Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Milkoy » 10 фев 2014 01:00

wolf написа:
Milkoy написа:Колко точки сме пред Юнайтед?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=xoMgnJDXd3k

9 точки 13 кръга преди края колко да сме. Това от преди 1989та не се е случвало

Звучиш все едно те е яд. Виж линкчето, аз мога да сметна колко са точките ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 фев 2014 01:35

Milkoy написа:
wolf написа:

яд ме е че не се е случвало, и че аз лично помня само един сезон когато сме били пред тях. а линкчето ти няма нищо общо с казаното от теб, затова и казах това което казах.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 фев 2014 11:05

На път са да ни развалят неизмеримия кеф тоя сезон :mrgreen: :mrgreen:
Man United’s board are set for crisis talks with the Old Trafford side ready to axe manager David Moyes after his side failed to overcome bottom of the table Fulham.

CaughtOffside understands that Man United’s American owners are beginning to ran out of patience with Moyes and are ready to sack the Scot and will look to turn to Sir Alex Ferguson as a possible short term replacement to take charge until the summer.

The Glazers are well aware of the financial cost that would befall Man United should they fail to secure a top four finish and the damage that such an eventuality could do to the club’s reputation is clearly not lost on any connected with the Premier League title holder’s.

Moyes saw his side fail to secure all three points against bottom of the table Fulham, a result that leaves Man United nine points from fourth ahead of key Premier League fixture against Arsenal, an away trip to in-form Crystal Palace ahead of facing Olympiakos in the Champions League.

Man United made finances available to Moyes in the January transfer window and Juan Mata arrived from Chelsea though the big name capture has not helped the club’s continued runof poor form.

iznenada

Мнениеот iznenada » 10 фев 2014 11:18

Стила на манафите ,прилича много на тоя на Далглиш. Това не е стил ,който да подхожда на големите отбори.
При Далглиш ,също имахме едни постояни центрирания към Керъл . Това ,както съм казвал много пъти ,е стила на малките посредствени отборчета ,от долната половина на таблицата. Типичен британски стил ,праволинеен ,еднообразен,неефектевиен и лесно разгадаем. Тук ,спокойно може да се играе без халфове ,тъй като в тоя стил ,няма грам креативност и изобретателност.Техничните халфове ,страдат най много от тоя стил . И за това ,аз казах ,че тоя трансфер на Мата ,е грешка за самия Мата най вече. Той няма да е ефективен в тоя отбор .Той няма да може да покаже силните си качества на плеймекър и няма е същия Мата ,който познаваме . Виждаме вчера ,как и той започна да центрира всяка топка . Ужас.
Като фен на Ливърпул ,пожелавам на Мойс да остане ,тъй като виждам в него ,много прилики ,с един тотално провалил се Далглиш.
Специално за вчерашния мач ,освен грозния стил на игра ,грешката на Мойс ,беше ,че дръпна прекалено много отбора си в половината на Фулъм.
Фулъм го хаванаха на контраатака и вкараха два гола а можеха и още един чист ,но Ричардсън я отигра като нашия некадърник Хендерсън. Като нямаш достатъчно бързи дефанзивни играчи ,които да прибират ..нямаш право толкова да се оголваш отзад и да подценяваш противника .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 10 фев 2014 12:24

wolf написа:
Milkoy написа:
wolf написа:

яд ме е че не се е случвало, и че аз лично помня само един сезон когато сме били пред тях. а линкчето ти няма нищо общо с казаното от теб, затова и казах това което казах.

E как да няма общо? Който разбрал, разбрал, няма да се обяснявам повече. Relax

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 10 фев 2014 20:55

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 фев 2014 10:47

Гледах тоя Уил Хюз срещу Челси за ФА Къп преди месец и снощи срещу КПР. Не знам какво му харесвате на тоя младеж, но за мен играта му е отвратителна. Някой го беше сравнявал с Дел Пиеро. Пълен абсурд.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 фев 2014 12:58

Liverpool forever_95 написа:Гледах тоя Уил Хюз срещу Челси за ФА Къп преди месец и снощи срещу КПР. Не знам какво му харесвате на тоя младеж, но за мен играта му е отвратителна. Някой го беше сравнявал с Дел Пиеро. Пълен абсурд.

Познай кой твърдеше че е страшен и след малко ще се отметне от думите си.

iznenada

Мнениеот iznenada » 11 фев 2014 13:06

Liverpool forever_95 написа:Гледах тоя Уил Хюз срещу Челси за ФА Къп преди месец и снощи срещу КПР. Не знам какво му харесвате на тоя младеж, но за мен играта му е отвратителна. Някой го беше сравнявал с Дел Пиеро. Пълен абсурд.

Малък,нека не избързваме с крайните изводи и заключения ,защото рискуваш да станеш за смях,след време. Момчето е още на 18 годинки .
С теб сме си говорили много. Виждаш ,че за всичко бях прав. Ти и Роджърс плюеше и Суарес ,но сега точно те са героите и точно ще ти донесат радост.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 11 фев 2014 13:09

wolf написа:

Познай кой твърдеше че е страшен и след малко ще се отметне от думите си.

Котенце,подписа,подписаа :)
Не се заяждай с мен ,защото ще ти сменя кръвчицата момченце . Ще ти докарам,тежка емоционална депресия,от която няма да можеш да излезеш дълги години. Дай ми номерчето на майка си или на баща си ,да им кажа ,да ти забранят да влизаш тук ,защото се притеснявам за тебе.

Върни се в “Ливърпул”