Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
След като 5 години не сме били шампиони точно първенството е дразнител за нас. Някой хора доста се разлигавихте от успехите ни в Европа последните години. Аз добре помня периода 1999-2003 когато на никой не му дремеше толкова за Европа, важна бе титлата. Сега нямаме отбор за Европа, че да имаме претенции. Важно е да сме шампиони.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- amstel_beer
- Контакти:
Levskar_90 написа:След като 5 години не сме били шампиони точно първенството е дразнител за нас. Някой хора доста се разлигавихте от успехите ни в Европа последните години. Аз добре помня периода 1999-2003 когато на никой не му дремеше толкова за Европа, важна бе титлата. Сега нямаме отбор за Европа, че да имаме претенции. Важно е да сме шампиони.
Миналата година се отказаха от ЛЕ още в началото... и станаха ли шампиони? Нещата са свързани - добро участие в Европа се отразява на самочувствието за мачовете в първенството.

- Levskar_90
amstel_beer написа:Levskar_90 написа:След като 5 години не сме били шампиони точно първенството е дразнител за нас. Някой хора доста се разлигавихте от успехите ни в Европа последните години. Аз добре помня периода 1999-2003 когато на никой не му дремеше толкова за Европа, важна бе титлата. Сега нямаме отбор за Европа, че да имаме претенции. Важно е да сме шампиони.
Миналата година се отказаха от ЛЕ още в началото... и станаха ли шампиони? Нещата са свързани - добро участие в Европа се отразява на самочувствието за мачовете в първенството.
Кой се е отказал просто сме слаби. В момента също сме много слаби трябва ни поне едно класно крило, класен нападател и 2-ма класни централни защитника, за да заприличаме на отбор

- amstel_beer
- Контакти:
Levskar_90 написа:amstel_beer написа:Levskar_90 написа:След като 5 години не сме били шампиони точно първенството е дразнител за нас. Някой хора доста се разлигавихте от успехите ни в Европа последните години. Аз добре помня периода 1999-2003 когато на никой не му дремеше толкова за Европа, важна бе титлата. Сега нямаме отбор за Европа, че да имаме претенции. Важно е да сме шампиони.
Кой се е отказал просто сме слаби. В момента също сме много слаби трябва ни поне едно класно крило, класен нападател и 2-ма класни централни защитника, за да заприличаме на отбор
Така си мислиш ти... сигурно си и от ония дето си мислят, че сме загубили титлата в мача със Славия, но... не на мен тия.

- Levskar_90
И да бяхме станали шампиони, нямаше да мисля отбора за силен. Просто нивото в България е много ниско, то се видя миналото лято, след като всички отбори отпаднаха от първия си съперник.
-
- Контакти:
смятам, че Наско и треньорския щаб казаха 3-4 нови попълнения, но я помислете ако продадът един център нападател, да останем само с 1, моля ви по-сериозно. първоначалната бройка е за играчи които да подсилят състава, без от него да си тръгват основни футболисти.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- Levskar_90
ss_killer написа:смятам, че Наско и треньорския щаб казаха 3-4 нови попълнения, но я помислете ако продадът един център нападател, да останем само с 1, моля ви по-сериозно. първоначалната бройка е за играчи които да подсилят състава, без от него да си тръгват основни футболисти.
В Левски няма много основни футболисти, ако за теб Ели, Йорданов и Везала са основни

Лошото е, че първият мач е само след 2 седмици, а ние те първа селекция ще правим. После да не започнат пак оправданията, че отбора не бил сработен.
Най-големия проблем остава, централните защитници - Дончо е за трепане от 200 играчи дето му предлагали никой ли не става, или пък да не могат да ги навият?.Тоя проблем седи от както се махна Томашич.Омръзна ми през 2-3 часа да отварям сайтове с надежда и после нищо.
- Levskar_90
plamenst7 написа:Лошото е, че първият мач е само след 2 седмици, а ние те първа селекция ще правим. После да не започнат пак оправданията, че отбора не бил сработен.
Първия мач ще е срещу аматьори ! Притесняват ли те ? Важно е до тогава да е готова селекцията. Защото може би 3-ти кръг ще срещнем по-сериозен отбор