КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Добър вечер червени ми приятелю
Днеска пуснах за 5 минути мача им срещу люляците и след 3-4 минути тишина започнаха да пеят любимите им песни - за говеда и за разни работи за Левски, които ги нямат. Вчера нито един път не чух в Бургас да се пее нещо против тях, но те нямаше как да пропуснат. Единствената им радост за 6 месеца е загубата на Левски във финала. Те живеят заради Левски и за провалите на Левски. Живеят, за да мразят Левски.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT
истината е че нашите с изключение на Гаджев,Абди-то и Минев бяха налели гипса до кръста. Все едно играят с Барселона, Реал или Байерн.
gdlk написа:истината е че нашите с изключение на Гаджев,Абди-то и Минев бяха налели гипса до кръста. Все едно играят с Барселона, Реал или Байерн.
Затова само двамата са национали.
- Red thunderstorm
pehopeho написа:Трудно ми е да ти го обясня. Ти си станал от ЦСКА, аз съм се родил от Левски. Хайде със здраве, червени ми приятелю и ако си разбрал поне частица от това, което написах, значи си станал малко по-добър!
Как пък го определяш кой с какво ще стане малко по-добър? Може би левскарската общност е критерий за доброта и ти като неин представител си призван да съветваш "различните" как да се държат, за да станат по-добри?
Странно! От цялата шитня става ясно, че ти е харесала екскурзията. Браво! Пак да отидеш! Може по същия повод и със същия завършек. Само не разбрах как си се родил от Левски. Или вие имате уникалната способност да се раждате с клубна принадлежност - дамгосани, жигосани...знам ли, а останалите простосмъртни живеят около 20 години и тогава видиш ли си избират някой отбор...Всъщност това ви мислене и поведение е заложено в гените на породата ви. И пак то е виновно за страданията, които неизбежно си причинявате сами/в повечето случаи/.
не знам какво може да се каже след такъв мач...
Правихме ужасен сезон, откри ни се шанс за купа и пак го изпуснахме.
Гадно е, но Черно море бяха по-добри в този мач. При 11 на 11 ни надиграваха, а при 11-10 бяха равностойни и си чакаха шансовете. Имаха и малко късмет и нещата им се получиха. Не мисля, че имат по-добри футболисти от нас, но бяха доста по-мотивирани и борбени. Особено черничкият им нападател. Не е истина как ги разнасяше нашите хубостници.
Въпреки, че изиграхме сравнително слаб мач, двубоя постоянно се развиваше в наша полза. Човек повече, гол преднина а-у. И на края като тръгнахме да бавим и го издухахме.
Най-гадно ми стана за хората, които бяха дошли от всички краища на България и пак се прибраха разочаровани. Лазур никога не е бил толкова пълен, сигурен съм. Имаше отлична възможност клуба да изкара бая пари от мача с Лудогорец за супер купата и първата среща в ЕКТ, но не би.
Сега пак ще трябва да събираме свободни агенти и да чакаме да случим на по-талантливи.
Честита купа на феновете на Черно море - извоюваха си я.
САМО "ЛЕВСКИ"!
Правихме ужасен сезон, откри ни се шанс за купа и пак го изпуснахме.
Гадно е, но Черно море бяха по-добри в този мач. При 11 на 11 ни надиграваха, а при 11-10 бяха равностойни и си чакаха шансовете. Имаха и малко късмет и нещата им се получиха. Не мисля, че имат по-добри футболисти от нас, но бяха доста по-мотивирани и борбени. Особено черничкият им нападател. Не е истина как ги разнасяше нашите хубостници.
Въпреки, че изиграхме сравнително слаб мач, двубоя постоянно се развиваше в наша полза. Човек повече, гол преднина а-у. И на края като тръгнахме да бавим и го издухахме.
Най-гадно ми стана за хората, които бяха дошли от всички краища на България и пак се прибраха разочаровани. Лазур никога не е бил толкова пълен, сигурен съм. Имаше отлична възможност клуба да изкара бая пари от мача с Лудогорец за супер купата и първата среща в ЕКТ, но не би.
Сега пак ще трябва да събираме свободни агенти и да чакаме да случим на по-талантливи.
Честита купа на феновете на Черно море - извоюваха си я.
САМО "ЛЕВСКИ"!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
-
- Контакти:
Надявам се най-сетне Левски да тръгне по правилния път - обявяват се 1-2 нулеви години, обиграват се собствени юноши, както и перспективни 19-20 годишни момчета от Б и В групите и след няколко години Левски ще бъде там където му е мястото, а и ще има играчи, готови за по-големи първенства, които ще носят солидни приходи. Примерът на Литекс е показателен. Да се взимат чужденци на по 29-30 години е престъпление към собствените кадри. А и тези чужденци са практически непродаваеми.
Neron написа:Днеска пуснах за 5 минути мача им срещу люляците и след 3-4 минути тишина започнаха да пеят любимите им песни - за говеда и за разни работи за Левски, които ги нямат. Вчера нито един път не чух в Бургас да се пее нещо против тях, но те нямаше как да пропуснат. Единствената им радост за 6 месеца е загубата на Левски във финала. Те живеят заради Левски и за провалите на Левски. Живеят, за да мразят Левски.
Тома не е много на място в тема, пусната специално за обяснение на червените приятели.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Същата ситуация като след финала с Берое 3-ти ден на успокоителни, докараха ме до нервна криза тия...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
защо написа:Neron написа:Днеска пуснах за 5 минути мача им срещу люляците и след 3-4 минути тишина започнаха да пеят любимите им песни - за говеда и за разни работи за Левски, които ги нямат. Вчера нито един път не чух в Бургас да се пее нещо против тях, но те нямаше как да пропуснат. Единствената им радост за 6 месеца е загубата на Левски във финала. Те живеят заради Левски и за провалите на Левски. Живеят, за да мразят Левски.
Тома не е много на място в тема, пусната специално за обяснение на червените приятели.
ха ха чуй,чуй : ти си станал привърженик на цска, А АЗ СЕ РОДИХ ЛЕВСКАР.
тази есен пак целия стадион ще пее за "Левски" ,сектор "Г" против синия отбор ,сектор "Б" за синия отбор.
ако "нацинналната кауза за спасяване на цска не сработи'
pehopeho написа:Добър вечер червени ми приятелю! Виждам, живо се интересуваш, какво става, как съм след снощния загубен финал. Добре, ще драсна няколко реда да ти направя кефа. Ако обаче очакваш оправдания и сълзи, по-добре не чети, няма да има такива. Да ти разкажа за вчерашния ден а? Добре. Станах сутринта изпълнен с трепет, гледах часовника и чаках тръгването към Бургас. Стана време, по магистралата - малък ад. Ремонти, задръствания, а пътят - дълъг. Но с приятна компания, песни и шеги, водени единствено от любовта си към Левски, пътуването мина неусетно! На влизане в Бургас, изненада! Организаторите бяха отделили цял булевард за паркиране на колите на феновете. Полицаи през няколко метра, учудващо учтиви, помагаха за паркирането, а коли много. Регистрации от Видин до Кърджали и от Силистра до Благоевград. Десетки хиляди, бяха пропътували стотици километри за да подкрепят Левски. Половин Бургас беше залят от синята лавина. Накъдето и да се обърнеш - сини фанелки, шалове, песни. Може би се питаш червени ми приятелю, защо всички тези хора бяха там?! Трудно ми е да ти обясня. Ако някога червени ми приятелю разбереш, какво значи да обичаш, умножи го по безкрайност и може би ще добиеш бегла представа защо тези хора бяха там!!!
Паркирахме и тръгнахме, към Морската градина. Времето - разкошно, слънце, море, плаж, красиви момичета, студена бира и топла скара. Идилия! Хапнахме и към стадиона. Тук трябва да заявя, че стадион Лазур не е подходящ за такъв финал. Или поне не финал в който участва Левски. Хубав е стадиона, но е малък за многобройните сини привърженици.
Мача започна. Борба, единоборства и двата отбора не отстъпват и са готови на всичко за да вземат купата. Няколко седмици в нета заблудени тролове се опитваха да ни обяснят, как всичко е решено и едва ли не цялата държава ще помага на Левски да вземе купата. Ти повярва ли, червени ми приятелю? Аз не. Минутите минават, Левски изпуска, резултатът е равен и тогава идва той. Испанския Магьосник (умишлено го пиша с главна буква), за кой ли път този сезон, с ювелирно изпълнение праща топката във вратата! ГОООЛ! Левски повежда минути преди края и вече се виждаше с купата. Публиката ликуваше! А каква публика само! Не мога да я опиша, тази атмосфера трябва да се изживее! Пожелавам ти червени ми приятелю някой ден да изпиташ подобно нещо! Невероятно беше и аз бях там, част от всичко това! И тогава дойде продължението. Левски беше на секунди от победата, беше. Всички знаем какво стана после. Знам червени ми приятелю, че си се зарадвал искрено на неуспеха на Левски. Не те виня, пожелавам ти някой ден да изпиташ и други чувства, по-възвишени. Мача свърши, купата е във Варна. Честито на моряците, напълно заслужена победа. Цял мач с човек по-малко и не отстъпиха изобщо. Това беше, което ни липсваше в този мач - дух и воля за победа. И сега какво? Дали слънцето ще изгрее и утре? Ще изгрее червени ми приятелю, ще изгрее и утре и другиден. Вчера и друг велик отбор загуби финал. Борусия Дортмунд в последния мач на Юрген Клоп, но живота продължава. Дали съжалявам, че бих 800 километра и похарчих 100 лева за един загубен финал? Ти как мислиш, червени ми приятелю? Съжалявам?! Грешиш! Беше незабравимо преживяване и пак бих го направил. Не го разбираш ли? Трудно ми е да ти го обясня. Ти си станал от ЦСКА, аз съм се родил от Левски. Хайде със здраве, червени ми приятелю и ако си разбрал поне частица от това, което написах, значи си станал малко по-добър!
Здравей,
Ама само да знаеш,че ние имахме подобен мач на същия стадион преди 3-4 години