Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

goro_man
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот goro_man » 21 окт 2019 15:58

Serafim написа:
goro_man написа:
SANSIRO7 написа:Някакъв Гущер сме искали от числото!

Гущеров е приличен футболист като качества е сходен с наш Здравко но като хъс и желание е две класи отгоре мисля че ще върши работа. Има едно предимство което може да хареса на Хубчев скромен и работлив е и се държи далеч от компании с който излиза Горанов ( същите изядоха главата на Юруков последните шест месеца ) така че за мен е добра опция

С какви се събира Горанов и какво е станало с Юруков?

Подведе се по Горанов и " стайлинга " му който беше добре илюстриран в едно клипче и за мен оттам дойде спада в играта му. Те всъщност едната групичка от т. нар. " вървежни " по нощните клубове е основно от играчи на царството но досега не съм виждал Гущеров с тях а те определено бият на очи. Колкото и странно да изглежда на пръв поглед по едно време група имаше и покрай Г Петков и младежите на Славия ама там Венци май ги държи и не съм чувал за изцепки

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 окт 2019 16:22

[offtopic]
bilyaletdinov написа:Роберта вкарваше и мачът с Тирето ставаше 3+. Стига с този негативизъм. Локо ПД умряха в 60 Мин. Ясно е, че Хубчев не е харесван от не малка част от левскарската общност, но да бъдем обективни. Аз питам кой отбор надигра Левски в първенството до момента? Единствено Разград. Слабото полувреме срещу Тирето го отдавам на контузиите на двама от основните халфове. Мачът с Берое има ли да се коментира? Със защита Райнов-Деян Иванов и вътрешен халф Юруков. В кой друг мач Левски беше надигран? Било тактически или физически? Щото аз не се сещам. Та същите тези с тирето ги биха като куче Морето. Същото Море отнесло 3 парцала от нас. Хубчев до момента върши добра работа и има твърдо моята подкрепа. Въпреки че хич не съм му фен.

АЕК и Берое.[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 окт 2019 17:17

Хубаво, че има желания за тичане и скачане по терена и по този начин имаме някакъв превес срещу противника, но виждаш ли някакви футболни достойнства в играта на обора, защото аз не виждам? Изнасяме ли правилно топката? Успяваме ли да задържим и контролираме топката продължително? Играем ли с бързо с едно докосване или излишно се задържа топката и това помага на противника да се върне или затвори притежаващия топката футболист? Има ли сигурно владеене на топката когато се атакува на скорост? Има ли двойни или тройни извеждащи подавания за гол? Истината е, че играем най - грозния футбол от първата шестица.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 окт 2019 17:23

bilyaletdinov написа:Роберта вкарваше и мачът с Тирето ставаше 3+. Стига с този негативизъм. Локо ПД умряха в 60 Мин. Ясно е, че Хубчев не е харесван от не малка част от левскарската общност, но да бъдем обективни. Аз питам кой отбор надигра Левски в първенството до момента? Единствено Разград. Слабото полувреме срещу Тирето го отдавам на контузиите на двама от основните халфове. Мачът с Берое има ли да се коментира? Със защита Райнов-Деян Иванов и вътрешен халф Юруков. В кой друг мач Левски беше надигран? Било тактически или физически? Щото аз не се сещам. Та същите тези с тирето ги биха като куче Морето. Същото Море отнесло 3 парцала от нас. Хубчев до момента върши добра работа и има твърдо моята подкрепа. Въпреки че хич не съм му фен.

Робъртс вкарваше, ама не вкара и след 25- тата минута играхме глуха защита. А онзи ден ако Арда вместо да ударят греда бяха вкарали, а Тиам вместо да вкара беше ударил греда? Ами със селяните помниш ли каква мъка беше до 90-та минута.
Няма да правим сега разбор на всеки мач, но при тая програма която имаме, това което Хубчев постигна е програма минимум. Като резултати, не като игра.
Но най-дразнещото е безрезервната и безкритична подкрепа за Хубчев от някои фенове и точно обратното отношение към Дерменджиев, който пое отбора в движение, по средата на подготовката , игра без 4- ма основни и след всеки мач беше оплюван безобразно и накрая изгонен след 5-6 мача. Той беше " шубата" , беше страхлив и не ставаше за Левски, но Хубчев след проведена подготовка и направена селекция с негово съгласие записа безумни мачове срещу тирето, Лц. Берое, Ларнака, и би няколко слабака, къде с късмет, но главно с грозна игра, се оказа перфектен.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 21 окт 2019 17:31

Ходя на ЦСКА 1948 както ходя и на Литекс-София. Интересното е че 1948 имат много по-добър отбор с много по-малко финанси.
А относно Андон за мен лично е в топ 5 най-класни нападатели в Н.Р.Булгаристна. Не че Гущеров е нещо кой знае какво просто летвата е много ниска тук и за това човек, който може да подаде точен пас или да овладява топката с по-малко от 5 докосвания е класа над останалите.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 21 окт 2019 18:00

Искам да поздравя колегите който обърнаха внимание на Уесли Ната от царството...сега ги гледам изпъква като доста научен футболист и рядко така някой да радва зрителите като тоя пич

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 окт 2019 18:22

Искаш да ми кажеш, че при Дерменджиев Левски е играл по-добре :lol:
Стига глупости. Играта при Дерменджиев беше отчайваща и нормално беше освободен. Хубчев си извоюва спокойствието с резултатите, които постигна. От ден първи разни псевдолевскари му търсят сметка, лаици като Томислав Русев.
С лесна програма бяхме и миналата година, ама от Септември и Враца взехме 1 точка с Обертан и компания. Като каза мача с Арда, що не кажеш, че преди тая греда имаше чиста дузпа за Левски?
Левски за мен е по-силен от миналата година във всяко едно отношение. И очаквам възходящата линия на представяне да продължи.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 окт 2019 18:33

Не съм казал, че Левски е играл по-добре при Дермендвиев, а че не му беше дадено време и беше оплют от първия мач, за разлика от Хубчев, който имаше и времето и подготовктаа и селекцията, но все още е в Берое, не в Левски. И като си вярваш, че щом си фен на Хубчев си истински левскар, а който не го харесва е псевдолевскар, добре. Няма какво да коментираме повече.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 окт 2019 19:31

Кой е получил време? Айде да се върнем да прочетем коментарите на феновете за Хубчев :idea: дали не му бяха наточили брадвата след мача с АЕК и чакаха грешна стъпка срещу Царско Село? Кой мач беше това 6,7 ми? Какво трябва да прави като треньор на Левски? Да се изхвърля като ч.... на п....., Както го правиха предните балъци?
Аз съм фен на Левски! А, не на Гонзо, Роси, Славиша или Хубчев. Като виждам, че в отбора се работи, има дисциплина и развитие на играчите ще го подкрепям. Без значение колко шапки ще накриви с поведението си Хубчев.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 21 окт 2019 19:44

goro_man написа:
Serafim написа:
goro_man написа:

Гущеров е приличен футболист като качества е сходен с наш Здравко но като хъс и желание е две класи отгоре мисля че ще върши работа. Има едно предимство което може да хареса на Хубчев скромен и работлив е и се държи далеч от компании с който излиза Горанов ( същите изядоха главата на Юруков последните шест месеца ) така че за мен е добра опция

С какви се събира Горанов и какво е станало с Юруков?

Подведе се по Горанов и " стайлинга " му който беше добре илюстриран в едно клипче и за мен оттам дойде спада в играта му. Те всъщност едната групичка от т. нар. " вървежни " по нощните клубове е основно от играчи на царството но досега не съм виждал Гущеров с тях а те определено бият на очи. Колкото и странно да изглежда на пръв поглед по едно време група имаше и покрай Г Петков и младежите на Славия ама там Венци май ги държи и не съм чувал за изцепки

Горанов бара здраво, даже за малко Левски да се откаже от него заради хронична хрема.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Левски”