Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

donpacko
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот donpacko » 25 сеп 2011 12:03

Магикчо тъкмо това щях да пиша.И пак се изопачава всичко.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 25 сеп 2011 12:05

Само ако сме единни може да се справим с циганите. Ако в такава ситуация се делим, значи никога няма да сме единни. Тука вече става въпрос за България и всеки трябва да забрави фенските си пристрастия и да се обединим. Първо сме българи, после фенове. Стига сме търпяли циганския произвол толкова години. Ние го докарахме до тук и сега трябва да покажем, че няма повече да търпим циганите. Ако държавата не иска да се справи с тях, ние ще трябва да се справим. Браво на хората, които бяха в Катуницата. Гордея се с тях, те показаха, че повече няма да търпим насилието на циганите спрямо българите. И се надявам наистина това да е така , а не просто моментно пробуждане и след това отново 20 годишен сън.
До колкото разбирам ще има протести в Пловдив и София, някой ако знае дали ще има протест в Бургас да пише в темата.

Рокери вече са в Катуница.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 25 сеп 2011 12:05

donpacko написа:Единствения със нормален коментар беше Расате.Сега четох изказване на ЦЦ,че не трябвало да се допускат по вече безредици.

Знаеш,че снощи Пловдив беше блокиран. Ченгетата ги достраша, политиците не знаят как да реагират, правят се на щрауси,защото това не е режесирана ситуация.Партиите ги няма по тв никакви, не знаят какво да кажат. Ако днес някъде стане нещо, ще стане чудо. Дано протестите продължат. Щепсъл за всички журналисти!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 25 сеп 2011 12:05

браво и на момчетата от събора в Сопот !! кеф ми става като гледам така обединен народ
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Re: Бойко:циганите са по-важни от българите!!!

Мнениеот gentlemanxxx » 25 сеп 2011 12:05

Enravota написа:Още няколко човека са го казали преди мен в темата.
Циганският вот е просто твърде ценен за всички партии... Ако мислите че на някой му пука за геноцида над българите...
Само да ви кажа в нормална държава министъра на вътрешните работи да си е отишъл или поне главният секретар. преди самият инцидент е имало толкова много индикации за наближаващо насилие, но шкембелиите в МВР ги е мързяло да си вършат работата. Просто полицията с тоя бюджет и тоя раздут състав е един голям смръдлив, нищо не вършещ паразит!

Първо пише се ГЕНОЦИТ..Второ май изобщо нямаш представа какво значи тази дума..2 дни слушам само някакви крайни и неуместни думи за това което стана..политизирате този случай..Бойко ли е виновен че убиха момчето? Съгласен съм че тоя Цар треа да го линчуват,ама само аз за последната година съм виждал скинари да правят циганин и циганка инвалиди..И това не е много правилно..НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ ТРАГЕДИЯ В ИНСТРУМЕНТ ДА СИ ИЗКАЗВАТЕ ПОЛИТИЕСКИТЕ СИ ВЪЗГЛЕДИ..А ЗА УБИЕЦА ТРЯБВА ДА ВЪРНАТ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ И ДА ГО ИЗПЪРЖАТ....

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 25 сеп 2011 12:06

И пак включиха мръсния циганин който пак заплаши да не ги предизвикваме.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Великите Българи!!!

Мнениеот emarkon » 25 сеп 2011 12:06

3 часа пред пилоните!ВСИЧКИ :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Bethoven
Контакти:

Мнениеот Bethoven » 25 сеп 2011 12:07

allez_les_blues написа:обединението е хубаво нещо-Аз съм "ЗА" левскари, чорбари, ботевисти и локомотивци, а защо не и орките, да изметем заедно мангало-мюсюлманската измет. НО, за да не е всичко цвета и рози, нека да попитам Аз-кои са най-верните медийни подлоги на ДПС и на мангалите?- Слави Трифонов и Бареков....единия е фен на ЦСКА, другия на Ботев.....Цветелин Кънчев(ДОН ЦЕЦИ) на кого е фен?-на Цска, редовен зрител на "Армията", с членска карта....е така ли ще я караме?...а ФК Ботев(Пловдив) е собственост на ДПС в момента....Така че момчета, първо си почистете собствените клубове и агитки от циганско-мюсюлмански примеси!

Ти добре ли си? Я ходи да се прегледаш. Кви фенове, кви пет лева. Всички сме БЪЛГАРИ, всички сме на пангара......без значение на фуболни пристрастия. Осъзнай се, не става въпрос за Цска, Левски, Ботев, Локо Пд, Миньор.....трябва да сме ЗАЕДНО И ЕДИННИ, ЗА БЪЛГАРИЯ.
Баси и тъпака............

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Осъзнайте се....

Мнениеот Levskar_90 » 25 сеп 2011 12:07

Сега гледам БТВ и кадрите снощи. Направо се просълзих от умиление, БРАВО на момчетата който са изгорили къщите на тоя дебелия Мангал Киро. БРАВО МОМЧЕТА БРАВО 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Архив”