parvanoff написа:Левски на първо място-поне за мен-е символ на свободата. Но свободата изисква интелект-това и самият Васил Левски го е доказал-той е променял мъничко по мъничко нещата, защото му е било ясно, че понякога трябва да се изчака. Всичко е ясно, че е въпрос на гледна точка и времето ще покаже кой е крив, кой е прав... За мен е наивно да смяташ, че хората ще останат от Левски-сам виждаш как всички основно критиките са им за трансфери и има рев до небесата при всяка загуба. Когато Левски няма богат, а честен собственик, точно публиката може да го вдигне на крака, но публиката липсва от доста време, имаше я само, когато имахме успехи-ето ти един факт! Разговорът е много обширен и дълбок и трудно може да се осъществи в един форум. Аз съм сигурен, че няма да изгоните батков-нещата вече не са същите, липсва духът, липсват принципите, които ти спомена в поста си, но знаеш, че най-важното е да се придържеш към принципите си-щом си сигурен, че с псуване на стадиона ще станат нещата, дерзай...
Виж сега,никъде не съм казал,че с псувни по стадионите ще станат нещата.А и малко е обидно да отъждествяваш принципите ми с псуване по стадионите.Не съм толкова примитивен,за мен е важно дори пред мен самия да си имам позицията,която споделям,по този начин ще бъда чист пред съвестта си.Предпочитам 1 милион готови на всичко,отколкото 2-3 милиона,половината от които да са само с отбора,когато бие

Батков няма да бъде изгонен,защото сектор Б умря!!!Няма как да очакваш морал от СЗ и НФК!!!Те са обвързани финансово с Батков,което им връзва ръцете.А и транспаранти от типа:Справедливост за Ицо И Любо(Единия дясна ръка на Таки,а другия Бияч номер едно в бригадите му),няма да стигнем до никъде.Как да очаквам морална позиция и отстояване на приниципи от хора,които продават наркотици

Относно частта за Васил Левски:нещата може да се изчакват и търпят,когато си готов да платиш цената за успеха.Е аз не съм готов да плащам