Мнениеот metodito » 17 дек 2019 23:31
Ей ги и моите пет стинки по полусезона. Хубаво е, че сме втори и так да продължи.
Толко' с пожеланията.
Хубси...
Ако спряганите Лозев, Мозев, Кристиан и т.н. и яко стягане на коланите и "БГ "Левски" (нещо, за което мрънкЯм отдавна), аз съм ЗА. Но за тази цел идеален би бил Кокалеско или Георги Тодоров. Това според мен са едни от хората, които от чутури могат да направят що-годе футболисти. Не смятам, че Хубчев влиза в тази категория. Особено, като гледам Райнов.
Не знам защо, но след едно успешно начало, като това с "ружите", с хода на сезона ставахме все повече безидейни във всяко отношение. Контузии, картони, умора, не знам какво, пасове назад и настрани... Нищо общо с Ружомберок, където имаше освободеност, диннамични смени на местата, пасове основно по тревата (ах, тези дълги балони напред), забавляваха се. И до червения картон на Живко, и срещу кипърците не бяхме зле. И в подготовката в мачовете ги имаше тези неща. Европата ли им повлия, нещо ли стана. Тея пак дръпнаха ръчката (или "някой").
Стаси
Откритието. Знаех, че това момче може. И това е начина за налагане на един млад футболист. Не за по пет минути в края на мача и после: "Оф, не ставаш, хо'и във Враца". А за титуляр. Няколко мача подред. Ако в някой не се справи, доверяваш му се пак и пак го пускаш титуляр. Говорейки за Хубси... Не знам дали има пръст в израстването му (за което) "Браво", ако е така, но знам, че има треньори, които с лека ръка можеха да започнат да залагат на Насиру (щот' е новата черна дзвИзда)...
Общо взето, тва е. Ту таймс, едното много добре, и в края - не толко. Ако продължат нещата, в дългосрочен план ми се привижда пак бараж. Очаквам обаче в Локото "сътресения" на пролет, онова от "Армията"... те ще са след нас, така че...
Весели празници и помнете, че откъдето е текло, пак ще потече.
Хоуг!