Бокс (Всекидневна)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бокс (Всекидневна)
Чар иска реванш ! В Дубай. Не зная какво е било писано в договора.
-
- Контакти:
Ще дават ли някъде по българска телевизия Усик - Фюри ? През май месец пак никъде по бг тв не даваха първия мач. 

Рашка капут, Буданов салют ! 

-
- Контакти:
Некви стриймове за мача ? Май още в 17:30ч започва подгряващата програма от мачове. Рияд е няколко часа напред спрямо бг тайм.

-
- Контакти:
https://livetv.sx/bg/eventinfo/25486950 ... yson_fyri/
Линкове за мача, всичките са отлични !
Линкове за мача, всичките са отлични !

Някой има ли мнение относно мача? Аз не го гледах целия така, че за сега съм пас, но при първа възможност ще го изгледам на запис.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Първите рундове бяха за Фюри, но Усик ставаше все по-добър в хода на мача. Бих казал 57:43 за Усик и заслужен успех. Просто е по-добър в момента.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Големи очаквания , малко зрелище. Липсва стила на американската тежка категория от по-далечното и близко минало.
Изгледах щялата боксова гала вечер, финалния мач беше най-слабия. Бях са циганина, но украинеца беше по-добър. Според мен дадоха две карти повече на циганина. По-точково изражение трябваше да е по-категорично за Усик.
sapio0o написа:Първите рундове бяха за Фюри, но Усик ставаше все по-добър в хода на мача. Бих казал 57:43 за Усик и заслужен успех. Просто е по-добър в момента.
Kaква е тая точкова система, за пръв път виждам такава? :D
Тайсън има 4 рунда, останалите са за Усик. Колко по-категорично да е?? По скоро е обратното - Усик спечели, но в никакъв случай убедително. Поне не и за мен. И то не защото нямаше нокдауни, просто всички рундове бяха на косъм. Циганина игра много добре на котри, беше супер бърз, подвижен и ударите изобщо не го нараниха общо взетоmiro_rz написа:Според мен дадоха две карти повече на циганина. По-точково изражение трябваше да е по-категорично за Усик.
Edit: Сега проверих, няколко медии в областа на бойните спортове са присъдили същия резултат 116-112, има и оценки 115-113
Явно аз клоня повече към мнението на Антъни Джошуа 115-114
Форбс и Еди Хърн го смятат за X