Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2011 19:32

ehh написа:
THE G.A.M.E написа:
ehh написа:Никакви балъковци и т.н. Ясен трябва да остане още няколко сезона.
Стига с това подмятане на треньори и започване от нулата всяка година!

Иска ли нещо такова и за Достанич ?
А за "Кокъла" ?
Ами за Вили Вуцов ?

Не си спомням, какво точно съм искал, но и да съм искал, трябва ли сега да го повтаряме докато свят светува?!

Нарочно ги споменавам тия тримцата ... щото и при тях имаше вой, че нищо не играем ...
Ама и тримата са с класа - 2 над Ясен тактически ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 мар 2011 15:08

Черноморец взеха Геори Василев и една от надеждите ми за добър треньор на Левски умря. Добре, че вече мина мача с тях и Дарко вкара с оная си работа от една педя ( не че оная му работа е една педя, а той беше на толкова от голлинията :lol: ). Иначе нямаше да ни бъде никак лесно. Не, че така беше. Взехме и мач служебно плюс още един с 2 клизмарски гола (единия авто). Това е скромната равносметка от 9 спечелени точки.
Да ни е честит новия Левски, с новото лице и старите задни части на треньорската скамейка.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 мар 2011 17:05

vvessel написа:Черноморец взеха Геори Василев и една от надеждите ми за добър треньор на Левски умря. Добре, че вече мина мача с тях и Дарко вкара с оная си работа от една педя ( не че оная му работа е една педя, а той беше на толкова от голлинията :lol: ). Иначе нямаше да ни бъде никак лесно. Не, че така беше. Взехме и мач служебно плюс още един с 2 клизмарски гола (единия авто). Това е скромната равносметка от 9 спечелени точки.
Да ни е честит новия Левски, с новото лице и старите задни части на треньорската скамейка.

Я ми припомни,Г.Василев не беше ли изритан от Несебър?Не ти ли се струва,че за да се върти край Бургас значи там са му "бакиите"?
ПП.Той върви в комплект с Желязков.

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 21 мар 2011 21:22

След резулататите в последният кръг на Лок Сф,Лок ПД и ЦСКА е ясно едно нещо-Левски няма как да загуби квотата за лига Европа но няма как и да стане шампион.
Затова ако са умни и гледат в перспектива Гонзо и Ясен трябва да започнат да дават през вторите полувремена все повече игрово време на Иван Горанов,Жак Коен,Киров,Цветелин Тонев и Чаворски.Естествено не всичките наведнъж,но на ротативен принцип.Това ще е безценна школовка за тях и подготовка за следващият шампионат когато могат да се превърнат в новите открития в първият отбор и негов бъдещ гръбнак.
Всичките са много талантливи,страхотно впечатление ми направи в предсезонните контрлоли например Горанов,има убийствена техника.
На тези момчета им трябва само малко самочувствие и опит и за мен за готови отследващия сезон.Лошото е че,двамата кратунковци не мислят в перспектива и едва ли ще се проявят като новатори.Но това е правилната политика за мен.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 мар 2011 22:29

Evailo написа:След резулататите в последният кръг на Лок Сф,Лок ПД и ЦСКА е ясно едно нещо-Левски няма как да загуби квотата за лига Европа но няма как и да стане шампион.
Затова ако са умни и гледат в перспектива Гонзо и Ясен трябва да започнат да дават през вторите полувремена все повече игрово време на Иван Горанов,Жак Коен,Киров,Цветелин Тонев и Чаворски.Естествено не всичките наведнъж,но на ротативен принцип.Това ще е безценна школовка за тях и подготовка за следващият шампионат когато могат да се превърнат в новите открития в първият отбор и негов бъдещ гръбнак.
Всичките са много талантливи,страхотно впечатление ми направи в предсезонните контрлоли например Горанов,има убийствена техника.
На тези момчета им трябва само малко самочувствие и опит и за мен за готови отследващия сезон.Лошото е че,двамата кратунковци не мислят в перспектива и едва ли ще се проявят като новатори.Но това е правилната политика за мен.

Съгласен съм.Трябва повече смелост!Първият,вторият път може и да сбъркат,но третия,четвъртият-ще се отплатят!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 мар 2011 23:11

blue avalanche написа:Я ми припомни,Г.Василев не беше ли изритан от Несебър?Не ти ли се струва,че за да се върти край Бургас значи там са му "бакиите"?
ПП.Той върви в комплект с Желязков.

Не знам изритали ли са го от някъде или сам си е тръгнал, но знам, че с него Левски мачкаше наред и играеше най-атрактивния и резултатен футбол (7:1,8:0) Ставал е шампион с 3 различни отбора в България и игра финал за купата на Германия с аматьори. Мислиш ли, че това са случайни успехи? Я ми припомни "успехите" на Ясен и ми кажи харесва ли ти отбора след подготовката. Че и преди това. Посочи ми един единствен играч от Левски, който си е подобрил формата и играта при Ясен. Няма такъв. Ще ти припомня че в националния отбор '94 имаше 8 души от Левски на Г. Василев.(поне за 8 се сетих). И няма смисъл да спорим, ще видиш съвсем скоро какво ще представляват Черноморец.
п.п. Какво против имаш Желязков ?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 мар 2011 00:57

Абе Гочето, че е добър, добър е !
Ама да го връщаме за трети път ....

При все, че вторият път когато ни водеше, играехме доста дефанзивен и скучен футбол ...
Мъри пое отбора от него ... и след 2-3 месеца играта беше коренно различна ...

То и по него време МАЙ имаше някви бойкоти ...
Ама това е друга тема !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 22 мар 2011 10:48

Преди време бях писал,че съм говорил с Гочето,да дойде в Левски.
Отговорът му беше,че той сам се е предлижил,обаче са му отказали.
Стига сте плюли срещу Ясен,замислете се че тия същите футболисти играха яката в ЛЕ,а ся ми се движат като мърди.
Не е виновен той.а самите футболисти.....дали не му играят курвенската???
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 мар 2011 16:33

toonarmy написа:Не е виновен той.а самите футболисти.....дали не му играят курвенската???

на крива ракета космоса и пречи....
---

ако трябва да говорим реално за последните 10 тина години реални бойкоти е имало срещу Грозни и достанич... другото са оправдания или инцидентни прояви на отделни играчи...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 мар 2011 12:53

Thsmith написа:ако трябва да говорим реално за последните 10 тина години реални бойкоти е имало срещу Грозни и достанич... другото са оправдания или инцидентни прояви на отделни играчи...

Мисля, че и срещу Гочето при второто му водене на Левски имаше някои неща ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”