Мнениеот rolik » 14 мар 2014 21:43
"След загубата от Левски с 1:3, се начетохме на какви ли не глупости по медиите, които опетнявам реномето на Ботев Пловдив. На Герена винаги може да се изгуби, важно е да се вдигнем след този мач. За да се вдигнем всички трябва да сме обединени за каузата на Ботев Пловдив.
Призовавам привържениците на отбора за пълна подкрепа към момчетата и ръководството, работим за да вдигнем качеството на играта на отбора и да играем правилен футбол. Новите попълнения се включиха много добре към отбора, но все пак имаме много напуснали и новодошли играчи и не сме се сработили още както трябва. Ще ни трябват поне още 3-4 мача за сработка на отбора, затова се получават и не добри резултати"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Реномето на Ботев Пловдив няма как да пострада още по- малко заради "правилния" футбол изповядван от едно говедо.
2. Феновете, ако вдигахме качеството на играта нямаше да има нужда от треньор.Феновете вдигат духа на отбора и толкова.Ако обаче ти пречат на качеството - тоест имаш за треньор некадърник духа е последната ти утеха на път за загубата..........
3. На старта на полусезона бяхме на седмо място, като всички отбори преди нас с изключение на първите два направиха рокади поне колко нас. Кой ти дава време за сработване и окомплектоване???
Ако ще се сработваме до зимата при условие,че взехме футболисти един, от които струва колкото целия отбор на мангалите май и тази теория издиша ...........
4. След три - четири мача на сработване като този с говедата, ни говедото ще ни е треньор , ни в Пловдив някой ще иска да чуе за правилен футбол.......
5. Ако да паднеш и то реално от най - слабите говеда , които съм виждал през живота си за теб е НЕ ДОБЪР резултат вероятно да ги бием с едно на нула идната седмица ще е нещо величествено и то при положение, че само четиримата ни румънци струват повече от целия им отбор....
Истината е една , Мъри вън от Ботев и то на момента. Повече от 45 години гледам Ботев наживо и по - грозен футбол не сме играли никога. Лично мен ме е срам от начина по който играе отбора ни и не изпитвам никакво удоволствие да го гледам наживо, ходя защото като дойде време за мач краката ми по навик тръгват към стадиона.....