ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 30 авг 2016 15:40

Kindza написа:
boabbb написа:Аз не мога да разбера защо са ни модератори в тоя подфорум :?: Заприлича на кенеф на всякаква сган ... През мнение са провокациите и селянията :| Донка не бива да бачка в Гонг - всеки друг ще е с перманентен бан на негово място :|

Защото модовете в тази секция са избирани от говеда и са неадеквати до един .
Пробвай да тролиш в подуянската секция както Фекали , Кашо или Донка правят тук . Там правилата са други .

Така е ,виж как заключиха темите за новия им уж собственик :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 15:41

Vassill написа:
Nuke написа:
Vassill написа:Важното е, че си споделяме все по-често написаното за говядата. Да се знае. Репресирани били. Смех. Ако не беше Милицията и Държавна сигурност, никой нямаше да е чувал за тия измекяри.

Левски е създаден много преди народната милиция и ДС. Говориш за един друг отбор.

Левски е бил квартално отборче преди 44г. Абонат на Славия и Владсилав. Я стигне 3-то място, я не.
"Сила" ставате като вид ават статут на опонент на ЦСКА и Милицията и ДС поемат контрола над този отбор. Та чак до наши дни.

Смешко :lol: Ако говореше истината, щях да споря с теб. С тролове не обичам да споря, само им се подигравам.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 авг 2016 15:41

ivan56 написа:Да питам нещо, за вас що няма фин и елегантен човечец, а ви пратиха търговец на китайски брички :lol: :?
Не, че съм интриганат, ама хич не е честно така :lol:
Боко ви изклати, тъй ми се струва :roll:

Така е братле,гледай на подуянци какъв фин и интилегинтен,мил ,възпитан винкел им изпрати :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Vassill

Мнениеот Vassill » 30 авг 2016 15:46

Nuke написа:
Vassill написа:
Nuke написа:
Vassill написа:Важното е, че си споделяме все по-често написаното за говядата. Да се знае. Репресирани били. Смех. Ако не беше Милицията и Държавна сигурност, никой нямаше да е чувал за тия измекяри.

Левски е създаден много преди народната милиция и ДС. Говориш за един друг отбор.

Левски е бил квартално отборче преди 44г. Абонат на Славия и Владсилав. Я стигне 3-то място, я не.
"Сила" ставате като вид ават статут на опонент на ЦСКА и Милицията и ДС поемат контрола над този отбор. Та чак до наши дни.

Смешко :lol: Ако говореше истината, щях да споря с теб. С тролове не обичам да споря, само им се подигравам.

Викаш и Гунди не е офицер от комунистическата Държавна сигурност? Или се отричаш от него?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 авг 2016 15:49

ivan56 написа:Да питам нещо, за вас що няма фин и елегантен човечец, а ви пратиха търговец на китайски брички :lol: :?

Шиши ли да се изтъпанчи? :lol: Иначе Жужето ще прави китайски голфове, а Финия ще ги кара, всеки с професията си. :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 15:51

ММ1914 написа:
Beladona написа:
ММ1914 написа:Пичове, тука на левскари ли се обиждате? :mrgreen: Ако ви чете човек излиянията, то кьорав цесекар не е останал. Стегнете се малко. Все едно се карате кой е по-правоверен. Тъпаци до вчера сте ходили в един сектор, подкрепяли сте един отбор. Дръжте се малко на ниво.

Хахаха ! Тези не са идвали на Армията ....това са хора на заплата при даниела ....

Забавлявай се :)

Нямам нищо против да се поебаваме с някого, може и да загрубеят нещата , не е проблем. Но това тук вече е прекалено, никакъв диалог, само мантри. Докато УЕФА не се произнесе ЦСКА не е ЦСКА-София. Ама с тези обиди вече прекалявате. Шивача не бил цесекар, 1982 не бил цесекар, червения врат не бил цесекар, васконти не бил цесекер. Абе я по-сериозно.

Всички тези са цесекари , спор няма. Да ти кажа честно и на мен не ми се пишат глупости , но те разбират само като им пишеш в техния маниер ....иначе не , качват ти се на главата :)

Vassill

Мнениеот Vassill » 30 авг 2016 15:52

Vassill написа:
Nuke написа:
Vassill написа:
Nuke написа:

Викаш и Гунди не е офицер от комунистическата Държавна сигурност? Или се отричаш от него?

И да те питам още нещо, знаеш ли че Гунди, когато е починал, е бил с конфискувана от Милицията кола /160 коня/, подарена му лично от МВР - Солаков, с която се е гъзареел из цяла България? Мхм? Питам, отричаш ли се от Гунди?

P.S. Бог да го прости човека, но ме нервирате като някакви шофьори от УБО, агенти от ДС и други милиционери ми говорят как левски значел свобода. Каква свобода бе, ведомствен милиципонерски отбор. Еба.те мамамта на родината, бе.

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 15:54

Red joker написа:
Beladona написа:
boabbb написа:
Yan_Bibiyan написа:Боаб, сега те ще ти го обяснят с доводи в стила на "Това е Литекс за нас и за закона, ЦСКА за вас и нищо за ловчанлии, дето уж са му фенове, ако приемем, че е Литекс. Не е важно какво пише - това си е Литекс, ама със сменено име, но ловчанлии са горди фенове, а вие сте припознавачи и предатели." Толкова е смешно, че с тази логика се смятат за победители и са били наврели някого в ъгъла. Кога ли ще усетят, че на тях им е тясно около врата, а уж са на широко? :Д

Не, аз не искам нищо да ми обясняват - нали го няма ЦСКА, да си бият камшика накъдето им видят очите, очевидно нямат работа вече в тоя подфорум ...

Браво !!! След като го няма ЦСКА , ти кво правиш тук ??? Анализирай това !!!

Набива ти го в уродливата паст!

В твоя стил,помаче : идвам с голямата губерка в Гоцето да ти пришивам обратно кожичката , предупреди Ходжата !!!!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 авг 2016 15:55

гражданин от село написа:

Шиши ли да се изтъпанчи? :lol: Иначе Жужето ще прави китайски голфове, а Финия ще ги кара, всеки с професията си. :mrgreen:

Ама ти кво се опитваш да кажеш, че Шиши има нещо общо с Левски ли :mrgreen:
Това са мантри на заблудени фенове, които ядат шамари от просветените фенове. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 30 авг 2016 15:57

Nuke написа:
Vassill написа:
Nuke написа:

:roll:

Абе не знам, ама в най-мътните времена /1945-1953г./ имате 2 пъти повече титли отколкото за предните 20 и кусур години при "Царя"....
Много сте "репресирани", нема що... Сталинизма ви се е отразил добре...
:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”