Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: ЦСКА продаде Жуниор Мораес, искат спешно документите на Плат

Мнениеот Beck's » 17 юли 2012 12:40

Всички обичат Жуниор......
http://vbox7.com/play:280094c6a3
Няма как да не ни липсва такъв човек !

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 17 юли 2012 12:42

GOLEADOR написа:
way написа:Излезе че сте сателит на Металург :Д

Тц,те са ни сателит. :) :) :)

Ха,ха така е,даваме им да обиграват играчи :lol: ,иначе съвсем сериозно до 2-3 сезона с укрепването и на Ботев в А група,ще сме твърдо извън тройката в класирането.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 юли 2012 12:42

Ама Ники Александров какви метани е направил на Титан, не е истина :) :) :) А колко просто щеше да е Титан да излезе и да каже - продаваме Мораеш, щото имаме такива и таива дългове. Ако не го продадем, ЦСКА няма да играе в Европа. И феновете щяха ги разберат, ама нали сме българи, при това от Перник. Всичко трябва да е на тъмно, трябва някакви далавери да има, напрежение да се създава.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 юли 2012 12:43

Beck's написа:
Заклет Левскар написа:Почти съм ги сметнал, ама да броя ли пропуснатата дузпа и пропуснатия пряк свободен ??
Добре- за тях ще броя по две точки. За да няма сърдити.

Това за прекия свободен ме разби xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax :lol: :lol: :lol: :lol: ЕВАЛА МАШАЛА

Абе колкото е смешно толкова е и тъжно . Преди във почти всеки отбор имаше по един перфектен изпълнител на свободни удари и като свиреха фаул се радвахме като за дузпа !Жалкото е че скоро не сме виждали такъв изпълнител в нашите отбори , а както върви няма и да видим скоро!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 юли 2012 12:45

Благодаря за пожеланието, пожелавам на всички от този форум да са живи и здрави. Това е най-важното. Другото са бели кахъри.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 юли 2012 12:59

bubka написа:
GOLEADOR написа:
way написа:Излезе че сте сателит на Металург :Д

Тц,те са ни сателит. :) :) :)

Ха,ха така е,даваме им да обиграват играчи :lol: ,иначе съвсем сериозно до 2-3 сезона с укрепването и на Ботев в А група,ще сме твърдо извън тройката в класирането.

Ние още тази година щяхме да сме извън тройката (след разпродажбата на звездите ),но благодарение на Стойчо се борихме до последно за титлата.А и Гонзо много ни помогна като дърпаше Левски надолу,но там се усетиха и за съжаление вече не им е треньор.Сега едничката ми надежда отново е в Младенов.Дано остане до края на сезона,но от Титан може да се очакват всякакви номера. Какво ли ни предстои да видим? :roll:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 17 юли 2012 13:01

Определено ще ни липсва :|
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 юли 2012 15:19

В момента личното желание на Мореас е доста по-различно от това, което бе преди няколко седмици, когато той бе категоричен в желанието си да напусне
.

Това е надеждата

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 17 юли 2012 15:28

коле става въпрос за пъти по висока заплата и повече бонуси. не се сещам каква може да е тази причина променила му желанието за напускане, но неискам сега да споделя какво ми е предчуствието за бъдещето му.......
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 17 юли 2012 15:45

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:коле става въпрос за пъти по висока заплата и повече бонуси. не се сещам каква може да е тази причина променила му желанието за напускане, но неискам сега да споделя какво ми е предчуствието за бъдещето му.......

Желая му, страшно много късмет в кариерата ако си тръгне, желая му адски хубави моменти ако остане !

Върни се в “ЦСКА”