Левски по някакъв начин. Добре бря-като пишеш за тея играчи дай някакво инфо къде са играли последните години, колко мача имат и колко гола. За мен изброените от теб играчи и критерии не струват нищо. Единия играл в Левски добре преди 100 години-егати критерият :lol: Другият Фиорентина се интересувала от него преди ледената епоха-дай по-сериозно пич ;) Така де, то все едно говоря на стената, но поне се намират хора като Литекс, които се замислят над това, което пишат-жалко, че не е левскар ;)
П.П. хвала и за мнението над моето!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 14:28

L_Messi написа:

Пропуснал си Ричард и Бошу.Другите трябваше да са:изпуснатите с лека ръка Ивелин Попов,Бандаловски,Ели Зизов(и тримата си тръгнаха заради подигравателни заплати за първи професионални договори)и за вратар евентуално Митрев,той е най-добре от тримцата в момента които имаме.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 14:31

deepblue1963 написа:Знам,че отчета е за 2008г.!За 2009 няма да е много различен,освен че в графата продадени футболисти-какво ще запишем(някой да ми подскаже)?

Мирослав Иванов ;)

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 14:37

parvanoff написа:Пак се нищят неща наедро. Аз като един не толкова бродещ из сайтовете не видях никъде в тая тема откъде се разбра, че Иво Иванов струва толкова малко? Интересно, но възниква въпросът в мен, защо аджеба Черноморец не го купиха-нали и те имаха интерес към него. Като е толкова за без пари защо ли не го купиха. И какво следва-1 милион човека плюят за нещо, което може да няма нищо общо с истината. Но нали няма къде да си избием отрицателните емоции-дай да плюем по всеки, който дойде...
Второ-тука някакъв разправя за някакви играчи, на които не съм чул имената-освен, че са свързани с Левски по някакъв начин. Добре бря-като пишеш за тея играчи дай някакво инфо къде са играли последните години, колко мача имат и колко гола. За мен изброените от теб играчи и критерии не струват нищо. Единия играл в Левски добре преди 100 години-егати критерият :lol: Другият Фиорентина се интересувала от него преди ледената епоха-дай по-сериозно пич ;) Така де, то все едно говоря на стената, но поне се намират хора като Литекс, които се замислят над това, което пишат-жалко, че не е левскар ;)
П.П. хвала и за мнението над моето!

Ти да не очакваш някой от Премиършип,Серия А или Ла Лига да кацне на Герена?Като не си ги чувал ти тези играчи си е твой проблем.

parvanoff
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2010 14:42

Твой проблем е баце, защото ти даваш пример с тях-те защитават твоята, а не моята теза. Така че все едно с много думи не казваш нищо-щом това те удовлетворява здраве да е ;) Да не говорим, че си позволяваш да говориш от името на всички левскари ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”