Садись,два
Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Поредният фейк от страна на Кремъл.
Садись,два
Садись,два
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
FLANKER написа:А има ли значение дали е МиГ-29 или Су-27? Не забравяй,че данните са прдоставени от неруснак
П.П.И на мен ми се стори като Су-27 още вчера.
http://rusvesna.su/news/1416043616
Анализ на "доказателствата", че снимката е фалшификат. От 6 точки е вярно единствено грешката със силуета, но двата самолета много си приличат, а и авторът не е самолетен инженер. Аз лично не бих взел становище по тази снимка. Не мога да преценя.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Петима цивилни, от които две деца, бяха убити снощи при артилерийски огън срещу Горловка, в Източна Украйна, съобщиха общинските власти, цитирани от Франс прес. Горловка е град, контролиран от проруските сепаратисти, добавя АФП.
При обстрела са ранени 12 цивилни.
Не се уточнява кой е обстрелвал града, посочва АФП.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:Петима цивилни, от които две деца, бяха убити снощи при артилерийски огън срещу Горловка, в Източна Украйна, съобщиха общинските власти, цитирани от Франс прес. Горловка е град, контролиран от проруските сепаратисти, добавя АФП.
Аз наскоро четох, че сепаратистите са обстреляли някакво село и е имало цивилни жертви, така че и двете страни имат огромни прегрешения.
diplomat написа:FLANKER написа:Петима цивилни, от които две деца, бяха убити снощи при артилерийски огън срещу Горловка, в Източна Украйна, съобщиха общинските власти, цитирани от Франс прес. Горловка е град, контролиран от проруските сепаратисти, добавя АФП.
Аз наскоро четох, че сепаратистите са обстреляли някакво село и е имало цивилни жертви, така че и двете страни имат огромни прегрешения.
Напълно възможно е
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

diplomat написа:FLANKER написа:Петима цивилни, от които две деца, бяха убити снощи при артилерийски огън срещу Горловка, в Източна Украйна, съобщиха общинските власти, цитирани от Франс прес. Горловка е град, контролиран от проруските сепаратисти, добавя АФП.
Огромен проблем за ВСН е, че украинците разполагат позиции в непосредствена близост до домове на цивилни. Така новоросийци са пред избора: или да не се защитават, или да стрелят с риск за населението, което не им е по вкуса, но понякога се налага...За ВСУ този морален проблем не съществува, те и така лупят по жилищни сгради и граждански обекти на поразия. По същество действията им са точно като на Вермахта, които са подкарвали пред атакуващата си пехота руски жени и деца. Нищо ново под Слънцето...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
ivan56 написа:Поредният фейк от страна на Кремъл.![]()
![]()
![]()
Садись,два
Откъде каза?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:ivan56 написа:Поредният фейк от страна на Кремъл.![]()
![]()
![]()
Садись,два
Откъде каза?
Добре хайде,от Первый канал който е глашатай на Кремъл
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
На США и Украйна колко са фейковете?ivan56 написа:fcb_bg написа:ivan56 написа:Поредният фейк от страна на Кремъл.![]()
![]()
![]()
Садись,два
Откъде каза?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
ivan56 написа:fcb_bg написа:ivan56 написа:Поредният фейк от страна на Кремъл.![]()
![]()
![]()
Садись,два
Откъде каза?
Така. И каква е официалната позиция на Кремъл? Я кажи какво си чул.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.