Кировец написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Кировец написа:Знаааам, знааам, знам. Стойчо, налагал, не налагал...
Но пък си мисля, че резерва на 19-20 години трябва да покаже, че не е правилен избора на треньора и да дава всичко от себе си, ако ще да е за 20 секунди в игра. Той тръгна повече от добре с влизането в Стара Загора и оня гол...
После кой му е виновен, че не задържа нивото?
И Станко Машината вкара няколко гола, ама...
И ако продължава така наистина Стойчо или някой друг ще го изгони!!! Да го знаеш това!!! Колко играчи са минали през Армията и са изгонени, та за ПОРЕДНИЯ ялов нападател ли?
Да играе - от него си зависи какво ще покаже. Стойчо не е учител. За неговата работа трябват можещи футболисти, а в днешния световен футбол възрастта е смешно оправдание - затова дадох тези статистики, затова и Лудогорец са си купили 19 годишен нападател - национал на Холандия.
Ама чакай????Стойчо колко пъти му даде шанс?Ти от къде знаеш,че в тренировките не се раздава и сигурен ли си,че Стойчо се държи нормално с него,защото аз знам други неща около техните отношения.Ще ти кажа,че на тренировките Стойчо дори не разговаря с него и Стойчо вообще не се интересува от този футболист,а го пуска чат-пат когато тотално изгуби игрова форма за да ни покаже,че с юноши '' не става''.Ясно е,че не всички юноши стават,но поне тези,които имат качества заслужават внимание и поощряване от треньора,ей това ме дразни, Кировец.Чисто и просто ти казвам,че Стойчо не иска да работи с младите,а иска да дели комисионни с мениджърите от Португалия и евентуално ако може да постигне някакъв успех,ако не успее виновни ще са съдиите и новият световен ред.В никакъв случай Долапчиев не е супер талант,но със сигурност не беше по-лош вариант от Морейра и Сидибе.За да не ме обвините във провокации или подуенски пристрастия ще кажа,че Стойчо постъпи много правилно като отказа да говори пред присъствието на Кирков,браво това е позиция.
Аз пък съм разбрал едно нещо още от изказването на Стойчо, че "Григор е млад и трябва да го пазим, постепенно да го налагаме" - просто Стойчо проявява търпение и джентълменство, подава му ръка, като не казва в прав текст най-лошото, което ще хвърли всички в смут - Долапчиев не става, но пък иди го обясни на феновете
Да видим дали е така...