Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот tmanolov » 06 юли 2024 14:16

Мноу ме кефят лафовете как в Левски нямало пари - па ние само за последната гидина имаме изходящи за 23 милиона лева. 23 милиона лева. Пак ще го кажа - 23 милиона лева! Ок, нека са чисто 15 милиона лева. Само от играчите на Мъри (и Дарлан)! Отделно карти, ект, билети, мърч и некви къси от палмите. Срещу това има 5 милиона платени на нап и твай. Къде са парите? Кой и къде ги завлече? Защо няма селекция? Ай сиктир, че съм в Гардаленд и да не си хабя нервите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 юли 2024 14:24

groti написа:...
Ами ако..Ами ако не? Айде да ги чакаме до Коледа. После ще ги гоним. После ще чакаме другите до лятото. После ще ги гоним. После ще чакаме новите до Коледа и ще ги гоним.
Четете и разбирайте "ако някой ги е гледал ок". Само дето не знаем кой е гледал тия негра, нали? Генчев ли, някой агент ли ги пробутва? Къде и кога са ги гледали? За кой отбор са ги избирали? Щото Както знаем нямаме скаути, а щабът беше променен след края на сезона. Та съвсем естествено ми е интересно кой ги избира тия футболисти. Ще се поеме ли персонална отговорност или отново ще е групова безотговорност при евентуални издънки. Цитира 2-3 попадения.. мога да ти цитирам 10 издънки за всеки от тях. Лично на мен ми писна да чакам до Коледа в началото на лятото. Вече не съм на 7 , че така да я чакам тая Коледа. На хартия селекцията е тотална щета. Просто искам да знам кой и на каква база ги избира тия звезди. Ако ги е гледал някой и е видял потенциал супер. Но да знаем кой го е видял.

Прав си, че никой не поема персонална отговорност, но това е повсеместно явление. Хеле в милата ни Родина. Ако не искаш да чакаш Коледа, извади няколко милиона и купи футболисти за които не е необходима адаптация и сработване. Това с карти и фен артикули не става. В момента Левски е в положение "Паре нема, действай!" Каквито – такива. Това могат, това купуват. Когато "Собственикът" е с празни джобове, а директорите като четат сричат, друго не очаквам. Ако някога начело на клуба застане богат бизнесмен, или дузина яки спонсори, и назначат за директори умни, креативни и кадърни хора с нюх към печалбата, то тогава може да очакваме просперитет. Таванът за бивши футболисти да е СТД и да нямат достъп до финансовите дела. Всяка жаба да си знае гьола. Както в делиорманско. Иначе има много да е приказваме, но тримата управници знаят, че от нас феновете нищо не зависи и си живуркат в нищонеправене и в очакване на процент от входящите и изходящите трансфери.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 юли 2024 14:34

Съгласен съм с горните мнения, че пари няма действайте някак не е реално!!!! Продадохме доста и спечелихме доста, редно е да се даде отчет някакъв от едно платихме 5 милиона към НАП. Палмите подписаха нов договор, за двойни пари, това реално им е шанса да се рекламират, понеже им резнаха телевизията. Ще е хубаво да излезнат и обяснят, селекцията към момента изглежда леко бледа към този етап!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2024 14:40

tmanolov написа:Мноу ме кефят лафовете как в Левски нямало пари - па ние само за последната гидина имаме изходящи за 23 милиона лева. 23 милиона лева. Пак ще го кажа - 23 милиона лева! Ок, нека са чисто 15 милиона лева. Само от играчите на Мъри (и Дарлан)! Отделно карти, ект, билети, мърч и некви къси от палмите. Срещу това има 5 милиона платени на нап и твай. Къде са парите? Кой и къде ги завлече? Защо няма селекция? Ай сиктир, че съм в Гардаленд и да не си хабя нервите

Нали знаеш как обичам да правя "риъл-лайф" паралели. Амчи с държавата как е?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2024 14:42

scooool написа:Съгласен съм с горните мнения, че пари няма действайте някак не е реално!!!! Продадохме доста и спечелихме доста, редно е да се даде отчет някакъв от едно платихме 5 милиона към НАП. Палмите подписаха нов договор, за двойни пари, това реално им е шанса да се рекламират, понеже им резнаха телевизията. Ще е хубаво да излезнат и обяснят, селекцията към момента изглежда леко бледа към този етап!

Човек, и други хора го обясниха тук. Палмите не са вдигали нищо двойно. Това беше манипулация. Оня нюнюто и другия, ако влязат в Парлмента, ще са си като вкъщи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2024 14:44

Аз имам големи надежди за Мислович. Но трябва да се работи с момчето и да се изчака. А при нас се чакат основно само некадърниците. Дано не са вярни спекулациите, че Генчев не го иска.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2024 14:50

wilge написа:
groti написа:От дспорт потвърдиха за трансферите... Ужас! 3та португалска и втора хърватска. Дано не домъкнат някой от 2ра малтийска... Ако някой ги е гледал ок.. Въпросът е къде ги е гледал. Само по ютуб или са наблюдавани от някой от клуба. Иначе и Тиам дойде от 2ра унгарска, Дембеле беше ритал някъде по долните групи. Също интересно ако се окажат очаквано лош избор дали някой ще поеме отговорност за тези трансфери.
Дотук трансферите ни са за нивото на Ботев Враца.

Малеее, колко трансферни капацитети! Никой ли не е чул приказката "Богатият – как знае, бедният – как може." Някои недоволстват, че Левски не купува национали като делиорманци и ловчанлии. Има си обяснение.
На Герена дойдоха група бразилски селянчета и резерва в Етър. Виждаме ги къде са сега. Ами ако догодина гледаме повторение? Футболът е и бизнес. Купуваш евтино нешлифован диамант, обработваш го и продаваш на печалба. Не завиждайте на припоците защото не мисля, че скъпите им трансфери са оправдани. При правилна работа може да се окаже, че Майкон, Алдаир, Колев, Лима, Маркович, Бала и Фадига не са трасферни разочарования. Гледах ги как пипат топката по време на контролите. Да не забравяме, че хората се аклиматизират различно.
Нека не тролим новите до Коледа, нищо че идват от непрестижни отбори. Първо да ги видим на живо.
Да ти припомня трансферната история на Тиам и Дембеле. Има я в нета. Хали Тиам бе взет под наем в Левски след прекратен наем в Динамо Москва. Но бе собственост на МТК Будапеща. Гарра Дембеле дойде от Локо Пд където беше вкарал само 5 (пет) гола.

Сравняваш млади футболисти с доста... немлади такива. Охене, Фадига и Колев са непродавяеми. Маркович, предвид визитката му - също. Както и португалеца. На 27 ли е?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юли 2024 15:25

wilge написа:
groti написа:...
Ами ако..Ами ако не? Айде да ги чакаме до Коледа. После ще ги гоним. После ще чакаме другите до лятото. После ще ги гоним. После ще чакаме новите до Коледа и ще ги гоним.
Четете и разбирайте "ако някой ги е гледал ок". Само дето не знаем кой е гледал тия негра, нали? Генчев ли, някой агент ли ги пробутва? Къде и кога са ги гледали? За кой отбор са ги избирали? Щото Както знаем нямаме скаути, а щабът беше променен след края на сезона. Та съвсем естествено ми е интересно кой ги избира тия футболисти. Ще се поеме ли персонална отговорност или отново ще е групова безотговорност при евентуални издънки. Цитира 2-3 попадения.. мога да ти цитирам 10 издънки за всеки от тях. Лично на мен ми писна да чакам до Коледа в началото на лятото. Вече не съм на 7 , че така да я чакам тая Коледа. На хартия селекцията е тотална щета. Просто искам да знам кой и на каква база ги избира тия звезди. Ако ги е гледал някой и е видял потенциал супер. Но да знаем кой го е видял.

Прав си, че никой не поема персонална отговорност, но това е повсеместно явление. Хеле в милата ни Родина. Ако не искаш да чакаш Коледа, извади няколко милиона и купи футболисти за които не е необходима адаптация и сработване. Това с карти и фен артикули не става. В момента Левски е в положение "Паре нема, действай!" Каквито – такива. Това могат, това купуват. Когато "Собственикът" е с празни джобове, а директорите като четат сричат, друго не очаквам. Ако някога начело на клуба застане богат бизнесмен, или дузина яки спонсори, и назначат за директори умни, креативни и кадърни хора с нюх към печалбата, то тогава може да очакваме просперитет. Таванът за бивши футболисти да е СТД и да нямат достъп до финансовите дела. Всяка жаба да си знае гьола. Както в делиорманско. Иначе има много да е приказваме, но тримата управници знаят, че от нас феновете нищо не зависи и си живуркат в нищонеправене и в очакване на процент от входящите и изходящите трансфери.

Ама, аз съм съгласен с много от казаното от теб. Просто не разбирам кой и как прави трансферите. Това ме интересува мен. Ако взимаме просто за да вземем някой е тъпо. Ти сигурно не си хващаш гадже за да не седиш сам? Защото ако ми кажеш взимаме 21 годишен футболист от 2ра белгийска ще съм оптимист. Току виж излезе скрито бижу. Ама на 25-26 ако риташ в трета португалска или втора хърватска има нещо кофти. Пак може да излезе коз от някъде, но шансът е много малък. Все си мисля, че ако е нещо с малко блясък дори в тези футболни държави биха го видяли. Това не е Бразилия, където всеки втори рита футбол и в 3-4 група може да изкочи звезда. Има ли план за развитие на този отбор или просто заместваме еднакво слаби играчи? Щото Роналдо за онзи негро звучи като кон за кокошка. И не съм съгласен с вечната опорка за парите. Уж вече сме в топ 4 по пари в Дриша лига. Нали дишахме спокойно. Е, къде са парите за инвестиция. Къде са 1-2 мил евро, които да ги сложим в играчи, които ще продадем после с печалба. Или къде са скаутите дето могат ги изнамерят тия. Ей така си се носим по течението...Ми най-добрият ни трансфер дотук е Антоан Стоянов, дето не го искаха Емполи. Интересно ми е кой ги иска тези негра, кога ги гледа и как прецени, че са достатъчно качествени за отбор дето уж всеки сезон се бори за призови места. За мен просто играем хазарт в момента. Само че както много колеги казаха славизацията върви с пълна сила. И не говоря за титли, а да излезем и да се сбием с някой от конкурентните отбори. Пак ли ще ядем бой от тирето? Като гледам тяхната селекция не е за страшни пачки, но изглежда избират далеч по-сигурни футболисти. За луноходец няма да говоря. Там е ясно. Работи се правилно и се изливат милиони. Тук се изливаха милиони, но не се работеше правилно. С тези футболисти не виждам как ще се борим за тройката и ЕТ с тирето, които задържаха тримата скандинавци и взеха някакви надъхани младоци. Нито с обиграния отбор на ЧМ. После пак 4-5, пак няма турнири, пак ама сега пари откъде. Ясно е кой е виновен.
110 години любов!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 06 юли 2024 15:37

Браво на Генчев за това, че е готов да махне тези които не се раздават за Левски. Джемилито е техник, обаче тактически е гола вода, Мислович нищо не показва, че заслужава да е в Левски. Имам голями надежди за сенегалеца. Ето това е централен нападател.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юли 2024 15:44

metodito написа:
wilge написа:
groti написа:От дспорт потвърдиха за трансферите... Ужас! 3та португалска и втора хърватска. Дано не домъкнат някой от 2ра малтийска... Ако някой ги е гледал ок.. Въпросът е къде ги е гледал. Само по ютуб или са наблюдавани от някой от клуба. Иначе и Тиам дойде от 2ра унгарска, Дембеле беше ритал някъде по долните групи. Също интересно ако се окажат очаквано лош избор дали някой ще поеме отговорност за тези трансфери.
Дотук трансферите ни са за нивото на Ботев Враца.

Малеее, колко трансферни капацитети! Никой ли не е чул приказката "Богатият – как знае, бедният – как може." Някои недоволстват, че Левски не купува национали като делиорманци и ловчанлии. Има си обяснение.
На Герена дойдоха група бразилски селянчета и резерва в Етър. Виждаме ги къде са сега. Ами ако догодина гледаме повторение? Футболът е и бизнес. Купуваш евтино нешлифован диамант, обработваш го и продаваш на печалба. Не завиждайте на припоците защото не мисля, че скъпите им трансфери са оправдани. При правилна работа може да се окаже, че Майкон, Алдаир, Колев, Лима, Маркович, Бала и Фадига не са трасферни разочарования. Гледах ги как пипат топката по време на контролите. Да не забравяме, че хората се аклиматизират различно.
Нека не тролим новите до Коледа, нищо че идват от непрестижни отбори. Първо да ги видим на живо.
Да ти припомня трансферната история на Тиам и Дембеле. Има я в нета. Хали Тиам бе взет под наем в Левски след прекратен наем в Динамо Москва. Но бе собственост на МТК Будапеща. Гарра Дембеле дойде от Локо Пд където беше вкарал само 5 (пет) гола.

Сравняваш млади футболисти с доста... немлади такива. Охене, Фадига и Колев са непродавяеми. Маркович, предвид визитката му - също. Както и португалеца. На 27 ли е?

Алдаир е на 24.. Основното ми притеснение е дали тези футболисти някой ги е наблюдавал. Визитките им са покъртително зле, но бих приел, че може да са удар ако излезе някой и каже - наблюдавам ги от еди колко си време и смятам, че могат да блеснат в Левски.
110 години любов!

Върни се в “Левски”