Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

goro_man
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот goro_man » 21 окт 2019 13:21

SANSIRO7 написа:Някакъв Гущер сме искали от числото!

Гущеров е приличен футболист като качества е сходен с наш Здравко но като хъс и желание е две класи отгоре мисля че ще върши работа. Има едно предимство което може да хареса на Хубчев скромен и работлив е и се държи далеч от компании с който излиза Горанов ( същите изядоха главата на Юруков последните шест месеца ) така че за мен е добра опция

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 окт 2019 13:22

Методи, точно затова Ники Митов си е Ники Митов и е една мижитурка, която ще я изгонят скоро и от Пазарджик.
А сещаш ли се, че ако Гонзо беше вкарал една дузпа Овчия щеше да изведе Левски като треньор в ШЛ на Бернабеу? Да, ама си има някои закономерности, факт.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 окт 2019 13:24

vvessel написа:В наш интерес беше днес Локото и Тирето да извъртят един хикс, ама ловчанлии не го заслужаваха. Срещу Локото в борбата за второто място ще ни е трудно и за съжаление футболните аргументи не са на наша страна. Ще трябва още доста късмет на Хубчев и добра селекция през зимата за да запазим шансове. За първо място е смехотворно да говорим.

Аз като гледах мача преди два месеца футболните аргументи си бяха баш в наша полза. Продължавайте като Томислав да плюете по отбора и треньора пък победите нека да си вървят.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 окт 2019 13:34

bilyaletdinov написа:Методи, точно затова Ники Митов си е Ники Митов и е една мижитурка, която ще я изгонят скоро и от Пазарджик.
А сещаш ли се, че ако Гонзо беше вкарал една дузпа Овчия щеше да изведе Левски като треньор в ШЛ на Бернабеу? Да, ама си има някои закономерности, факт.

Е, не Ники Митов си вкара автогол, нито Вуцата каза на Гонзо да бие проклетата дузпа. Да, както казват децата: "Крива баба си показва", но можеше да се случи, и тогава никой нямаше да оспорва статута на Митов.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 окт 2019 14:22

bilyaletdinov написа:
vvessel написа:В наш интерес беше днес Локото и Тирето да извъртят един хикс, ама ловчанлии не го заслужаваха. Срещу Локото в борбата за второто място ще ни е трудно и за съжаление футболните аргументи не са на наша страна. Ще трябва още доста късмет на Хубчев и добра селекция през зимата за да запазим шансове. За първо място е смехотворно да говорим.

Аз като гледах мача преди два месеца футболните аргументи си бяха баш в наша полза. Продължавайте като Томислав да плюете по отбора и треньора пък победите нека да си вървят.

А гледа ли как Локомотив играха срещу тирето и как ние играхме. В нашия мач нямаше почти нищо футболно.
То има време до края на годината, още доста мачове ще минат, имаме и пряк двубой, но досега от 13 мача сме взели само 3-4 с убедителна игра. Другите си бяха голяма мъка. Както и последния. Но ме втрещи изказването на Хубчев, че точно така искал да се проведе мача и така да изглежда отбора. Ако това е желаният от Хубчев отбор - леле-мале :shock:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 окт 2019 14:31

vvessel написа:А гледа ли как Локомотив играха срещу тирето и как ние играхме. В нашия мач нямаше почти нищо футболно.
То има време до края на годината, още доста мачове ще минат, имаме и пряк двубой, но досега от 13 мача сме взели само 3-4 с убедителна игра. Другите си бяха голяма мъка. Както и последния. Но ме втрещи изказването на Хубчев, че точно така искал да се проведе мача и така да изглежда отбора. Ако това е желаният от Хубчев отбор - леле-мале :shock:

А гледа ли как Локомотив срещу нас имаха половин удар за цял мач?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 окт 2019 14:51

goro_man написа:
SANSIRO7 написа:Някакъв Гущер сме искали от числото!

Гущеров е приличен футболист като качества е сходен с наш Здравко но като хъс и желание е две класи отгоре мисля че ще върши работа. Има едно предимство което може да хареса на Хубчев скромен и работлив е и се държи далеч от компании с който излиза Горанов ( същите изядоха главата на Юруков последните шест месеца ) така че за мен е добра опция

С какви се събира Горанов и какво е станало с Юруков?

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 21 окт 2019 15:24

vvessel написа:
bilyaletdinov написа:

А гледа ли как Локомотив играха срещу тирето и как ние играхме. В нашия мач нямаше почти нищо футболно.

Мача с тирето си го изиграхме, както трябва! Имахме малшансът Тиам и Нашименто да се контузят и затова тирето изравни!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 окт 2019 15:38

Роберта вкарваше и мачът с Тирето ставаше 3+. Стига с този негативизъм. Локо ПД умряха в 60 Мин. Ясно е, че Хубчев не е харесван от не малка част от левскарската общност, но да бъдем обективни. Аз питам кой отбор надигра Левски в първенството до момента? Единствено Разград. Слабото полувреме срещу Тирето го отдавам на контузиите на двама от основните халфове. Мачът с Берое има ли да се коментира? Със защита Райнов-Деян Иванов и вътрешен халф Юруков. В кой друг мач Левски беше надигран? Било тактически или физически? Щото аз не се сещам. Та същите тези с тирето ги биха като куче Морето. Същото Море отнесло 3 парцала от нас. Хубчев до момента върши добра работа и има твърдо моята подкрепа. Въпреки че хич не съм му фен.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 окт 2019 15:46

Срещу Локо пд за мен ни бе най-силният мач без последните 15-20 мин.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”