Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Re: Интервюта след мача на Уембли

Мнениеот NeRaDzYrA » 04 сеп 2010 12:36

Абе бъзик, бъзик ама съм ги оцелил :lol: и за никито как топката минава до него и той я гледа виновно ;) ..Пак ни чака страшен отлив на публика ;)

пс:доживях и @Siegfried да каже добра дума за мене ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: потресаващо

Мнениеот Alex » 04 сеп 2010 12:36

Бижутера написа:Лешояд, защо за всяко мнение трябва да бъде отваряна нова тема и то в грешен раздел?

мисля, че отв ане беше от отговорите, който човеко очакваше :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Потресаващо: само 3 отбора снощи загубиха с повече от 3 гола

Мнениеот Niksyy » 04 сеп 2010 12:42

В , В , В :D . Искам да играят младоци, на които им трябва поле за изява , а не някакви стари песове дето загиват на терена след 70-75 мин.

SobieskiVanilla
Контакти:

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот SobieskiVanilla » 04 сеп 2010 12:48

Чета, чета, и се чудя...
Какво означава, че ни липсва класа? Беларус бъкат от класа, така ли? И те играха срещу водещ отбор, изпаднал в криза. И ние така. Ама те победиха, независимо дали в 90-та минута, независимо от играта. Победата им дава самочувствие. Нашите нямат мисленето на победители. Те са типичните българи - да се докопаме до нещо, пък натам няма за какво да се потим. Стигнал до Левски - върхът на кариерата, и си кюта там 10 г. Стигнал до ЦСКА - същото. Малко талант - и се започва обикалянето из Румъния, Турция и Израел. Повече талант - обикаляне из големите първенства. Националният отбор е само за набиране на бройка мачове, и за нищо друго /поне за 90 % от игралите за последните 5-10 г./. Защото за повиквателна се взимат 1200 евро, ама три пъти на два месеца. А в клубният отбор толкова е премията за победа. И Ганьо няма сметка да се контузи, и да губи премии. Но това е само в нашия национален отбор. В чуждестранните "гарнитури" хората играят за герба, за публиката, и за себе си. Лесно му е на Стиви Джи да подритва само, ама публиката ще го емне. Лесно му е на Милнър да се разхожда, обаче като го направи в два-три мача, и е до там. После започва да се върти из Болтън, Съндърланд и Кристал Палас, вместо из Челси, Реал или Юнайтед. Толкова за мисленето на футболистите.
Сега малко и за "треньорско-мениджърското ръководство". Мъри не може да мотивира играчите, няма тактическа грамотност. Има визитка на успял треньор /с онзи европоход/, но нищо повече /да не говорим, че европохода беше плод повече на късмет, отколкото на футболни качества/. С тази си визитка Стоилов прибира по 50 хил. лв. на месец, и то не за всеки ден бъхтане от 8:30 до 17:00 ч. Щом даден човек не се справя с работата си, обикновено я губи. Но в случая, тренера е от "връзкарите", от "наш'те хора". Пуска Зетко и Синко, и работата му е опечена. Това, че има още 9 човека, които губят от цялата работа, никой не го е еня. Коловати го викат в отбора, за да му платят пътните, като идва да си види роднините. Гошко Пеев никой не знае защо го викат /вчера вместо Камбуров, пусна Пеев, сигурно да пази резултат, ама тя каква стана.../. Опа, отплеснах се. Та значи, според мен има един-единствен вариант за треньорския пост - тандем. Понеже в България няма "специалисти”, които хем да са мотиватори, хем тактици, отбора трябва да се води от двама души. Единият ще нахъсва играчите да изринат тревата, другият ще им обясни как да действат при контраатака. Единият ще им пуска записи на бойни маршове и химна /ако трябва/, другият ще им обяснява как да си подават. И като се види, че не вдяват, или се влачат като глисти – вратата и чао. Има много друго футболисти, които чакат шанса си, и могат да оправдаят гласуваното им доверие.
А, и вчера го написах – максимално 3-ма чужденци и минимум 1-2-ма младежи в отборите от А група.
П.П. Предложение – Любо Пенев и Пламен Марков. Христо Стоичков и Никола Спасов/Люпко Петрович. Или пък само Балъков, но имам някои резерви. И да не се започне сега, че били чорбари, или не са левскари. Вижда се до какво ни водят клубните пристрастия – до загуби.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 сеп 2010 13:04

Приемете го, бе. Слаби сме. Много сме слаби, Стига болни амбиции. Приемете, че сме слаби, че всички ни бият и нека си играем за удоволствие... както онези, дето падат с по 4-0, ей така за кеф, за самата игра... В българия дали има поне един човек, който прави нещо за удоволствие, а не за да стане световен шампион...
[center]Изображение[/center]

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 04 сеп 2010 13:07

Националният отбор е като този форум.Една абсолютно развалена боза!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 сеп 2010 13:24

HardWork написа:
.cskara. написа:Да се направи един протест бе хора-никаква публика на мачовете,докато не се махнат тези глъмурняци.

+1 Аз си ги бойкотирам от две години...

А пък аз от мача Б-я-Ейре 1:1 в София.След този мач,им сложих кръста на Синоптика и отбора. ;)
Само Черно море.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 04 сеп 2010 13:27

Айде само не ми предлагайте тия "успелите" Пламен Марков и Любо Пенев(Любо Пенев го харесвам, но още му е рано да хваща националния). Пламен Марков ще опрае националния?ХАХАХАХАХ! Мъри е бостанджия, а Марков е неадекватен... Треньор от чужбина ни трябва, който да няма никакви връзки с БФС, освен това, че ще получава заплата. Гледа си играчите, това му е работата, харесва си някой, вика го и т.н..... А тоя Мъри, може да съм от Левски, но т'ва не означава, че ще го защитавам. Малоумен, манипулиран нещастник! На 90% от хората в тоя форум ако им дадат да наредят състав, по-добре щяха да го наредят, в това съм убеден, ако искате ми се смейте.... Защото 1-во, нито Левскар, Цесекар, Локомотивец и какъвто и да е ще остави Ники на вратата. Никой няма да викне Коловати, Чавдар Янков изобщо нямаше да се помни, че съществува... Няма по-добър на тоя пост? Стига бе, стига... Александър Тонев да беше играл, сто пъти по-добре щеше да е от Янков... Нямаме ляв бек ли толкова? Еми от Литекс има два, които са си точно за тази позиция и са на по-добро ниво от Миланов, на който левия крак е куц(не, че десния не е). На Миланов още в Левски му бяха много зле центриранията. Дори да дублира крилото и да успее да центрира, максимум 2 от 10 са точни... Просто няма смисъл да правя някакви псевдо анализи тук и изобщо да ви занимавам, който чете, та накрая само да повторя. Треньор от чужбина и без намеса от БФС и каквито и да са странични фактори и ако не да сме добър отбор, то поне няма да се излагаме само... Това е от мен ...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2010 13:33

Искам дует Пламен Марков и Мъри Стоилов. Ще бъда една гробна интелектуална тишина :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 сеп 2010 13:38

Tommi написа:Просто нямаме отбор, с който да се противопоставим на големите :!:

И на по-малките от Англия,Томи и на по-малките.Погледни Кипър,Полша,Белгия(най-доброто там,бе спасената дузпа от Ники в 3-а минута,иначе още оттам отивахме на разлика),ЮАР щастливо реми и Русия,където само Ники Татьовото ни спаси от загуба с 4 и повече гола.
Само Черно море.

Върни се в “Архив”