BRF написа:Drunken_Master написа:BRF написа:Drunken_Master написа:BRF написа:Drunken_Master написа:Не съм омаловажавал историята ни, зачерквам само това което не е истина. Дал съм и своите аргументи защо смятам така. Никога не съм зачерквал и прабългарите, казвам просто, че сме славяни. И за това съм дал своите аргументи. Това дали на вас ви харесва и отърва е отделна тема. Но е жалко и смешно, да ме наричате антибългарин, понеже вие сте некомпетентни и вярвате на разни измишльотини.
Страхотни доводи даде защо според теб Григор не е български тенесист!Както и че сме били на 3 морета!
Смяташ ли тая година, да ми отговориш, защо ВЕЛИКИЯ български народ е КЕНЕФА на Европа от край време? Щото много често взе да отбягваш определени въпроси. Предния път се оправда, че не си го бил видял, сега пак ли не го видЕ?
Аз да ти отговарям на твои твърдения с които не съм съгласен ,хахага!
Ми на последните места сме по абсолютно всичко, това как се нарича? Просперираща държава?
Аз твърдя,че сме в топ 10 на световния тенис ,ти не си съгласен защото Гришо на 16 отишъл в академия!
Къв Григор Димитров, питам те що сме на тоя хал толкова години? 300 пъти ти задавам един и същ въпрос. Политиците ни българи ли са? От "великия" български народ, нали?