Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот LoveAndPeace » 20 яну 2025 12:53

Мажоритаря спасител ще ни закопае още веднъж и мисля за финален вече път.
Нов треньор , нова схема , нови играчи , респективно освобождаване на ненужни с договори от по година плюс........
Неустойки , дела.
Каквото изкарахме от селекцията на рибаря дезерьор , Вълка с експертизата ще го унищожи.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 яну 2025 13:28

THE G.A.M.E написа:
NOMER14 написа:Игра,
голяма глупост си написал.
В Сеул ни откраднаха руснаците 4 златни медала. С полвината от тях(вече спечелени) ставахме Четвърта държава в света - след СССР, САЩ и ГДР. Дори без отнетите злата бяхме Четвърта нация в света по брой медали.
За Ицата и Четвъртите в света няма да пиша.
В Сеул е Изключението.
И то НЕ В ОТБОРНИТЕ СПОРТОВЕ.
Нема смисъл от грандоманщини.
За 4-тите, както писАх - Има изключения, които само потвърждават Правилото.
Например една Швеция, дето не се хвалят особено със спортните си успехи, ни унижиха в мача за 3-тото място, ама ако ги питаш - Т'ва не е нещо, с което се гордеят.

Я пак, шведците ни правеха криви където ни Фанат, отделно преди този мач с нас имат финал на СП (58) и още два полуфинала на СП, общо взето отбор с традиции, да не говорим какви играчи са имали.

Същата тази Швеция, през 92 игра полуфинал на домашното си Евро и накрая условията за футбол като масов спорт в Скандинавия са такива ,че може само да мечтаем и непрекъснато се подобряват.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 20 яну 2025 14:09

В спорта днес, за да сме по-добри в сравнението, ни е нужно Косово. За футбола обаче не съм сигурен. Само дето Косово все още си е територия за мнозина ...
Докато не се отръскаме от колониалното си мислене и мислим само към коя империя да се присламчим, за да оцелеем, нищо друго не можем да очакваме освен някое ново Възраждане, но с идеите на Левски и на тези, които са радеели за свобода и справедливост.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 яну 2025 14:21

ikar написа:В момента сме в период на подготовка и трансферите са темата на дневен ред. Това е основната тема, това и определящото ще има ли надграждане или както обекновенно се случва 90% от новопривлечените се оказват в последствие фира?
Най споменаваното на последък име е това на анголеца Бени от отбора на Анди Краев.
https://www.youtube.com/watch?v=y0wAe-C ... TQuA%3D%3D
https://www.youtube.com/watch?v=vVft7yj ... TQuA%3D%3D
На първо четене от малкото което маже да се запознаем - много смело влиза в единоборствата /характерно за дефан.халфове/ не се страхувада търсидълги подавания, неизчерпаема енергия.
Като минус може да забележим - почти не използва левият крака и дори и да се позиционира в близост до вратата не шутира..
Интересно е че според трансфермарк. цената е 650х.Е. Струва ли си 2/3 от заделените от спонсора 1мил.Е за селекция да се реализират само за един футболист?

Изглежда добре на клипче. Макар и малко хилав. Откъде е информацията за €1 000 000 само за селекция? Ако успеят да продадат Майкон и Мустафа ще има кинти. И Хулио, ако намери нещо като нов Бедоя от долните испански дивизии - супер. Остава вратар, десен защитник, дясно крило и ако продадат Сангаре - таран. Нищо работа. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 яну 2025 14:28

Странджата написа:В спорта днес, за да сме по-добри в сравнението, ни е нужно Косово. За футбола обаче не съм сигурен. Само дето Косово все още си е територия за мнозина ...
Докато не се отръскаме от колониалното си мислене и мислим само към коя империя да се присламчим, за да оцелеем, нищо друго не можем да очакваме освен някое ново Възраждане, но с идеите на Левски и на тези, които са радеели за свобода и справедливост.

Офтопик: Не съм чул някой около нас да има успехите ни в художествената гимназия, скорошните такива в щангите, борбата, бокса, таекуондото, плуването. Интересно ми е някой косоварски тенисист знаеш ли? Той "играта" неслучайно написа за колективните спортове. В индивидуалните, въпреки неангажираността на държавата, все още сме си добре. Ако пък имахме нормална държава, представяш ли си къде можеше да сме?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 яну 2025 14:43

metodito написа:
Странджата написа:В спорта днес, за да сме по-добри в сравнението, ни е нужно Косово. За футбола обаче не съм сигурен. Само дето Косово все още си е територия за мнозина ...

Офтопик: Не съм чул някой около нас да има успехите ни в художествената гимназия, скорошните такива в щангите, борбата, бокса, таекуондото, плуването. Интересно ми е някой косоварски тенисист знаеш ли? Той "играта" неслучайно написа за колективните спортове. В индивидуалните, въпреки неангажираността на държавата, все още сме си добре. Ако пък имахме нормална държава, представяш ли си къде можеше да сме?

Ба, Мето, ама понякога избиваш рибата - а за Дуа Липа и Рита Ора чувал ли си, че са световно известни, дори над нивото на наш Григорий, ок в друг развлекателен "жанр". Измислиците с бронзовите добичета с купени медали не ми се коментират, а в щангите и борбата отдавна вече не сме сила - просто късмет, че отрязаха руснаците, макар че те нашите в борбата не са точно българи. Та за какво си говорим изобщо - край на офтопика?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 яну 2025 15:52

tmanolov написа:
metodito написа:

Ба, Мето, ама понякога избиваш рибата - а за Дуа Липа и Рита Ора чувал ли си, че са световно известни, дори над нивото на наш Григорий, ок в друг развлекателен "жанр". Измислиците с бронзовите добичета с купени медали не ми се коментират, а в щангите и борбата отдавна вече не сме сила - просто късмет, че отрязаха руснаците, макар че те нашите в борбата не са точно българи. Та за какво си говорим изобщо - край на офтопика?

Дуа Липа, в кой спорт участваше. Да, по-добре да спрем с офтопика. Ти наистина ли написа Дуа Липа в разговор за спорт? :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 20 яну 2025 18:13

Till.Lindemann написа:
blue avalanche написа:Явно нови играчи няма да се взимат.
Сангаре играе като за трансфер.
На вратата - беше направено и невъзможното да бъде унищожен Андонов. Каквито и качества да е притежавал. И ще се молим Маркович да не се счупи. Не че той е "върха на сладоледа"...
В защита - хвани единия, удари другия. С преместването на Цунами в средата, нито "средата" оправихме, нито левият фланг цъфна и върза.
В средата ще се гърчим с Охенета, Чандъровци, Икени, Фадиги... Все отбор юнаци.
Плеймейкър - йок.
Ще продължаваме да "търсим позицията на Петков". Това е въпрос за 1 милион долара.
Отпред очаквам мощна конкуренция между Колев и Рупанов. Отсега виждам как треперят вратарите.
Пейката ни е абсолютна дантела...

+1.
Обективно и честно мнение, без сини очила.
От самозаблуди нямаме полза.

Да сини очила. Тези играчи от кого бяха привлечени.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 яну 2025 18:42

Вълчан написа:Да сини очила. Тези играчи от кого бяха привлечени.

Фадига - Костов
Охене - Генчев
Икена - Генчев
Маркович - Генчев
Друго?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 яну 2025 19:08

olimpi написа:
THE G.A.M.E написа:
Нема смисъл от грандоманщини.
За 4-тите, както писАх - Има изключения, които само потвърждават Правилото.
Например една Швеция, дето не се хвалят особено със спортните си успехи, ни унижиха в мача за 3-тото място, ама ако ги питаш - Т'ва не е нещо, с което се гордеят.

Я пак, шведците ни правеха криви където ни Фанат, отделно преди този мач с нас имат финал на СП (58) и още два полуфинала на СП, общо взето отбор с традиции, да не говорим какви играчи са имали.

Същата тази Швеция, през 92 игра полуфинал на домашното си Евро и накрая условията за футбол като масов спорт в Скандинавия са такива ,че може само да мечтаем и непрекъснато се подобряват.
Е, точно това имам на предвид.
Виждаме успехите на отборно ниво на едни шведи... Да не отварям дума за зимните спортове, но хората не се имат за "спортна нация".
А ние действително се превъзнасяме и следват драми, ама направо индийски такива, когато българи не мачкат в даден спорт.
На какво отгоре ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”