Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 05 юни 2024 16:34

BRF написа:
Drunken_Master написа:
BRF написа:
Drunken_Master написа:
BRF написа:
Drunken_Master написа:Не съм омаловажавал историята ни, зачерквам само това което не е истина. Дал съм и своите аргументи защо смятам така. Никога не съм зачерквал и прабългарите, казвам просто, че сме славяни. И за това съм дал своите аргументи. Това дали на вас ви харесва и отърва е отделна тема. Но е жалко и смешно, да ме наричате антибългарин, понеже вие сте некомпетентни и вярвате на разни измишльотини.

Страхотни доводи даде защо според теб Григор не е български тенесист!Както и че сме били на 3 морета!

Смяташ ли тая година, да ми отговориш, защо ВЕЛИКИЯ български народ е КЕНЕФА на Европа от край време? Щото много често взе да отбягваш определени въпроси. Предния път се оправда, че не си го бил видял, сега пак ли не го видЕ?

Аз да ти отговарям на твои твърдения с които не съм съгласен ,хахага!

Ми на последните места сме по абсолютно всичко, това как се нарича? Просперираща държава?

Аз твърдя,че сме в топ 10 на световния тенис ,ти не си съгласен защото Гришо на 16 отишъл в академия!

Къв Григор Димитров, питам те що сме на тоя хал толкова години? 300 пъти ти задавам един и същ въпрос. Политиците ни българи ли са? От "великия" български народ, нали?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 юни 2024 16:44

Dust написа:
BRF написа:Честно ми кажи,кого ще гонят с тия 300 мощни автомобила!?

Първо не са 300, а 86 и второ има достатъчно идиоти по пътищата които заслужава на място да им бъдат набивани канчетата, а с тези Астри и Кии трудно ще догонват разни джигити, които са с мощни и бързи автомобили.

Хич не смятам, че е добра идея да гониш някой "джигит", който ти бяга и да се надпреварвате с 250 по улиците. Като претрепе някой в резултат на това преследване или самия преследващ направи същото, кой ще е виновен?
Има достатъчно средства да го намерят и хванат по далеч по безопасен начин от това да се преследват с хипер мощни коли.
Поне аз така смятам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юни 2024 17:20

Точно така! Да не сме във филма "бързи и яростни", че да се гонят по улиците?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юни 2024 17:39

Drunken_Master написа:
BRF написа:
Drunken_Master написа:
BRF написа:
Drunken_Master написа:
BRF написа:Страхотни доводи даде защо според теб Григор не е български тенесист!Както и че сме били на 3 морета!

Смяташ ли тая година, да ми отговориш, защо ВЕЛИКИЯ български народ е КЕНЕФА на Европа от край време? Щото много често взе да отбягваш определени въпроси. Предния път се оправда, че не си го бил видял, сега пак ли не го видЕ?

Аз да ти отговарям на твои твърдения с които не съм съгласен ,хахага!

Ми на последните места сме по абсолютно всичко, това как се нарича? Просперираща държава?

Аз твърдя,че сме в топ 10 на световния тенис ,ти не си съгласен защото Гришо на 16 отишъл в академия!

Къв Григор Димитров, питам те що сме на тоя хал толкова години? 300 пъти ти задавам един и същ въпрос. Политиците ни българи ли са? От "великия" български народ, нали?

Тия кавички ще си ги слагаш в Северна Македония !
Наврял си е от Добрич в Русе и мирогледа ти стига до носа ти!
Ти какво направо за да живеем в по-добра България?Задай си някога този въпрос,а не да остроумничиш по форуми и да се изказваш като последна инстанция!Като баба пред блока си!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юни 2024 17:46

АХАХАХАХАХА... Как бяга от отговора на въпроса... Май не сме толкова "велик" народ, а? Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юни 2024 17:55

Drunken_Master написа:АХАХАХАХАХА... Как бяга от отговора на въпроса... Май не сме толкова "велик" народ, а? Изображение

Как да ти отговоря на тоя малоумен въпрос?
Ние сме велик народ и сме отстояли на много неща през тези 1300 години,ако не го разбираш,продължавай да сереш по форумите!Все пак когато всички ти казват,че не си прав може да се позамислиш ,не е задължително но нормален човек така прави!
Май на теб ти е неудобен въпроса,ти лично какво си направил !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 юни 2024 18:08

Отглежда десет корена домати :lol:

А за да използваш мощна кола трябва да си приминал обучение. Такова има в НСО.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 юни 2024 19:06

Проблемът с джигитите и тези,които като седнат зад волана се мислят за Шумахер,
по много елментарен начин може да се реши.Камери,н а в с я к ъ д е по пътищата!!!
Както е във всяка една бяла държава в Европа.Във Виена в центъра има навсякъде камери и ограничението
е 50 км/ч.А си минал със 55/60 глоба,със всеки следващ километър по 10.А такива като тука да ми надуват коли и
мотори по булевардите в София,направо си ги вкарват в затвора.Там ако някой ми дигне 160 в града му взимат всичко
включително и книжката и е със забрана доживот.
За тия 86( да е по 100 хилки всяка) патрулки можеше да се вземат поне 100 камери,напълно достатъчно да се въведе ред поне във всеки областен град.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 юни 2024 19:10

Thsmith написа:
Dust написа:
BRF написа:Честно ми кажи,кого ще гонят с тия 300 мощни автомобила!?

Първо не са 300, а 86 и второ има достатъчно идиоти по пътищата които заслужава на място да им бъдат набивани канчетата, а с тези Астри и Кии трудно ще догонват разни джигити, които са с мощни и бързи автомобили.

Хич не смятам, че е добра идея да гониш някой "джигит", който ти бяга и да се надпреварвате с 250 по улиците. Като претрепе някой в резултат на това преследване или самия преследващ направи същото, кой ще е виновен?
Има достатъчно средства да го намерят и хванат по далеч по безопасен начин от това да се преследват с хипер мощни коли.
Поне аз така смятам.

По-скоро не става дума да преследваш някой в квартални улици, а по магистрали и главни пътища.
favaca8888 написа:За тия 86( да е по 100 хилки всяка) патрулки можеше да се вземат поне 100 камери,напълно достатъчно да се въведе ред поне във всеки областен град.

Не е проблем и камери да се купят и монтират, и същите да са автоматично свързани със системата, и глобите да се генерират автоматично на мига. В момента радарната система TFR1-M има толеранс от около 20 сек., в които записа може да бъде изтрит и това, често се прави според кой е засечен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юни 2024 19:21

Drunken_Master написа:Толкова "велик" народ сме, че от край време сме кенефа на Европа... Единствено през соца, страната ни не е била на последните места по абсолютно всичко в Европа.
Е, да, не сме били "на последно място през соц-а", просто защото самият соц, беше кенеф, и беше прегазван и в последствие - Тотално унищожен, от Запада.
След 45 г. "просперитет", в рамките на 24 часа се събудихме 10 пъти по-бедни от една Австрия ... :lol:

То не е и смешно де ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”