Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 дек 2019 20:37

сини шампиони написа:[offtopic]Сега като се обединим точките и тях ли ще вземем :?: :oops:[/offtopic]

Няма да ги вземем а ще ги припознаем. И не само точките, но купите титлите суперкупите и победите. Загубите от нас да мине ще ги оставим на Разград. Всъщност може на свой ред Лудогорец нас да ни припознае. Или поне само загубите от Спортинг, Алкмаар и ЦСКА с по 0:5. Един вид усъвършенствана схема.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 дек 2019 20:46

Ако ще се обобщава полусезона: можеше и по-зле да е.

Точковия актив не е лош, разликата с лидера не е твърде голяма, втори сме, и май сме отбора с най-много точки като домакин, голове също вкарваме. За Купата сме в играта засега.

От друга страна мисля че програмата след паузата е по-тежка, трудно ще се събере същия точков актив. За Купата сме срещу възможно най-тежкия противник. И най-лошото, като че ли този отбор няма потенциал за повече, а ако има сполучливи нови попълнения ще мине време докато се адаптират и дотогава това може да донесе срив.

Лично аз мисля, че с този отбор каквото можеше да направу Хубчев го направи. И страшно бих искал да му разрешат сам да си избере новите. И независимо от резултата отговорността да е негова, все пак от него се иска да гради отбор.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 дек 2019 22:50

Да си кажа и аз мнението, без емоции и излишни дитирамби. Хубчев надмина очакванията ми, това е факт. Конструира добре отбранителния вал, опита се напред с наличното да направи максимум. Истината е, че ни липсва Дарко или Бардон. Емо Спасов, ако щете. Конструктивният халф. Този със задържането, с разсичащия пас, с погледа за коридорите, с головото подаване. Нямаме го. Мазурек и Нашименто няма да се справят, това е факт. Няма и откъде да го купим, защото такъв струва много пари.
Остава ни да чакаме Дани Начев. Но той е още малък, ще му трябва време и адаптация за мъжкия футбол.
Имаме и липса на вариации по двата защитни фланга. Евалла и на двете момчета, но те просто изнемогват.
Тиам има спад във формата, но след серия контузии и наказания това е нормално.
Левски е в играта, но неистово се нуждае от разиграващ халф и два бега.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Marko_borielo
Контакти:

Мнениеот Marko_borielo » 17 дек 2019 23:19

sin4ec написа:Да си кажа и аз мнението, без емоции и излишни дитирамби. Хубчев надмина очакванията ми, това е факт. Конструира добре отбранителния вал, опита се напред с наличното да направи максимум. Истината е, че ни липсва Дарко или Бардон. Емо Спасов, ако щете. Конструктивният халф. Този със задържането, с разсичащия пас, с погледа за коридорите, с головото подаване. Нямаме го. Мазурек и Нашименто няма да се справят, това е факт. Няма и откъде да го купим, защото такъв струва много пари.
Остава ни да чакаме Дани Начев. Но той е още малък, ще му трябва време и адаптация за мъжкия футбол.
Имаме и липса на вариации по двата защитни фланга. Евалла и на двете момчета, но те просто изнемогват.
Тиам има спад във формата, но след серия контузии и наказания това е нормално.
Левски е в играта, но неистово се нуждае от разиграващ халф и два бега.

Добре казано .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2019 23:31

Ей ги и моите пет стинки по полусезона. Хубаво е, че сме втори и так да продължи.
Толко' с пожеланията.

Хубси...
Ако спряганите Лозев, Мозев, Кристиан и т.н. и яко стягане на коланите и "БГ "Левски" (нещо, за което мрънкЯм отдавна), аз съм ЗА. Но за тази цел идеален би бил Кокалеско или Георги Тодоров. Това според мен са едни от хората, които от чутури могат да направят що-годе футболисти. Не смятам, че Хубчев влиза в тази категория. Особено, като гледам Райнов.

Не знам защо, но след едно успешно начало, като това с "ружите", с хода на сезона ставахме все повече безидейни във всяко отношение. Контузии, картони, умора, не знам какво, пасове назад и настрани... Нищо общо с Ружомберок, където имаше освободеност, диннамични смени на местата, пасове основно по тревата (ах, тези дълги балони напред), забавляваха се. И до червения картон на Живко, и срещу кипърците не бяхме зле. И в подготовката в мачовете ги имаше тези неща. Европата ли им повлия, нещо ли стана. Тея пак дръпнаха ръчката (или "някой").

Стаси
Откритието. Знаех, че това момче може. И това е начина за налагане на един млад футболист. Не за по пет минути в края на мача и после: "Оф, не ставаш, хо'и във Враца". А за титуляр. Няколко мача подред. Ако в някой не се справи, доверяваш му се пак и пак го пускаш титуляр. Говорейки за Хубси... Не знам дали има пръст в израстването му (за което) "Браво", ако е така, но знам, че има треньори, които с лека ръка можеха да започнат да залагат на Насиру (щот' е новата черна дзвИзда)...

Общо взето, тва е. Ту таймс, едното много добре, и в края - не толко. Ако продължат нещата, в дългосрочен план ми се привижда пак бараж. Очаквам обаче в Локото "сътресения" на пролет, онова от "Армията"... те ще са след нас, така че...

Весели празници и помнете, че откъдето е текло, пак ще потече.
Хоуг!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 дек 2019 23:42

Методито, за Стаси аз бях единственият, който стоеше зад него. Нормално, май само аз го бях гледал на живо. Тук върху него се изляха чебъри с помия. Обаче талантът си е талант...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 дек 2019 02:18

sin4ec написа:Методито, за Стаси аз бях единственият, който стоеше зад него. Нормално, май само аз го бях гледал на живо. Тук върху него се изляха чебъри с помия. Обаче талантът си е талант...

Аз също. За него има две неща. Не може с тази физика. И другото е: трябват му още два сезона преди да излезе. Ако избързат и го продадат неподготвен, нищо няма да стане.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 дек 2019 10:30

равносметка на полусезона бих искал да дам след последния мач преди плей-офа. За сега може да се каже, че съм частично доволен от Хубси, с наличните играчи, без читава селекция, къса скамейка прави чудеса. Само на 5т сме от Делиормана, още сме в играта за купата, но пък я няма играта, която на всички ни се иска.

Не знам КОЙ е виновен, но ние имаме точно 11 титуляри и още макс 3 що годе читави играчи и това е положението. Видя се в мачовете, в които играхме частично с резерви какво ни се случи. Хунчев го каза, но май не се обърна внимание колко играят с болежки, и моля без сравнение с минали времена - сега футбола е друг, играчите са други и не са пили левскарско мляко с изкл. на Жиката и Стаси. Няма да се учудя ако сме най-ритания от противниците ни отбор , още миналата година се видя, как можем да бъдем спрени - по-твърда игра под благосклонни поглед на чернодрешкото и воала, Павлиньо се скрива веднага, Стаси няма физика да се срита, на Джеки Чан му пада пердето.

Трябват ни два бека или поне един, че Жиката вече иска но не може, а Горанката не е ясно от кога е на инжекции, крило тип Обертан, як да минава и гази ако ще пък да не вкарва - Слави се връща и задължително халф. Още има надежда за Мазурек, но и тоой няма физиката и по-твърд отбор направо ще го изяде жив, Нашименто да се връща по Лузитания и да да играе по плажа на Коста Капарика.

Дано стане чудо и да имаме късмет и си вземем мачовете с Делиормана и тирето, туко виж ни се осмисил сезона.

I have spoken

Бъдете здрави и само Левски
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”