Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
А от колко ч. ни е реванша в четвъртък?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:А от колко ч. ни е реванша в четвъртък?
20:00
-
- Контакти:
tevez написа:Blue_Girl написа:А от колко ч. ни е реванша в четвъртък?
20:00
Мерси.
Търсих инфо за час, но не открих и за туй попитах.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
lebed4eto написа:Ето какво е положението на Левски преди да се изиграят реваншите в ШЛ и ЛЕ. Левски е на 44 място и трябва да докопа 40-то за да е поставен при следващия жребий,разбира се ако продължи. Четири от отборите с главни букви трябва да продължат за да е сигурно. Генк 2:1 ПАРТИЗАН (Б), РОЗЕНБОРГ 0:1 Виктория Пилзен, РЕЙНДЖЪРС 0:1 Малмьо, КОПЕНХАГЕН 1:0 Шамрок Роувърс, МАКАБИ (Хайфа) 2:1 НК Марибор, Стоук Сити 1:0 ХАЙДУК, Палермо 2:2 ТЮН, Анортозис 0:2 РАБОТНИЧКИ, Динамо Букурещ 2:2 ВАРАЖДИН, Залцбург 1:0 ФК СЕНИЦА. Има още 3-4 мача с по малка вероятност да ни помогнат, но аз се надявам на тези. Как мислите-кои 4 отбора ще отстранят противника си за да сме поставени при жребия за плейофа.
На пръв поглед Розенборг, Рейнджърс, Копенхаген, Работнички трябва да са сигурни
pfcls написа:lebed4eto написа:Ето какво е положението на Левски преди да се изиграят реваншите в ШЛ и ЛЕ. Левски е на 44 място и трябва да докопа 40-то за да е поставен при следващия жребий,разбира се ако продължи. Четири от отборите с главни букви трябва да продължат за да е сигурно. Генк 2:1 ПАРТИЗАН (Б), РОЗЕНБОРГ 0:1 Виктория Пилзен, РЕЙНДЖЪРС 0:1 Малмьо, КОПЕНХАГЕН 1:0 Шамрок Роувърс, МАКАБИ (Хайфа) 2:1 НК Марибор, Стоук Сити 1:0 ХАЙДУК, Палермо 2:2 ТЮН, Анортозис 0:2 РАБОТНИЧКИ, Динамо Букурещ 2:2 ВАРАЖДИН, Залцбург 1:0 ФК СЕНИЦА. Има още 3-4 мача с по малка вероятност да ни помогнат, но аз се надявам на тези. Как мислите-кои 4 отбора ще отстранят противника си за да сме поставени при жребия за плейофа.
На пръв поглед Розенборг, Рейнджърс, Копенхаген, Работнички трябва да са сигурни
От тия само Копенхаген са сигурни да ти кажа : ) Розенборг и Рейнджърс само им виж резилите в 1 мач, а Работнички са имали повече късмет от БАТЕ и Жилина взети заедно срещу нас преди 3 години.
Само Левски!
Все си мисля, че поне Рейнджърс ще покаже класа и ще продължи
-
Абе видяхме в първите мачове и от двата турнира какви изненади се получиха ...
Нищо не пречи в реваншите, наглед сигурни тимове да си отидат !
Според мен сме си на кантар ...
Шанса е 50/50 ...
Нищо не пречи в реваншите, наглед сигурни тимове да си отидат !
Според мен сме си на кантар ...
Шанса е 50/50 ...

И аз, ама преди 3 години ги би Екранас, така че не им е непознато да ги бият слабаци. 

Само Левски!
-
- Контакти:
pfcls написа:lebed4eto написа:Ето какво е положението на Левски преди да се изиграят реваншите в ШЛ и ЛЕ. Левски е на 44 място и трябва да докопа 40-то за да е поставен при следващия жребий,разбира се ако продължи. Четири от отборите с главни букви трябва да продължат за да е сигурно. Генк 2:1 ПАРТИЗАН (Б), РОЗЕНБОРГ 0:1 Виктория Пилзен, РЕЙНДЖЪРС 0:1 Малмьо, КОПЕНХАГЕН 1:0 Шамрок Роувърс, МАКАБИ (Хайфа) 2:1 НК Марибор, Стоук Сити 1:0 ХАЙДУК, Палермо 2:2 ТЮН, Анортозис 0:2 РАБОТНИЧКИ, Динамо Букурещ 2:2 ВАРАЖДИН, Залцбург 1:0 ФК СЕНИЦА. Има още 3-4 мача с по малка вероятност да ни помогнат, но аз се надявам на тези. Как мислите-кои 4 отбора ще отстранят противника си за да сме поставени при жребия за плейофа.
За Работнички малко се съмнявам, честно казано.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Santiago Munezz
- Контакти:
Математиците пак почнаха да пресмятат шанса да сме поставени в плейофа,а ние съвсем не сме сигурни за там.Aко пък успеем по-някакъв начин да се докопаме до плейофния кръг предпочитам да сме непоставени.