Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: В Англия скандално пренебрегнаха Бербатов за Играч на сезона

Мнениеот ehh » 05 апр 2011 16:45

Вижте, тази класация едва ли се уповава само на суха статистика. Прави се сигурно и от субективни фактори като впечатления, мнения на важни фактори в английския футбол и т.н. Да, Берба вкарва много, има си прилично семейство, пример извън терена, но просто не е този човек-отбор, който се търси в задачата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 05 апр 2011 16:47

nqkoisitam написа:Добре, нека оставим фактите, че Бербатов е българин и играе за Ман Ю.

1. Има 20 гола
2. Дърпаше и все още дърпа Юнайтед.
3. Преди миналия месец да получи треньорска контузия си беше доста постоянен в изявите си.

Бейл дето не игра половината сезон ли ?
Скот Паркър ? Това е Скот Паркър бе хора, че Малуда заслужава много повече от тоя да е там.

Виж, за Чарли Адам не може да се спори. За Тевез също. Насри ми е малко излишен.

ПС: Никой не твърди, че Бербатов ТРЯБВА да е играч на сезона, но да не е в класацията е смешно.
Същото се отнася и за Нани (колкото и да не ми е приятен)

+1
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 апр 2011 16:51

Винаги са ми били смешни тия класации!
Първо: тоя,който ще вземе наградата НЯМА да е благодарение на самия него,тъй като и другите му съотборници са помагали!Все пак футболът е колективен спорт!И ВТОРО като имаме една класация как ще прецениш,примерно,кой е свършил по-добра работа,да кажем, един вратар и един нападател(при положение,че играят на различни постове)!Трябва да има поне 4-5 класации,а не 1!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 апр 2011 16:52

nqkoisitam написа:Добре, нека оставим фактите, че Бербатов е българин и играе за Ман Ю.

1. Има 20 гола
2. Дърпаше и все още дърпа Юнайтед.
3. Преди миналия месец да получи треньорска контузия си беше доста постоянен в изявите си.

Бейл дето не игра половината сезон ли ?
Скот Паркър ? Това е Скот Паркър бе хора, че Малуда заслужава много повече от тоя да е там.

Виж, за Чарли Адам не може да се спори. За Тевез също. Насри ми е малко излишен.

ПС: Никой не твърди, че Бербатов ТРЯБВА да е играч на сезона, но да не е в класацията е смешно.
Същото се отнася и за Нани (колкото и да не ми е приятен)

Много си прав ! По заслуги Бербатов и Чарли Адам ТРЯБВА ДА СА ПЪРВИ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОМИНИРАНИ !
Всичко друго са ГЛУПОСТИ !
Освен двама от изпадащите отбори , кой от номинираните е направил половин сезон ? Единия от тези които нямат 22 мача този сезон е ГОЛМАЙСТОР и евентуално шампион , но не е номиниран :)
При толкова не постоянен сезон от всички играчи във ВЛ , единствените двама които заслужават да са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОМИНИРАНИ ги изброих !!!!!!!!!!!
Това , че голмайстора ЕВЕНТУАЛНО има проблем със треньора си , НЕ ЗНАЧИ че незаслужава да е поне във петицата т.е. за глупавите да е номиниран .
Стегнете се малко и стига слобейте . ПОДКРЕПЯЙТЕ си отборите !

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 апр 2011 16:56

ehh написа:Вижте, тази класация едва ли се уповава само на суха статистика. Прави се сигурно и от субективни фактори като впечатления, мнения на важни фактори в английския футбол и т.н. Да, Берба вкарва много, има си прилично семейство, пример извън терена, но просто не е този човек-отбор, който се търси в задачата.

Друга година въобще няма да влизам във спор дали Бербатов заслужава да е номиниран , даже и ако вкара пак толкова голове за любимия ми отбор . НО във този непостоянен за ВСИЧКИ игачи във Вишата Лига , Бербатов и Чарли ЗАСЛУЖАВАТ ДА СА НОМИНИРАНИ . Този сезон няма лидери като предишни .

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 05 апр 2011 16:59

.. ще го номинират за резерва на сезона .. между другото ще ми е интересно дали някога ще излезе на яве защо всъщност съра го закова на пейката ...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 05 апр 2011 17:03

batceko написа:.. ще го номинират за резерва на сезона .. между другото ще ми е интересно дали някога ще излезе на яве защо всъщност съра го закова на пейката ...

Важното е че е там , където 500 000 професионални играчи и милиони фенове могат само да мечтаят :) А някои само да злобеят !
ПОДКРЕПЯЙТЕ СИ ОТБОРИТЕ !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 апр 2011 17:05

Angoff написа:Реал Мадрид точно заради това няма да станат шампиони...защото изгубиха точки срещу "слабаците" ... ама какво ли обяснявам , извадете головете на Бербатов с/у тези слабаци и ги вижте , къде ще са в класирането да не говорим за Бербатов - Ливърпул 3-2 :!:

Да така е ... и поне аз не го отричам. Головете срещу слабаците също са много важни... не може да станеш шампион без да биеш слабаците... но погледнете и безпристрасно малко... както не може да станеш шампион без да биеш слабаците - така и не може да станеш играч на годината ако вкарваш само на тях...
Ето един Игуин дето се скъсваше да вкарва в решени мачове и главно на слабите отбори случайно да е станал играч на годината или нещо такова? Да скъсва се да вкара на тях, но не е особено почитан дори от феновете на Реал... и не е нужно щом не харесваш даден играч то непременно това да се окачествява като злоба или нещо подобно...не е ли така?

sMotLiO написа:тръгнаха да делят головете на Бербатов - изпадащи-средняци-големци :lol: :lol: :lol: Никъде освен в България не делят така головете,но то тука са разбирачите все пак :lol: :mrgreen: Браво момчета,доказахте се за пореден път!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Никъде? Ами щом е никъде що бербатов не е номиниран за играч на годината и защо феновете на Юнайтед в АНглия предпочитат нападение Ернандес- Руни? Също би ми било много интересно след като в Англия го "мразят и скандално са го пренебрегнали" дали има поне една статия в преса която не е Българска по този въпрос ? Поне един вестник в поне една държава да се възмущава на тези "скандални" номинации? В Англия ? Някой Манчестърски ? Или в Европа? Или където и да е ... поне един има ли? Или тези конспирации ги виждаме само ние тук?

---

пп един въпрос имам и найстина незнам отговра ... не питам с цел заяждане или нещо подобно. тЪ някой помни ли Анелка дали беше номиниран за играч на годината когато стана голмайстор на ВЛ ? И то като се има предвид, че вкара головете си доста преди края на сезона и преди обявяването на съответните номинации подобно на Бербатов?
Ако някой помни нека сподели...?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2011 17:17

Ми и Снайдер трябваше да е в тройката за Златната топка, ама не беше. Тази класация обикновено е доста относителна и субективна, така че не е болка за умиране дали Бербатов го има или няма.
Иначе от номинираните-Чарли Адам заслужава да спечели.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 05 апр 2011 17:34

За всички тъпанари по-горе дето сте много доволно задоволени. Махаме Митко от цялата работа, ей така за да ви е кеф. Направете сравнение:

Нани - Бейл
Чикарито - Тевез
Руни - Насри

Тия от лево на тирето са в пъти по-добри от тия от десно. Статистически, физически, технически, даже са и по-красиви. Ама ги нема. А па пъхнали Видича, който горкия прави най-слабия сезон в кариерата си.
Барем ви светне лампата, да видите че тая класация е пълна тъпотия, която даже и не официална засега.

Моем да спорим само за красотата.

Върни се в “Футбол - Свят”