Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 06 юни 2024 23:24

Едно време Софиянски беше най-точен с тези.
---
п.с Никой няма нужда от права повече от всеки един обикновен гражданин. Без значение професия, психично състояние и сексуални интереси, цвят на кожата или религия. Всички трябва да са равни като права и задължения, равни пред закона.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2024 01:18

Количествата руски природен, преминали през България чрез газопровода "Турски поток", достигнаха най-високото си ниво на двуседмична база през втората половина на май. Потоците, които са минавали в рамките на няколко седмици, са средно 50 млн. куб.м на ден, което е почти максималният капацитет на тръбата, пусната в експлоатация в началото на 2021 г. С подобен интензитет може да се покрие българското потребление за седмица.

Рекордните количества руски природен газ, които след това достигат до газовите хъбове на Унгария и Австрия (и Сърбия), се дължат на по-високите цени на суровината в Европа. Конкретната причина е, че котировките на спот пазара и на LNG пазара се качиха над използвания за референция TTF front month сегмент, който се прилага за референция при договорите с "Газпром".

Еми...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 юни 2024 02:45

Как беше - "Европа се справя без руски газ" - Бай Иван :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2024 07:52

bubka написа:Как беше - "Европа се справя без руски газ" - Бай Иван :lol:.

Потресаващо е високото му самочувствие, на базата на това, какво има в главата... Или по-точно, какво няма.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 07 юни 2024 09:43

Drunken_Master написа:
София Прайд 2024 ще се проведе на площад "Княз Александър I Батенберг" на 22 юни. Новата локация ще бъде домакин на концерта, който предхожда протестното шествие и събира на сцената си едни от най-големите музикални звезди в България, както и млади артисти.
"За 17-та поредна година София ще бъде домакин на единствения Прайд в страната и за първи път ще имаме възможността знаковият площад "Батенберг" да бъде мястото на събиране и концерта. Надяваме се, че разположението на новата локация, в “триъгълника на властта”, ще накара властимащите да чуят по-ясно исканията на Прайд, основно за правното регулиране на хилядите еднополови семейства у нас. В момента сме в процес на набиране на доброволци за събитието", сподели Симеон Василев от организационния комитет на София Прайд.
През 2023 година София Прайд събра хиляди българи на мирно шествие в центъра на София. В центъра на събитието бяха 11 български семейства, които застанаха с имената, лицата и историите си зад каузите и целите на София Прайд. В продължение на няколко месеца кампанията “Нашето семейство ви кани на София Прайд 2023” насочи вниманието към нуждата от подкрепа в семейната среда, която е изключително важна за ЛГБТИ+ българите.
Фокусът на София Прайд 2024 ще бъде ролята на ЛГБТИ+ хората в България за развитието на българското общество. Кампанията тази година ще покаже ценностите и хората, които ни обединяват, а не разделят.

С какво това ИЗВРАЩЕНИЕ допринася за развитието на българското общество!?

Миналата година СЛУЧАЙНО педерасткият им прайд съвпадна с шествието на християнското семейство, понеже се опасявали, че времето можело да бъде лошо и промениха датата (ебаси елементарното извинение). Тая година даже и филм имало на тая тематика, който щял да се излъчи - българче и циганче педали щели да бъдат репресирани от "лошите" нетолерасти.

ЗАКРИВАЙ!

Спокойно.Има организация и тоя път ще ядът много бой
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юни 2024 09:45

Drunken_Master написа:
BRF написа:Разбрах теорията!
Наследници сме на великата Русия!
България исторически е един кенеф,освен когато е била покровителствана от Русия!
Не става за живот въпреки ,че е една от най-безопасните страни в Европа!
Здравеопазването не става,въпреки,че можеш да ходиш постоянно на лекар,което в англосаксонския начин на живот е немислимо!
Българския народ е прост и неуспешен!
Изпуснах ли нещо?
Дрънкановия принос за по-добър живот в България ми е доста интересен,защото от нашите постъпки зависи по-добрия ни живот!
п.п. И разбира се любимата тема за Цар Борис!

Що ли ми се струва, че си поредният лаладжия, дето плещи врели-некипели и когато тръгнеш да го затапваш, бие отбой... Здравеопазването било ОК, щото можело да се ходи постоянно на лекар, а освен това България била и една от най-безопасните държави в Европа. Пича си и вярва, на всичкото отгоре... Изображение

Казах ти ,мирогледа ти стига до Русе!Поразходи се по Европа и виж за какво става въпрос по улиците!Ама трудно ще разбереш заврян пред компа!Пича е обикалял,има приятели които живеят по разни места и така-информиран човек съм!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юни 2024 09:48

Drunken_Master написа:
София Прайд 2024 ще се проведе на площад "Княз Александър I Батенберг" на 22 юни. Новата локация ще бъде домакин на концерта, който предхожда протестното шествие и събира на сцената си едни от най-големите музикални звезди в България, както и млади артисти.
"За 17-та поредна година София ще бъде домакин на единствения Прайд в страната и за първи път ще имаме възможността знаковият площад "Батенберг" да бъде мястото на събиране и концерта. Надяваме се, че разположението на новата локация, в “триъгълника на властта”, ще накара властимащите да чуят по-ясно исканията на Прайд, основно за правното регулиране на хилядите еднополови семейства у нас. В момента сме в процес на набиране на доброволци за събитието", сподели Симеон Василев от организационния комитет на София Прайд.
През 2023 година София Прайд събра хиляди българи на мирно шествие в центъра на София. В центъра на събитието бяха 11 български семейства, които застанаха с имената, лицата и историите си зад каузите и целите на София Прайд. В продължение на няколко месеца кампанията “Нашето семейство ви кани на София Прайд 2023” насочи вниманието към нуждата от подкрепа в семейната среда, която е изключително важна за ЛГБТИ+ българите.
Фокусът на София Прайд 2024 ще бъде ролята на ЛГБТИ+ хората в България за развитието на българското общество. Кампанията тази година ще покаже ценностите и хората, които ни обединяват, а не разделят.

С какво това ИЗВРАЩЕНИЕ допринася за развитието на българското общество!?

Миналата година СЛУЧАЙНО педерасткият им прайд съвпадна с шествието на християнското семейство, понеже се опасявали, че времето можело да бъде лошо и промениха датата (ебаси елементарното извинение). Тая година даже и филм имало на тая тематика, който щял да се излъчи - българче и циганче педали щели да бъдат репресирани от "лошите" нетолерасти.

ЗАКРИВАЙ!

Фундаментално си загубил представа за нещата!Не се казва ЗАКРИВАЙ,казва се БОРИ СЕ!
Информира ни във форума какво ще има,ама за пореден път забрави да кажеш какво ще направиш,няма да позволим на такива като тебе да ни закрият държавата,България ще я има!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2024 09:54

BRF написа:информиран човек съм!

Ти може и да си информиран човек, ама да си с две мозъчни гънки. Казвам само като предположение...
Здравеопазването ни е в тотален колапс. Може да си плещиш глупотевините, ако искаш и до утре. Фактите са, че има страхотен недостиг на кадри и масово медсестрите са в предпенсионна възраст. Не знам, как реши, че здравеопазването ни било ОК... Това е потресаваща необективност...

Ето ти го... Черно на бяло.
Поради безпрецедентната кадрова криза в здравеопазването Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи (БАПЗГ) отправя апел за незабавни действия за опазване на общественото здраве в Отворено писмо до премиера акад. Николай Денков, председателя на парламентарната Комисия по здравеопазването проф. Костадин Ангелов, здравния министър проф. Христо Хинков, омбудсмана на Република България проф. Диана Ковачева и медиите.

И каква "сигурност" има в България, при положение, че например в селата циганите колят и бесят и нашите дядовци и баби са подложени на системен тормоз от тяхна страна и полицията абсолютно нищо не прави за да ги предпази, а и тотално игнорират всякакви жалби подадени срещу циганската сган. Да те "светна" ли, че наркодилърите и родната полиция, дето ни "пази" играят комбина? Да не ти говоря и какви неща знам за русенската полиция, щото там просто съм доста запознат... Ама не е и за форум.

Пак ти казвам, говори ги тия простотии, на някой, който може да ти повярва. На мен да ми ги обясняваш полза никаква.

BRF написа:Информира ни във форума какво ще има,ама за пореден път забрави да кажеш какво ще направиш,няма да позволим на такива като тебе да ни закрият държавата,България ще я има!

Такива като мен? В смисъл... такива които казват нещата с истинските им имена, а не бръщолевят измишльотини за "велик" български народ, който се скъсва от крадене ли?
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 07 юни 2024 10:04

BRF написа:Казах ти ,мирогледа ти стига до Русе!Поразходи се по Европа и виж за какво става въпрос по улиците!Ама трудно ще разбереш заврян пред компа!Пича е обикалял,има приятели които живеят по разни места и така-информиран човек съм!

Между другото, всички имаме приятели и роднини в чужбина. Аз не съм чул един да е доволен от нещата, които се случват. Имам куп истории от Германия, Англия и САЩ. Положението се влошава прогресивно и го усещат най-вече обикновените хора. Средната класа също изнемогва на много места. Лошото е, че ние вървим по същия път, но куриозното е, че в момента сме пред поне половината европейски държави като сигурност и качество на живот.

Нашите мангали са като агънца пред ислямската паплач, във Великобритания чакаш с месеци за преглед, аз тука мога още днес да отида на всеки специалист и да получа адекватна услуга. Да, образованието ни е трагедия, но разни неомарксистки университети облъчват децата с брутална соц пропаганда. Статистиката е брутално неточна наука, аз самия подавам фалшива такава за себе си и над половината ми приятели и роднини правят същото. На Запад се прикрива всичко свързано с мигрантската престъпност. Наистина човек трябва да вземе да поживее в хубавата чужбина, че да оцени това, което ние имаме тук.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2024 10:05

BRF написа:Информира ни във форума какво ще има,ама за пореден път забрави да кажеш какво ще направиш,няма да позволим на такива като тебе да ни закрият държавата,България ще я има!

Не съм забравял нищо, над 200 пъти съм писал, че не гласувам, понеже няма за кого. Моето мнение е, че да се гласува "за по-малкото зло" е абсурдно. По тоя начин, с подобно "гласуване" сума ти години ГЕРБерите са на власт... за добро или за лошо. В интерес на истината Бойко е по-удачен вариант от пеперастите, може да звучи тъпо, ама е факт. Те тия са по-неадекватни и от него дори. И над 200 пъти съм писал, че такъв прост и крадлив народ го оправя единствено и само тоягата, това е.
Към този момент, това което правя е да спазвам законите и да си плащам данъците. Не е нещо, с което да се хваля, но... това е общо-взето. Ако всеки българин прави същото, страната ни ще е по-добра за живеене.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”