Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
Според пресата в Боливия всичко е договорено между клубовете, Фернандес идва като преотстъпен за една година срещу сумата от 200 000$ с опция за закупуване срещу 800 000$.
gihuelo, ако трябва поименно да ги коментирам всичките, които си изброил, ще ми трябва цял ден! Затова ще спомена само тези, които са с много добри визитки!
Раул Лое знаеш ли, че когато дойде при нас вече имаше над 100 мача в Ла Лига?! Томи Юрич беше национал на Австралия, а не на Боливия, и когато дойде при нас на завършилото Световно беше играл във всички мачове за страната си като титуляр!
Санкаре беше много добър футболист!
Общото между всички изброени, е, че имаха проблеми с дисциплината! Не бяха слаби футболисти, но след като дойдоха при нас само разхождаха фанелката!
Дали треньорите не можеха да ги строяват, или е било друго, е вече без значение! Мислиш ли, че новопривлечените от този сезон са застраховани срещу слаба дисциплина, или други проблеми извън терена?!
Раул Лое знаеш ли, че когато дойде при нас вече имаше над 100 мача в Ла Лига?! Томи Юрич беше национал на Австралия, а не на Боливия, и когато дойде при нас на завършилото Световно беше играл във всички мачове за страната си като титуляр!
Санкаре беше много добър футболист!
Общото между всички изброени, е, че имаха проблеми с дисциплината! Не бяха слаби футболисти, но след като дойдоха при нас само разхождаха фанелката!
Дали треньорите не можеха да ги строяват, или е било друго, е вече без значение! Мислиш ли, че новопривлечените от този сезон са застраховани срещу слаба дисциплина, или други проблеми извън терена?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
caracol написа:Според пресата в Боливия всичко е договорено между клубовете, Фернандес идва като преотстъпен за една година срещу сумата от 200 000$ с опция за закупуване срещу 800 000$.
Ако това е вярно, ще е много по-правилния ход! Ще е голяма глупост да вземем трети недоказал се футболист(освен Локило и "Кольо") с постоянен договор! Като в случая ще трябва да платим освен голяма сума, но и да му дадем и голяма заплата, реципрочна на трансферната сума!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
gihuelo написа:Малко трансфер при Джуджи , които оставиха огромна диря в ЦСКА ...
Яник Уилсхут
Ееее, тоя ми беше любимец..!!!

Джитка ли някъде в момента, този талант небесен?
П.п Уикито казва че е в Екзитър Сити.
И там е машина ! Има цял един гол вкаран за над 30 мача.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
В интерес на истината Фаетон малко напомня на Вилсхут до момента. Супер физика и скорост, но слаба психика.
Французинът днес е дал позитивно интервю. Дано тези неща, които ги говори, да ги мисли наистина.
Относно съставът интересно е на каква схема ще заложи Стипич оттук насетне с новите футболисти.
Вариантите са два според мен:
Вариант 1 : 4-2-3-1 със Скаршем и Кареасо като вътрешни халфове, Локило и Фаетон/Хайнц по крилата, Линдсет като 10-ка и новият нападател напред.
Вариант 2: 4-3-3 с Кареасо пред защитата и Линдсет и Скаршем изнесени малко по-напред. Локило отдясно и Фаетон вляво. Напред пак е новият нападател.
Аз лично съм за втория вариант, но ще видим.
При първата схема халфова линия съставена само от Скаршем и Кареасо ми се вижда малко ялова. Линдсет ще се връща, но няма да е достатъчно. Фаетон пак ще е забит на тъча и ще му е трудно.
При втората схема халфовата линия ще бъде по-стабилна според мен. Линдсет ще бъде по-натоварен с дефанзивни функции и от това играта му може да пострада малко, но пълно щастие няма. Двамата със Скаршем вероятно ще се включват в нападение, като единият ще подсигурява другия. Големият плюс е, че Фаетон и Локило ще получат повече свобода в атака, но не трябва да забравят и фланговете в защита. А новият нападател задължително трябва да притежава скорост, за да сполучи тази постройка.
Французинът днес е дал позитивно интервю. Дано тези неща, които ги говори, да ги мисли наистина.
Относно съставът интересно е на каква схема ще заложи Стипич оттук насетне с новите футболисти.
Вариантите са два според мен:
Вариант 1 : 4-2-3-1 със Скаршем и Кареасо като вътрешни халфове, Локило и Фаетон/Хайнц по крилата, Линдсет като 10-ка и новият нападател напред.
Вариант 2: 4-3-3 с Кареасо пред защитата и Линдсет и Скаршем изнесени малко по-напред. Локило отдясно и Фаетон вляво. Напред пак е новият нападател.
Аз лично съм за втория вариант, но ще видим.
При първата схема халфова линия съставена само от Скаршем и Кареасо ми се вижда малко ялова. Линдсет ще се връща, но няма да е достатъчно. Фаетон пак ще е забит на тъча и ще му е трудно.
При втората схема халфовата линия ще бъде по-стабилна според мен. Линдсет ще бъде по-натоварен с дефанзивни функции и от това играта му може да пострада малко, но пълно щастие няма. Двамата със Скаршем вероятно ще се включват в нападение, като единият ще подсигурява другия. Големият плюс е, че Фаетон и Локило ще получат повече свобода в атака, но не трябва да забравят и фланговете в защита. А новият нападател задължително трябва да притежава скорост, за да сполучи тази постройка.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
ugly bug написа:gihuelo написа:Малко трансфер при Джуджи , които оставиха огромна диря в ЦСКА ...
Яник Уилсхут
След като се е махнал от нас има 23 мача за Оксфорд и един гол и 31 мача за Екзитър също с един гол .
Последните мачове е в немилост и е резерва.
-
- Контакти:
ugly bug написа:gihuelo написа:Малко трансфер при Джуджи , които оставиха огромна диря в ЦСКА ...
Яник Уилсхут
За този Стойчо Младенов казваше, че е много голяма класа и постоянно го налагаше :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- MASTER_COOL
- Контакти:
78 да отваря шампанското.Пропаднал е трансфера на Боливиеца
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- mistreated
- Контакти:
MASTER_COOL написа:78 да отваря шампанското.Пропаднал е трансфера на Боливиеца
Топспорт цитират Мач Телеграф, а в самия Мач Телеграф няма подобна статия... Българска "журналистика". Все още на нито едно друго място няма потвърждение за пропаднал трансфер.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
peliforewer написа:ugly bug написа:gihuelo написа:Малко трансфер при Джуджи , които оставиха огромна диря в ЦСКА ...
Яник Уилсхут
За този Стойчо Младенов казваше, че е много голяма класа и постоянно го налагаше :) .
Той щото имаше много варианти. Може би като старши треньор не се е сетил преди мачовете да дава изявления как от тоя нищо не става, но утре ще го пусне, щото няма друг, с надеждата да стане чудо.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!